نودل میگو و بروكلی
مواد لازم
-
میگو پلویی: ٥٠٠ گرم
-
كلم بروكلی: ٥٠٠ گرم
-
فلفل دلمهای قرمز: ١ عدد
-
كاری: ٢ قاشق چایخوری
-
سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
-
ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
-
سس تریاكی: ٣ قاشق غذاخوری
-
سس تند و شیرین تایلندی: نصف پیمانه
-
سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
-
نودل: ٣ بسته
طرز تهیه:
1- ابتدا فلفل دلمهای را خلالی كرده و همراه میگو ادویه تفت میدهیم، كلم بروكلی را بخارپز می کنیم اما كم میپزیم تا له نشود، مواد را مخلوط كرده و سسها را به آن اضافه میكنیم و بعد از سه دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
2- نودل را هم جوشانده و داخل ظرف میكشیم و سس به دست آمده را روی آن میریزیم و سرو میكنیم.