این نان را می توان برای صبحانه یا عصرانه تهیه کرد.
مواد لازم برای 3 نفر:
آرد گندم – 2 پیمانه
آرد برنج – یک پیمانه
آرد نخود – نصف پیمانه
پودر گشنیز – یک قاشق مربا خوری
پودر زیره سیاه – نصف قاشق مربا خوری
نمک – به اندازه کافی
طرز تهیه:
در یک کاسه آردها را با هم مخلوط کنید.
گشنیز،نمک و زیره را به آن اضافه کنید.
تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و به اندازه ای که مایع با غلظت خامه به دست بیاید آب بریزید.
تابه را کمی چرب کنید و یک ملاقه از مواد را روی تابه که داغ شده بریزید.
روی قسمتی که کمی خود را گرفته است مقداری روغن بریزید و آن را برگردانید.
پس از 2 دقیقه که کمی قهوه ای شد نان را برگردانید.