مواد لازم برای۶ نفر
پیاز - یک عدد
گوشت چرخ کرده - ۲۵۰ گرم
آب گوشت - یک لیتر
بلغور- یک سوم پیمانه
برنج - یک سوم پیمانه
مرزه (خرد شده) - ۲ قاشق غذا خوری
شوید (خرد شده) - یک دوم پیمانه
برگ مو - ۵۰۰ گرم
آبغوره - به مقدار لازم
روغن - به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه - به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد می کنیم و با روغن تفت میدهیم، سپس ادویه را اضافه می کنیم .بعد از تفت دادن، آب گوشت را به مواد اضافه می کنیم .
برگ مو های شسته شده را به اندازه مناسب خرد و به مواد اضافه می کنیم .
بلغور و برنج شسته شده را به مواد اضافه می کنیم.شوید و مرزه را هم به مواد اضافه می کنیم؛ حرارت را کم می کنیم و می گذاریم آش بپزد.
گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط می کنیم و به صورت کوفته های ریزی در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم و آن را به آش اضافه می کنیم.
برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده میکنیم. قبل از سرو، آش را با نعناع و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین میکنیم.