وبسایت آوای سلامتی: در طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات, سبزیجات مختلفی در زیر لایه ای از سیب زمینی که با پنیر پوشیده شده, طبخ می شوند تا زمانی که رنگ آن طلایی و کاملا برشته شود.
مواد لازم:
-
سیب زمینی بزرگ , نازک ورقه شده : 2 عدد
-
روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
-
پیاز قرمز , نصف و خلال شده : 1 عدد
-
تره فرنگی , حلقه شده : 1 عدد
-
سیر , له شده : 2 حبه
-
هویج , درشت خرد شده : 1 عدد
-
گلچه های کوچک کلم بروکلی : 100 گرم
-
گلچه های کوچک گل کلم : 100 گرم
-
شلغم کوچک , 4 قاچ شده : 2 عدد
-
آرد سفید ساده : 1 قاشق غذاخوری
-
عصاره سبزیجات : 700 میلی لیتر
-
سرکه سیب : 150 میلی لیتر
-
سیب , دانه گرفته و ورقه شده : 1 عدد
-
مریم گلی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
-
فلفل قرمز : مقدار کمی
-
پنیر چدار رنده شده : 50 گرم
-
نمک : به میزان لازم
-
فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
1. ورقه های سیب زمینی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید . آبکش نمایید و کنار بگذارید .
2. روغن را در قابلمه داغ نمایید. پیاز , تره فرنگی و سیر را اضافه نموده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت داده و گاهی هم بزنید .
3. آرد را اضافه نموده و به مدت یک دقیقه بپزید. عصاره سبزیجات و سرکه سیب را به آرامی اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند . سیب , مریم گلی و فلفل قرمز بیافزایید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سبزیجات را در ظرف نیمه گود مخصوص فر قرار دهید .
4. ورقه های سیب زمینی را روی مخلوط سبزیجات بچینید.
5. پنیر چدار را روی ورقه های سیب زمینی بپاشید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها طلایی رنگ شده و لبه های آن ها برشته شوند . ظرف داغ سبزیجات را بلافاصله سرو نمایید.