0

هر روز ماه شعبان با فرازی از مناجات شعبانیه

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

ماه خوبان ماه شعـــبان میرسد        موسم گل های بسـتان میرسد

شاخ طوبی سر زد از خلـد برین        مژده اینک ماه غفـــــران میرسد
مولد بوالفضل و سجاد و حسین       یاورانی بهــــــــــــر قرآن میرسد
زادروز مهـــــــــــدی صاحب زمان         سروری بر اهــــل ایمان میرسد

برای استفاده هرچه بیشتر از این ماه با فضیلت بر آن شدیم تا مناجات شعبانیه را به صورت گروهی در این ماه ختم کنیم.

هر روز فرازهایی از  مناجات شعبانیه همراه با معنای آن در این تاپیک ارسال می  گردد و ان شاءالله تا پایان این ماه مبارک به اتمام می رسد.

فرازهای ارسالی را قرائت و معنای آن را مطالعه کنید. 

التماس دعا

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  12:22 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mehdi0014 shirdel2 rasekhoon_m nargesza victoryone pebdani
salma57
salma57
کاربر طلایی1

پاسخ به:هر روز ماه شعبان با فرازی از مناجات شعبانیه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اسْمَعْ دُعَائِی إِذَا دَعَوْتُکَ وَ اسْمَعْ نِدَائِی إِذَا نَادَیْتُکَ وَ أَقْبِلْ عَلَیَّ إِذَا نَاجَیْتُکَ فَقَدْ هَرَبْتُ إِلَیْکَ 

خدایا!بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست،و شنواى دعایم باش آنگاه که مى‏خوانمت،و صدایم را بشنو گاهى که صدایت میکنم، و به من توجّه کن هنگامى‏که با تو مناجات مى‏نمایم،همانا به سوى تو گریختم،و

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  12:32 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon shirdel2 nargesza pebdani
salma57
salma57
کاربر طلایی1

وَ وَقَفْتُ بَیْنَ یَدَیْکَ مُسْتَکِینا لَکَ مُتَضَرِّعا إِلَیْکَ رَاجِیا لِمَا لَدَیْکَ ثَوَابِی وَ تَعْلَمُ مَا فِی نَفْسِی وَ تَخْبُرُ حَاجَتِی وَ تَعْرِفُ ضَمِیرِی وَ لا یَخْفَى عَلَیْکَ أَمْرُ مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ

،و در حال درماندگى و زارى در برابرت ایستادم، پاداشى را که نزد توست امیدوارم،آنچه را که در درون دارم مى‏دانى،بر حاجتم خبر دارى،نهانم را مى‏شناسى،کار بازگشت به آخرت و خانه ابدى‏ ام بر تو پوشیده نیست.

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  1:36 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon shirdel2 nargesza pebdani
salma57
salma57
کاربر طلایی1

وَ مَا أُرِیدُ أَنْ أُبْدِئَ بِهِ مِنْ مَنْطِقِی وَ أَتَفَوَّهَ بِهِ مِنْ طَلِبَتِی وَ أَرْجُوهُ لِعَاقِبَتِی وَ قَدْ جَرَتْ مَقَادِیرُکَ عَلَیَّ یَا سَیِّدِی 

،و آنچه که مى‏ خواهم به زبان‏ آرم،و خواهش خویش را بازگو کنم و هم آنچه را که براى عاقبتم امید دارم،بر تو پنهان نیست،همانا آنچه تقدیر نموده ای بر من‏

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  3:02 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh shirdel2 nargesza victoryone pebdani
salma57
salma57
کاربر طلایی1

فِیمَا یَکُونُ مِنِّی إِلَى آخِرِ عُمْرِی مِنْ سَرِیرَتِی وَ عَلانِیَتِی وَ بِیَدِکَ لا بِیَدِ غَیْرِکَ زِیَادَتِی وَ نَقْصِی وَ نَفْعِی وَ ضَرِّی إِلَهِی إِنْ حَرَمْتَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی یَرْزُقُنِی وَ إِنْ خَذَلْتَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی یَنْصُرُنِی.

در آنچه که تا پایان عمر بر من فرود مى‏ آید از نهان و آشکارم جارى شده است،و تنها به دست توست نه به دست‏ غیر تو فزونى و کاستى ‏ام و سود و زیانم،خدایا! اگر محرومم کنى پس کیست آن‏که به من روزى دهد؟ و اگر خوارم ‏سازى پس‏ کیست آن‏که به من یارى رساند،

جمعه 24 اردیبهشت 1395  12:19 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon shirdel2 nargesza victoryone pebdani
salma57
salma57
کاربر طلایی1

إِلَهِی أَعُوذُ بِکَ مِنْ غَضَبِکَ وَ حُلُولِ سَخَطِکَ إِلَهِی إِنْ کُنْتُ غَیْرَ مُسْتَأْهِلٍ لِرَحْمَتِکَ فَأَنْتَ أَهْلٌ أَنْ تَجُودَ عَلَیَّ بِفَضْلِ سَعَتِکَ إِلَهِی کَأَنِّی بِنَفْسِی وَاقِفَهٌ بَیْنَ یَدَیْکَ وَ قَدْ أَظَلَّهَا حُسْنُ تَوَکُّلِی عَلَیْکَ 

خدایا!به تو پناه مى‏ آورم از خشمت و از فرود آمدن غضبت. خدایا!اگر شایسته‏ رحمت نیستم،تو سزاوارى که بر من با فراوانى فضلت بخشش نمایى،

خدایا!گویى من با همه هستى ‏ام در برابرت ایستاده‏ ام،درحالى‏که حسن اعتمادم بر تو،بر وجودم سایه افکنده است

شنبه 25 اردیبهشت 1395  1:23 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon shirdel2 nargesza victoryone pebdani
salma57
salma57
کاربر طلایی1

فَقُلْتَ [فَفَعَلْتَ‏] مَا أَنْتَ أَهْلُهُ وَ تَغَمَّدْتَنِی بِعَفْوِکَ إِلَهِی إِنْ عَفَوْتَ فَمَنْ أَوْلَى مِنْکَ بِذَلِکَ وَ إِنْ کَانَ قَدْ دَنَا أَجَلِی وَ لَمْ یُدْنِنِی [یَدْنُ‏] مِنْکَ عَمَلِی 

و آنچه را تو شایسته آنى بر من جارى کرده‏اى‏ و مرا با عفوت پوشانده‏اى،خدایا!اگر گذشت کنى،چه کسى از تو سزاوارتر به آن است؟و اگر مرگم نزدیک شده‏ باشد و عملم مرا به تو نزدیک نکرده،

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395  11:41 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon shirdel2 nargesza victoryone
salma57
salma57
کاربر طلایی1

فَقَدْ جَعَلْتُ الْإِقْرَارَ بِالذَّنْبِ إِلَیْکَ وَسِیلَتِی إِلَهِی قَدْ جُرْتُ عَلَى نَفْسِی فِی النَّظَرِ لَهَا فَلَهَا الْوَیْلُ إِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَهَا إِلَهِی لَمْ یَزَلْ بِرُّکَ عَلَیَّ أَیَّامَ حَیَاتِی فَلا تَقْطَعْ بِرَّکَ عَنِّی فِی مَمَاتِی

اعترافم را به گناه وسیله خویش به بارگاهت قرار دادم. خدایا بر نفسم در فرمانبرى از آن گناه بار کردم،پس واى بر او اگر او را نیامرزى،خدایا نیکى‏ ات بر من در روزهاى زندگى‏ ام پیوسته بود،پس نیکى خویش را در هنگام مرگم از من قطع مکن.

دوشنبه 27 اردیبهشت 1395  12:13 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh shirdel2
salma57
salma57
کاربر طلایی1

إِلَهِی کَیْفَ آیَسُ مِنْ حُسْنِ نَظَرِکَ لِی بَعْدَ مَمَاتِی وَ أَنْتَ لَمْ تُوَلِّنِی [تُولِنِی‏] إِلا الْجَمِیلَ فِی حَیَاتِی إِلَهِی تَوَلَّ مِنْ أَمْرِی مَا أَنْتَ أَهْلُهُ 

خدایا چگونه از حسن توجهت پس از مرگم‏ ناامید شوم؟،درحالى‏که در طول زندگى‏ ام مرا جز به نیکى سرپرستى نکردى. خدا کارم را چنان‏که سزاوار آنى بر عهده ‏گیر

سه شنبه 28 اردیبهشت 1395  11:09 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh victoryone shirdel2
salma57
salma57
کاربر طلایی1

وَ عُدْ عَلَیَّ بِفَضْلِکَ عَلَى مُذْنِبٍ قَدْ غَمَرَهُ جَهْلُهُ إِلَهِی قَدْ سَتَرْتَ عَلَیَّ ذُنُوبا فِی الدُّنْیَا وَ أَنَا أَحْوَجُ إِلَى سَتْرِهَا عَلَیَّ مِنْکَ فِی الْأُخْرَى

خدایا به سوى من با فضلت بازگرد،به سوى گناهکارى که جهلش سراپایش را پوشانده، خدایا گناهانى را در دنیا بر من پوشاندى، که بر پوشاندن آن در آخرت محتاج‏ ترم

چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395  1:57 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh shirdel2
salma57
salma57
کاربر طلایی1

[إِلَهِی قَدْ أَحْسَنْتَ إِلَیَ‏] إِذْ لَمْ تُظْهِرْهَا لِأَحَدٍ مِنْ عِبَادِکَ الصَّالِحِینَ فَلا تَفْضَحْنِی یَوْمَ الْقِیَامَهِ عَلَى رُءُوسِ الْأَشْهَادِ 

گناهم را در دنیا براى هیچیک از بندگان شایسته ‏ات آشکار نکردى،پس مرا در قیامت در برابر دیدگان مردم رسوا مکن،

پنج شنبه 30 اردیبهشت 1395  7:17 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh shirdel2
salma57
salma57
کاربر طلایی1

إِلَهِی جُودُکَ بَسَطَ أَمَلِی وَ عَفْوُکَ أَفْضَلُ مِنْ عَمَلِی إِلَهِی فَسُرَّنِی بِلِقَائِکَ یَوْمَ تَقْضِی فِیهِ بَیْنَ عِبَادِکَ 

خدایا جود تو آرزویم را گسترده ساخت، و عفو تو از عمل من برترى گرفت. بار خدایا،روزى که در آن میان بندگانت حکم مى‏ کنى، مرا به دیدارت خوشحال کن.

شنبه 1 خرداد 1395  12:11 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh shirdel2
salma57
salma57
کاربر طلایی1

إِلَهِی اعْتِذَارِی إِلَیْکَ اعْتِذَارُ مَنْ لَمْ یَسْتَغْنِ عَنْ قَبُولِ عُذْرِهِ فَاقْبَلْ عُذْرِی یَا أَکْرَمَ مَنِ اعْتَذَرَ إِلَیْهِ الْمُسِیئُونَ . 

خدایا عذرخواهى من از پیشگاهت عذرخواهى کسى است که از پذیرفتن عذرش بى‏ نیاز نگشته، پس عذرم‏ را بپذیر اى کریم ‏ترین کسى‏ که بدکاران از او پوزش خواستند.

یک شنبه 2 خرداد 1395  1:29 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 nazaninfatemeh victoryone
salma57
salma57
کاربر طلایی1

إِلَهِی لا تَرُدَّ حَاجَتِی وَ لا تُخَیِّبْ طَمَعِی وَ لا تَقْطَعْ مِنْکَ رَجَائِی وَ أَمَلِی إِلَهِی لَوْ أَرَدْتَ هَوَانِی لَمْ تَهْدِنِی وَ لَوْ أَرَدْتَ فَضِیحَتِی لَمْ تُعَافِنِی

خدایا،حاجتم را برمگردان، و طمعم را قرین نومیدى مساز، و امید و آرزویم را از خود مبر. خدایا، اگر خوارى ‏ام را مى‏ خواستى، هدایتم نمى‏ نمودى، و اگر رسوایى‏ ام را خواسته‏ بودى عافیتم نمى‏ بخشیدى،

دوشنبه 3 خرداد 1395  2:57 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh emamedavazdah
salma57
salma57
کاربر طلایی1

إِلَهِی مَا أَظُنُّکَ تَرُدُّنِی فِی حَاجَهٍ قَدْ أَفْنَیْتُ عُمُرِی فِی طَلَبِهَا مِنْکَ إِلَهِی فَلَکَ الْحَمْدُ أَبَدا أَبَدا دَائِما سَرْمَدا یَزِیدُ وَ لا یَبِیدُ کَمَا تُحِبُّ وَ تَرْضَى إِلَهِی إِنْ أَخَذْتَنِی بِجُرْمِی أَخَذْتُکَ بِعَفْوِکَ وَ إِنْ أَخَذْتَنِی بِذُنُوبِی أَخَذْتُکَ بِمَغْفِرَتِکَ 

خدایا،این گمان را به تو ندارم که مرا در حاجتى که عمرم را در طلبش سپرى کرده‏ ام، از درگاهت بازگردانى. خدایا تو را سپاس، سپاسى ابدى و جاودانه، همیشگى و بى‏ پایان، سپاسى که افزون شود و نابود نگردد، آنگونه که پسندى و خشنود گردى،خدایا اگر مرا بر جرمم‏ بگیرى،من نیز تو را به عفوت بگیرم، و اگر به گناهانم بنگرى،جز به آمرزشت ننگرم،

سه شنبه 4 خرداد 1395  1:06 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها