خوراک میگو را با سس انبه تند
آشپزی
اگر دوست دارید میگو را به شیوه ای جدید درست کنید با ما همراه باشید. اگر دوست دارید این طعمهای جدید را تست کنید و از غذاهای تند هم خوشتان میآید، این دستور تهیه برایتان مناسب است.
خوراک میگو با سس انبه تقریباً برای هر ذائقه ای مناسب است؛ ترکیب شیرینی انبه، ترشی لیمو و تندی فلفل طعم این غذای دریایی را برای همه ذائقهها خوشایند میکند. پخت این خوراک میگو بسیار سریع و ساده است و میتوانید آن را با بسیاری از خوراکهای گوشتی و دریایی دیگر سرو کنید.
انبههایی که خیلی نرم هستند را انتخاب نکنید چون خیلی شیرین است. انتخاب بین فلفل قرمز و سس فلفل هم به خودتان بستگی دارد. اگر میخواهید از سس فلفل استفاده کنید از انواع شیرین استفاده نکنید چون سس انبه به اندازه کافی به خوراک میگو طعم شیرینی میدهد. در ضمن اگر از سس فلفل استفاده میکنید، باید مقدار کمتری نسبت به فلفل تازه استفاده کنید.
با پوست کن پوست نیمیاز انبه را بکنید (تا نیمه دیگر را راحت تر در دست تان نگه دارید). حالا با همان پوست کن چند ورق از گوشت انبه را جدا کنید. اگر انبه تان بیش از حد نرم باشد، کندن گوشتش با پوست کن سخت میشود.
گوشت یک نیمه انبه را به همین ترتیب با پوست کن جدا کنید و روی تخته برش بچینید.
حالا ورقهای انبه را بصورت افقی و عمودی برش بزنید. همه ورقها را بصورت نگینی خرد کنید و آنها را داخل یک کاسه بریزید. به هیچ وجه نباید انبهها را با خرد کن یا ابزارهای دیگر خرد کنید و حتماً باید همین روش را پیاده کنید. اینطوری بافت سس انبه تند خیلی بهتر میشود و طعمش هم بهتر میشود.
اگر انبه را درشت تر یا ریزتر خرد کنید، آب انبه حیف میشود و سس طعم خوبی نمیگیرد.
ابتدا برگها گشنیز را ریز خرد کنید و آنها را روی انبه خرد شده بریزید. آب لیمو را هم داخل این مواد بچکانید و سپس فلفل قرمز تازه (یا سس فلفل) را اضافه کنید. سپس به اندازه دلخواه تان به مواد نمک اضافه کنید. طعم شوری روی تندی سس تاثیر زیادی میگذارد؛ پس اگر میخواهید سس خوراک میگو تند باشد باید از نمک کمتری استفاده کنید.
همه این مواد را خوب با هم مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا خنک بشود. سس انبه تند آماده است! این سس را میتوانید با خوراکهای دیگر مثل مرغ، ماهی شکم پر و حتی توفو و غذاهای گیاهی هم سرو کنید. البته این سس بیشتر از هر چیز با میگو خوشمزه میشود و توصیه ما هم همین خوراک میگو است!
ابتدا میگوهای تازه را پوست کنید و کاملاً پاک کنید (حتماً خط مشکی پشت میگوها را جدا کنید). برای اینکار کافی است پشت میگو را با قیچی ببرید و خط مشکی را ببرید. اگر بلد نیستید میگو را پاک کنید، از آموزشهای آنلاین کمک بگیرید.
بعد از شستن میگوها آنها را داخل دستمال بگذارید تا خشک بشوند. کمیروغن به آنها اضاف کنید (تا به نچسبند). اگر بخواهید میتوانید در این مرحله ادویه دلخواه تان را به میگوها اضافه کنید تا طعم بگیرند. البته میتوانید طعم اصلی میگو را حفظ کنید و بدون ادویه آنها را سرخ کنید. ما کمیادویه مخصوص گوشت دریایی، پاپریکا و کمیفلفل قرمز به میگوها اضافه کرده ایم تا طعم بگیرند.
کمیروغن داخل یک تابه بریزید و صبر کنید تا کمیداغ بشود. میتوانید بجای تفت دادن میگوها، آنها را گریل کنید. فقط باید مطمئن شوید میگوها کاملاً بپزند.
بعد از اینکه میگوها کاملاً پختند، آنها را از تابه بیرون بیاورید و در دمای اتاق بگذارید تا سرد بشوند.
حالا میتوانید این خوراک خوشمزه و متفاوت را سرو کنید. کمیاز سس انبه تند را روی میگوها بزنید تا بقیه را داخل یک ظرف کنار میگوها بگذارید. همانطور که دیدید آماده کردن این خوارک میگو زمان زیادی نمیبرد اما ظاهر خوبی دارد و میتواند سفره شما را زیباتر و رنگارنگ تر کند.
طعم این غذا شباهت زیادی به طعم غذاهای تایلندی دارد اما با اضافه کردن فلفل بیشتر میتوانید این طعم را کنترل کنید. امیدواریم از طعم متفاوت و خاص این غذا لذت ببرید.
نوش جان.