مواد لازم:
نان باگت – 4 عدد
تخم مرغ – 5 عدد
خامه غلیظ – یک سوم پیمانه
مرغ ریش ریش شده یا گوشت چرخ کرده پخته شده – 100 گرم
پنیر موزارلا یا چدار – 80 گرم
پیازچه خرد شده نازک – 2 عدد
نمک و فلفل – به اندازه کافی
طرز تهیه:
*فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
*وسط نان را کمی خالی کنید و کنار بگذارید.
*تخم مرغ ها و خامه را هم بزنید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید.
*مواد را وسط هر کدام از نان ها بریزید و نان ها را در سینی فر قرار دهید و بگذارید به مدت 25-20 دقیقه بپزد تا کنار آن طلایی و وسط آن پف کند.
*نان را از فر در بیاورید و سرو کنید.