0

هفت اشتباهی که زنان در ارتباط با مردان مرتکب می‌شوند - 1

m_salehy
m_salehy
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 443

گزیده ای از محورهای اساسی صحبت های خانم دكتر آزیتا ساعیان :

در سال۱۹۹۴ در لس آنجلس با شیوه درمانی «Transpersonal Psychology» آشنا شدم و در همان زمان کار روان‌ درمانی خصوصی را هم شروع کردم.

پس از این مرحله از طریق آشنایی با شیوه «Depth Psychology» و «Jungian Psychology» با انرژی‌های زنانه و مردانه آشنا شدم و در این راه دکتر «پاتریسیا آلن» به من کمک کرد که اشکالات روابط زنان و مردان را بهتر بشناسم و راه برقراری ارتباط صحیح بین زنان و مردان را کشف کردم.

به طوری که قبلا اصلا در ارتباط با مردان موفق نبودم.

در این روش به این نتیجه رسیدم که ما زنان به چهار کهن‌ الگو تقسیم می‌شویم:

اول - کهن‌الگوی زن جنگجو و ملکه آمازون که زنی است هدف‌مند، توانا، رهبر و باهوش که اغلب زنان این الگو مجردند.

دوم - زن لوند و دلبر

سوم – زن مادر

چهارم – زن روحانی

در این تحقیقات به این نتیجه رسیدم که وقتی این چهار الگو در توازن با هم قرار می‌گیرند موفق می‌شوند.
.
.
.
كیهان لندن : به نظر شما هفت اشتباهی که زنان در ارتباط با مردان مرتکب می‌شوند کدام‌اند؟

-زبان مردان با ما زنان فرق می‌کند و این احساس به زنان دست می‌دهد که گاهی وقتی دارند با مردی به عنوان مثال، برادر، پدر، همسر و غیره فارسی حرف می‌زنند آنها چینی جواب می‌دهند، یعنی فاصله زیادی بین این دو زبان وجود دارد و گاهی ما متوجه نمی‌شویم که زبان درک و فهم و شنیدن و صحبت و دریافت و تعبیر ما با همدیگر خیلی فرق می‌کند. زن و مرد یک جور دنیا را نمی‌بینند و نمی‌فهمند.

اشتباه اول – این است که فکر می‌کنیم مردان موجودات بداخلاق، بی ادب و بی نزاکتی هستند و این را نمی‌فهمیم که آنها در مقایسه با مردان دیگر هیچ کدام از اینها نیستند، ولی در مقایسه با یک زن این طور به نظر می‌رسند.

حالا ما این رفتارهای مردان را شخصی می‌گیریم و به این معنی تفسیر می‌کنیم که او با رفتارش دارد به ما بی احترامی می‌کند.

حال آنکه او هیچ کدام از این کارها را نمی‌کند بلکه کاری را می‌کند که فکر می‌کند درست است .

جالب این است که ما اگر یک اشتباهی بکنیم، مثلا اگر مردها فکر ‌کنند که ما بی نزاکتیم، بی ادبیم و غیره… ما را زود می‌بخشند و از ما خیلی بخشنده‌ترند و این کارهای ما را به حساب عجیب بودن، پر رمز و راز بودن و زن بودن ما می‌گذارند و برایشان جالب است که ما چه موجوداتی هستیم .

. در صورتی که ما آنها را با معیارهای خودمان قضاوت می‌کنیم، و در واقع مردی را می‌خواهیم که شکل و قیافه و هیبت مردانه داشته باشد ولی اخلاق و نزاکت و رفتار یک زن را، یعنی در اصل یک مرد ناقص باشد.

اشتباه دوم– تعبیرهای خودمان را از صحبت‌های یک مرد واقعیت می‌دانیم ولی در اصل این طور نیست مثلا اگر یک مرد خسته است به این معنا نیست که حوصله تو را ندارد بلکه واقعا خسته است، وقتی می‌گوید من هنوز گرسنه‌ام به این معنا نیست که دست پخت تو را دوست ندارد بلکه یعنی هنوز سیر نشده است.

اگر مردی می‌گوید پول ندارد به این معنا نیست که می‌خواهد به شما کم بدهد و برای خانواده‌اش خرج کند بلکه یعنی پول ندارد.

یعنی اگر یک مردی حرفی می‌زند ما زنان حرف‌های او را تعبیر می‌کنیم و باورمان هم این است که آن تعبیرها واقعی بوده و منظورش همین تعبیرهای ماست و نه آنچه واقعا خودش می‌گوید.

ادامه دارد :
@eshghonava
http://mahsan.rasekhoonblog.com

دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  7:25 AM
تشکرات از این پست
borkhar
3051282261
3051282261
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 247

پاسخ به:هفت اشتباهی که زنان در ارتباط با مردان مرتکب می‌شوند - 1

جالب بود . برای زوج های جوان ما که مهارت زندگی را ندارند بیش از این ها کار لازم است.

دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  8:34 AM
تشکرات از این پست
borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها