0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره پنير خامه‌ای و سبزيجات

 

 

پوره پنير خامه‌ای و سبزيجات

 

تره‌فرنگی را پاك كنید و فقط از قسمت سبز روشن و ساقه سفید آن استفاده كنید.

 

 

مواد لازم پوره پنير خامه‌ای و سبزيجات

تره‌فرنگی          1 نصفه 
اسفناج              50 گرم 
جعفری تازه        3 برگ 
پنیر خامه‌ای       50 گرم

روش تهیه پوره پنير خامه‌ای و سبزيجات

تره‌فرنگی را پاك كنید و فقط از قسمت سبز روشن و ساقه سفید آن استفاده كنید. سپس آن را خرد نمایید. تمام مواد را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. پوره را قبل از مصرف 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

منبع: کودک سالم

 

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 10 اسفند 1395  3:41 PM
تشکرات از این پست
ali_81 fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

تهیه توپک های برنجیِ کودک پسند!

 

 
 
ماهنامه سفره ایرانی : در این مطلب طرز تهیه توپک برنجی را به شما آموزش می دهیم که احتمالا کودکانتان از آن استقبال می کنند.

مواد لازم:
 
  • برنج: 500 گرم
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 300 گرم
  • پنیر ماتزرلا (خرد شده): 200 گرم
  • گوجه فرنگی (پوره شده): 200 گرم
  • نخود فرنگی (پخته): 150 گرم
  • پنیر پارمزان (رنده شده): 100 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • استاک سبزیجات: حدود 2 لیتر
  • روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم
  • زعفران (دم کرده): به مقدار لازم
  • پیاز (خرد شده): 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • آرد: به مقدار لازم
  • پودر نان یا پودر سوخاری: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

 

 توپک برنج
 
 
 
طرز تهیه:

یک عدد پیاز را در مقدار کمی روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شود. برنج را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید. سپس یک پیمانه استاک سبزیجات را اضافه کنید.هنگامی که آب کاملا بخار شد، حدود یک و نیم لیتر استاک باقیمانده را اضافه کنید.
 
همچنان به پخت و هم زدن مواد ادامه دهید تا برنج بپزد. پس از این که آب بخار شد، زعفران دم کرده را اضافه و مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید. پنیر پارمزان را اضافه و مخلوط کنید و اجازه دهید چند ساعت بمانند و خنک شوند.

پیاز دیگر را در ظرفی جداگانه رد روغن زیتون تفت دهید و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت برشته شود. یک دوم پیمانه استاک سبزیجات باقیمانده را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا آب بخار شود. گوجه فرنگی پوره شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه به پخت مواد روی حرارت متوسط ادامه دهید.

در پایان پخت، نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود. گلوله هایی از مخلوط برنج جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و مقداری از مخلوط مواد میانی و یک الی 2 برش پنیر ماتزرلا را میان آنها قرار داده و سپس آنها را ببندید.
 
آنها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس در تخم مرغ زده شده فرو کنید و در آخر با پودر نان یا پودر سوخاری پوشش دهید. توپک ها را در روغن داغ سرخ کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.

نکته:

1. به جای استاک سبزیجات از آب هم می توانید استفاده کنید.

2. برای تهیه استاک سبزیجات تنها کافی است سبزیجاتی چون هویج، کرفس، پیاز، برگ جعفری، قارچ، سیر، برگ آویشن و ... را به همراه مقداری آب در ظرف مناسبی روی حرارت بجوشانید.
 
 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 8 فروردین 1396  1:35 PM
تشکرات از این پست
ali_81 fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

کیک برشی گرانولا

 

فر را با حرارت 325 درجه فارنهایت گرم کنید. جو پرک، آرد، پودر نارگیل، شکر قهوه‌ای، شکلات چیپسی و نمک را در کاسه بزرگی بریزید. در کاسه‌ دیگری، مواد باقیمانده را بریزید.

 

مواد لازم کیک برشی گرانولا

جوی پرک             4 پیمانه

آرد سبوسدار        یک‌چهارم پیمانه

پودر نارگیل           یک‌دوم پیمانه

شکر قهوه‌ای        یک‌سوم پیمانه

شکلات چیپسی   1 پیمانه

نمک                   یک‌سوم قاشق چایخوری

روغن کانولا          یک‌دوم پیمانه

وانیل                  1 قاشق چایخوری

عسل                 یک‌دوم پیمانه

 

روش تهیه کیک برشی گرانولا

فر را با حرارت 325 درجه فارنهایت گرم کنید. جو پرک، آرد، پودر نارگیل، شکر قهوه‌ای، شکلات چیپسی و نمک را در کاسه بزرگی بریزید.

در کاسه‌ دیگری، مواد باقیمانده را بریزید. سپس مواد مرطوب را روی مخلوط جو بریزید و خوب هم بزنید.

حالا مخلوط گرانولا را در سینی فری که روی آن را با کاغذ پوشانده‌‌اید، بریزید و به صورت مستطیل حالت دهید و 40 دقیقه بپزید.

اکنون صبر کنید خنک شود. بعد آن را برش بزنید.

یادآوری: به جای شکلات چیپسی بهتر است از کشمش یا سایر میوه‌های خشک استفاده کنید.

منبع: زندگی آنلاین- گروه کودک سالم

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 26 فروردین 1396  10:10 AM
تشکرات از این پست
ali_81 fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک



طرز تهیه نان و سیب صبحانه کودکان

 

درست کردن نان و سیب,طرز تهیه نان و سیب صبحانه

طرز تهیه نان و سیب مخصوص صبحانه کودکان

 

مواد لازم برای نان و سیب صبحانه :

نان به اندازه مکعب های کوچک 2-3 میلی متری: 12 عدد

سیب به همون ابعاد: یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان و سیب صبحانه :

نان های ریز شده به علاوه سیب های ریز خرد شده را به همراه کمی آب روی شعله ملایم می گذاریم تا حدی که سیب ها نرم شوند. بعد از خنک شدن می توانید نوش جان کنید. معمولا اگر آب اضافی هم داشته باشد نی نی ها دوست دارند و برای رفع عطش شان گزینه مناسبی است.

 

این غذا را برای بچه های7 ماه به بالا توصیه کرده اند. برای تنوع از میوه های مختلف مثل هلو و گلابی و ... هم می شود استفاده کرد. البته باید توجه داشت که ممکن است قند موجود در میوه ها باعث سیر شدن نی نی شود. فکر می کنم برای نی نی هایی که زیاد اهل غذا خوردن نیستند بهتر است که این مورد در اولویت قرار نگیرد.

 

منبع : koodakeman.niniweblog.com



   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 27 فروردین 1396  2:21 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

سیب زمینی مخصوص کودک

 

طبخ سیب‌زمینی برای کودک سیب‌زمینی برای کودک تهیه سیب‌زمینی برای اطفال

 

 

چگونه می توانیم سیب زمینی را با طعم ها و اشکال مختلف برای فرزندمان تهیه کنیم از چه روش هایی باید کمک بگیریم تا کودک به خوردن آن تشویق شود

 

خیلی از مادران از وضعیت تغذیه کودک‌شان رضایت ندارند و همیشه بابت وزن‌گیری او نگرانی دارند. کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که نقش میان‌وعده در وزن‌گیری بهتر کودک بسیار مهم است و مادران باید از میان‌وعده‌های مقوی استفاده کنند. گزینه‌های میان‌وعده‌ای بسیار است؛ از میوه‌های تازه فصل گرفته تا دانه‎های مغذی و ساندویچ‌های کوچک.

سیب‌زمینی از آن غذاهایی است که بچه‌ها هیچ وقت دست رد به سینه‌اش نمی‌زنند. البته اگر از سرخ کردن سیب‌زمینی خسته شده‌اید یا نگران مصرف بیش از اندازه روغن هستید ما دو پیشنهاد به شما می‌دهیم تا سیب‌زمینی‌هایی با ظاهری وسوسه‌کننده و در عین حال با کمترین میزان روغن تهیه کنید و با خیالی آسوده جلوی کودک‌تان بگذارید. این عصرانه‌ها به راحتی آماده می‌شوند و در تحریک اشتهای کودک نیز بسیار موثر هستند.

 

۱. پیشنهاد اول ما یک روش تهیه در فر است که خیلی راحت و سریع حاضر می‌شود. برای این سیب‌زمینی خوش رنگ و لعاب کافی است از یک پوست‌کن ساده کممک بگیرید. به این شکل که بعد از پوست گرفتن سیب‌زمینی به وسیله پوست کن آن را ورقه ورقه کنید. ورقه کردن سیب‌زمینی کار دشواری است. زیرا باید ورقه‌ها نازک و یک شکل باشد اما با کمک پوست‌کن این کار راحت می‌شود.

بعد ورقه‌های سیب‌زمینی را در یک ظرف پیرکس بچینید. از دورتادور ظرف شروع کنید و پشت هم بچینید تا به مرکز ظرف برسید. حالا روی سیب‌زمینی‌ها را کمی روغن زیتون(به ازای هر سیب‌زمینی یک قاشق) و دو برابر میزان روغن زیتون آب جوش و کمی نمک بریزید. حالا می‌توانید ظرف را داخل فر قرار دهید تا سیب‌زمینی شما کمی بپزد. ۵ دقیقه الی ۱۰ دقیقه برای این کار کافی است. بعد ظرف را از فر خارج کرده و روی سیب‌زمینی را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید و آن را دوباره در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

 

۲. پیشنهاد دوم روش طبخ یک سیب‌زمینی خوشمزه به روش گریل شده یا به عبارتی کبابی است. بر اساس مقدار مورد نیاز، هر تعداد سیب‌زمینی که مایلید انتخاب کنید. برای این کار بهتر است از سیب‌زمینی‌های خوش فرم که شکل منظمی دارند استفاده کنید.

بعد باید پوست سیب‌زمینی را حسابی شسته و تمیز کنید چون این روش طبخ با پوست است. حالا برش‌های عرضی و نازک روی سیب بزنید، به شکلی که تبدیل به حلقه حلقه‌های باریک شود. اما چاقو را تا انتها نبرید تا این حلقه‌ها متصل به هم باقی بمانند. حالا سیب‌زمینی را داخل آب سرد قرار دهید تا برش‌ها کمی از هم باز شده و سیب‌زمینی هم ترد شود.

 

وقتی آنها را از آب خارج کردید، یک حبه سیر را داخل چند قاشق روغن زیتون رنده کنید و بعد روغن را روی سطح سیب‌زمینی بریزید و کمی ادویه مانند نمک و فلفل به آنها بزنید. حالا می‌توانید سیب‌زمینی‌تان را داخل فر قرار دهید. مدت پخت سیب‌زمینی طولانی است و باید دمای بالایی را برای این کار انتخاب کنید. با درجه ۱۸۰ سانتی‌گراد حدود یک ساعت بعد سیب زمینی شما آماده است.

برای اطمینان از مغز پخت بودن سیب‌زمینی در مدت زمان پخت، گاهی آن را تست کنید و هر بار کمی از روغن زیتون را با فرچه روی آن بکشید تا خشک نشود. موقع سرو می‌توانید کمی پنیر پیتزای رنده شده و سبزی معطر مانند جعفری یا شوید روی آن بریزید.

نی‌نی سایت

شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

رولت مرغ غذای مورد علاقه کودکان

 

 

 
 موادلازم برای تهیه رولت مرغ عکس رولت مرغ رولت مرغ روش تهیه رولت مرغ
 
 
 رولت مرغ هم طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است این غذای خوشمزه می تواند اشتهای فرزندتان را تحریک کند ارزش تغذیه ای بالایی دارد و برای این سنین بسیار مفید خواهد بود از تهیه آن پشیمان نخواهید شد در ادامه با ما همراه باشید و با روش تهیه این رولت خوشمزه آشنا شوید .
 
  این غذا در ظاهر کمی پیچیده به نظر می آید اما در عین حال خیلی ساده و آسان است. مرغ، کالباس و پنیر را به شکل رولت درآورده و در آغشته به مواد ترد می کنیم. به نظر شما کسی پیدا میشه که رولت مرغ با بیسکویت ترد رو دوست نداشته باشه؟

مواد لازم:

  • ۴ عدد سینه مرغ
  • ۲۵ عدد بیسکویت ترد
  • ۴ الی ۵ عدد نان تست
  • ۵ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۸ اسلایس کالباس
  • ۸ اسلایس پنیر سوئیسی یا پنیر گودا
  • ۳ قاشق غذاخوری سس خردل
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
  • نمک و فلفل
 

طرز تهیه:

بیایید با این ۳ ماده شروع کنیم: بیسکویت، نان و کره. الان بهترین زمان برای گرم کردن فر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰درجه سانتیگراد) هست.

 
 
 

نان و بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و هم بزنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا کاملا با نان و بیسکویت ها مخلوط شود.

 

اکنون مواد را در سینی فر بریزید و داخل فر گرم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه قرار دهید. حواستان به مواد باشد و آن را گهگاهی در فر هم بزنید تا کمی حالت ترد بگیرد و نسوزد. بعد از این که آماده شد داخل یک ظرف گود بریزید.

 

قسمت دوم این دستور آماده کردن رولت مرغ هاست. ابتدا داخل کالباس ها کمی پنیر قرار دهید و رول کنید. اگر سوسیس ها کوچک است با دو عدد سوسیس رول ها را درست کنید.

 

برای درست کردن رولت مرغ ابتدا باید وسط سینه مرغ شکاف ایجاد کنید. با استفاده از چاقوی تیز قسمت ضخیم آن را پیدا کنید و شکاف را همانند تصویر زیر درست کنید. حواستان باشد که کناره های آن بریده نشود فقط حفره ای وسط آن ایجاد کنید.

 

سپس داخل حفره ها را با رول های سوسیس که از قبل آماده کرده اید پر کنید. قسمت های اضافه آمده سوسیس را ببرید و درب آن را کامل ببندید.

 

دو طرف مرغ را با سس، فلفل و نمک آغشته کنید.

 

قسمت سوم این دستور مواد روی رولت هاست. سه ظرف بزرگ برای تخم مرغ ها، آرد و مواد تستی که آماده کرده اید در نظر بگیرید. به تخم مرغ ها و آرد کمی نمک بزنید.

 

مرغ ها را ابتدا به آرد آغشته کنید. سپس به تخم مرغ و در نهایت به مواد تست. مواد را روی مرغ پرس کنید تا کاملا بچسبد.

 

برای سرخ کردن رول های مرغ ابتدا سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را روی آن بچینید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه روی پایین ترین طبقه فر قرار دهید. سپس سینی را در طبقه بالاتر قرار دهیدو دمای فر را به ۴۰۰ درجه تغییر دهید. و بگذارید رولت ها به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر بماند. بعد از آماده شدن غذا بگذارید ۵ دقیقه سرد شود تا هنگام سرو آب نیندازد.

منبع: وب‌سایت بدونیم
دکتر سلام
 
 

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

دوشنبه 4 اردیبهشت 1396  4:21 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

روش تهیه ساندویچ گوشتی برای اطفال

 

تا به حال ساندویچ رست بیف میل کرده اید؟ این ساندویچ  یه غذای مقوی برای کودکانتان به شمار می رود. امروزه اطفال میل زیادی به خوردن غذاهای گوشتی ندارند، به همین دلیل می توانید از این ساندویچ برای تقویت اشتهای کودکتان کمک بگیرید. این ساندویچ گوشتی سرشار از پزوتئین است و  به راحتی و در کمترین زمان تهیه می شود.

 

اگر کودک‌تان به خوردن گوشت تمایل ندارد و علاقه زیادی به خوردن انواع ساندویچ و فست‌فود دارد ساندویچ رست بیف خانگی را حتما امتحان کنید. ساندویچی بسیار مقوی و خوشمزه هم برای کودکان و هم بزرگسالان که به راحتی نیز آماده می‌شود.

برای آماده کردن این ساندویچ به چندین نان تست یا نان باگت نیاز دارید، ۳۰۰ گرم گوشت گوساله، ۲۰۰ گرم قارچ، کمی کره، یک عدد فلفل دلمه‌ای کوچک، دو پیاز متوسط، پنیر ورقه‌ای، نمک، فلفل و آویشن نیز به میزان لازم.

ابتدا گوشت‌ها را به تکه‌های بزرگ قسمت کرده و سعی کنید تکه‌های گوشت حدودا چهار برابر گوشت خورشی باشد. یکی از پیازها را چهارقاچ کرده و با گوشت و سه لیوان آب بگذارید بپزد. وقتی گوشت حسابی پخت و با چنگال به راحتی از هم جدا شد کمی نمک به آن اضافه کنید و پس از چند دقیقه آن را از قابلمه خارج کنید تا سرد شود.

حالا گوشت‌های تکه و سرد شده را ریش ریش کنید و سعی کنید رشته‌های گوشت اندازه هم باشد و ضخیم و نازک نشود. گوشت‌ها که آماده شد قارچ‌ها را برش‌های عمودی بدهید و با کمی کره با حرارت بالا تفت بدهید. دقت داشته باشید اگر حرارت بالا نباشد قارچ آب می‌اندازد و ساندویچ را خراب می‌کند. قارچ‌ها که سرخ شد آنها را کنار بگذارید و در یک ماهی تابه پیاز دیگر را خلالی و سرخ کنید.

وقتی پیازها طلایی شد فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شود. حالا گوشت رشته شده و قارچ را به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید.

کمی که این مواد با هم تفت خورد آن را داخل نان باگت ریخته و پنیر ورقه‌ای را روی مواد بگذارید تا آب شود. اگر مواد داغ باشد پنیر آب می‌شود و اگر پنیرتان همچنان جامد بود می‌توانید ساندویچ را ۳۰ ثانیه در ماکروفر قرار بدهید.

 

روزنامه فرهیختگان

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 12 اردیبهشت 1396  5:53 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 

این ساندویچ پیتزای رول شده حاوی همه مواد ضروری برای بدن كودكان می باشد . یعنی كه گوجه فرنگی و پنیر را بر روی یك خمیر ترد ریخته و آن را رول می كنند .
 
 
 
 
آیا كودكتان از كره بادام زمینی و ژله با اكراه حرف می زند ؟ با ایجاد این 10 تغییر خلاقانه وعده ناهارش را برایش لذت بخش نمایید . 
 
1 - رولت گوشت كباب شده با پنیر چدار 
برای متنوع ساختن ناهار فرزندتان یك ساندویچ استاندارد را به یك ساندویچ بسته بندی شده تبدیل نمایید . اگر فرزندتان علاقه ای به غذاهای ادویه دار ندارد فقط كافیست ریشه خردل را از این ساندویچ حذف نمایید . 
 
 پاسخ به:آشپزی و غذای کودک


2 - ساندویچ تركی دودی با مایونز پاپریكا 
اضافه كردن مقداری پودر پاپریكا به سس مایونز مورد استفاده برای این ساندویچ طعم فوق العاده ای به آن می دهد . نسبت به پنیر سوییسی یا پنیر چدار اضافه كردن پنیر مانچیگو (Manchego : مهم ترین و مشهورترین پنیر تهیه شده از شیر گوسفند در اسپانیا می باشد ) باعث ایجاد تغییری خوشایند در طعم این ساندویچ می گردد . 
  پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

3 - ساندویچ سالادهای  ماهی تون 
ساندویچ های معمولی ماهی تون فرزندتان را با اضافه كردن 1 قاشق غذاخوری پر چاشنی  شوید ترش یا شیرین طعمی متفاوت ببخشید . 
 
پاسخ به:آشپزی و غذای کودک


4 - ساندویچ سیب و پنیر چدار 
میوه ها و پنیر یك زوج طبیعی هستند . كودكان این تركیب شور و شیرین ساندویچهای ساده اما خوشمزه را دوست خواهند داشت . 
 
 پاسخ به:آشپزی و غذای کودک


5 - ساندویچ های تركی 
برای بسته بندی كردن این ناهار دوست داشتنی كودكان از چیبس توردیلا  آغشته به سس پستو استفاده نمایید . 
( سس پستو یك سس ایتالیایی است كه از مواد مورد نیاز برای تهیه آن عبارتند از ریحان تازه ، نعنا ، تخمه كاج ، روغن زیتون و چند حبه سیر . همه مواد را در مخلوط كن ریخته و با هم مخلوط كنید ) 
 
پاسخ به:آشپزی و غذای کودک


6 - ساندویچ تخم مرغ با مایونز مخلوط شده با سبزیجات معطر 
اضافه كردن مقداری سس خردل به این نوع از سالاد تخم مرغ،  تندی اندكی به آن می دهد . برای انتخاب نان این ساندویچ دست شما کاملا باز است باشید . 
پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

7 - ساندویچ استرومبولی 
این ساندویچ پیتزای رول شده حاوی همه مواد ضروری برای بدن كودكان می باشد . یعنی كه گوجه فرنگی و پنیر را بر روی یك خمیر ترد ریخته و آن را رول می كنند . برای افزایش مواد مغذی این ساندویچ می توان چند برگ اسفناج تازه هم اضافه كرد . 
 
پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
 

8 - ساندویچ فلفل قرمز كبابی با ژامبون گوشت 
اگر كودكتان طعم ژامبون گوشت را نمی پسندد می توانید چیز دیگری مثل كالباس سالامی را جایگزین آن نمایید . سبزیجات كباب شده یكی دیگر از مواد اصلی تركیب ساندویچهای گوشت و پنیر می باشد  . 
 
 پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 
9 - امپانادای مرغ  
 به جای استفاده از  نوع بسته بندی شده موجود در فروشگاهها می توانید این ساندویچ خمیری كه حاوی موادی چون مرغ خرد شده ، نخود فرنگی ، هویج و پیاز می باشد را خودتان آماده نمایید .  در امپانادای مرغ به جای تن ماهی كه در دستور اصلی آن وجود دارد از مرغ استفاده شده است .
 
پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

نكته : در اصل امپاندا یك نوع غذای اسپانیایی است  كه چیزی شبیه پیراشكی می باشد یعنی یك نوع خمیر كه وسط آن مایه ای حاوی تن ماهی روغن گرفته شده  ، فلفل دلمه ای ، پیاز  ، تخم مرغ پخته و پوره گوجه فرنگی می باشد . بدین ترتیب كه پیاز و فلفل دلمه ای را در روغن تفت داده و سپس ماهی تن را به آن اضافه می كنیم . پوره گوجه فرنگی را به مخلوط فوق اضافه كرده می گذاریم آب آن كاملا ً تبخیر شود . پس از تبخیر شدن آب مخلوط فوق، تخم مرغ پخته شده و زیتون خرد شده را به مخلوط اضافه كرده و بر روی خمیر ریخته و به مانند پیراشكی می پیچانیم  و در فر قرار می دهیم تا طلایی شود . 
 
10 - ساندویچ ماهی تون و ریحان به همراه فلفل قرمز كبابی 
آیا می خواهید كه تغییری در سالاد تن ماهی معمول خود ایجاد كنید . استفاده از سس مایونز را به دست فراموشی سپرده و به جایش از ریحان تازه ، فلفل خرد شده و مقداری سركه استفاده نمایید . 
 
پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
 
 
تهیه و ترجمه : سیمرغ 
 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 12 اردیبهشت 1396  5:56 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

طرز تهیه ی حریره ی مرغ ، حلیم گوشت و سوپ برای کودکان

 

طرز تهیه ی حریره ی مرغ ، حلیم گوشت و سوپ برای کودکان

 

 
 
 

 

حدود نصف قوطی کبریت گوشت مرغ ، گوسفند یا گوساله ی بدون چربی را با یک عدد پیاز پوست کنده و شسته شده  (برای معطر کردن غذا ) در ظرف لعابی بپزید تا گوشت نرم شود.
سپس یک قاشق مرباخوری برنج به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه بپزید.سپس پیاز را خارج و یک قاشق چای خوری روغن مایع به آن اضافه کنید و در مخلوط کن برقی آن را نرم کنید.
در آخر آن را صاف نمایید تا مخلوطی مانند حریره به دست آورید.اگر کودک دوست دارد کمی نمک یا شکر به آن اضافه نمایید (برای کودکان بالای یکسال به مقدار خیلی کم ) اگر این غذا را با گوشت مرغ تهیه کنید ، حریره ی مرغ و اگر با گوشت گوسفند یا گوساله تهیه شود، حلیم گوشت به دست می آید که در اواخر هفت ماهگی میتوانید روزی یک نوبت به کودک بدهید.

 


در هفته های بعد میتوانید هویج یا کدو و سبزیجات سبز ( جعفری و گشنیز ) به آن اضافه کنید تا سوپ به دست آید.سوپ را در روزهای اول بکوبید یا در مخلوط کن بریزید و پس از صاف کردن به کودک بدهید.
اگر کودک غذا را تحمل کند ، به تدریج می توانید حبوبات مخصوصا عدس که دارای آهن است اضافه نمایید و بعد از پختن کامل به کودک بدهید.
سبزیجات زرد و نارنجی را نباید به مقدار زیاد به کودک بدهید زیرا موجب رنگ زرد یا نارنجی پوست کودک میشود.
همچنین در سن 7 تا 8 ماهگی نباید به کودک مرکبات (پرتقال ، لیمو و گریپ فروت ) بدهید ، چون حساسیت و آلرژی ایجاد میکند.

منبع : کتاب من و کودک من

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 12 اردیبهشت 1396  6:13 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

تخم‌مرغ هم زده

 

 

تخم‌مرغ هم زده

 

تخم‌مرغ و شير را در ظرفي با هم مخلوط كنيد و با چنگال هم بزنيد .

 

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 10 دقیقه

 

زمان پخت: 10 دقیقه

 

6تا 9ماهه
 

مواد لازم

تخم‌مرغ:1 عدد 
شیر:1 قاشق سوپخوری 
كره:1 قاشق َچایخوری 


 

روش تهیه

تخم‌مرغ و شیر را در ظرفی با هم مخلوط كنید و با چنگال هم بزنید تا حباب‌هایی در آن ایجاد شود. سپس كره را در تابه‌ای حرارت دهید و بعد از آب شدن تركیب تخم‌مرغ و شیر را به آن بیفزایید. این مواد را روی حرارت ملایم بپزید و بعد از پخت همراه با نان و كره به كودك خود بدهید. 

تخم‌مرغ آبپز شده بدون پوست: درون تابه‌ای آب بریزید. بگذارید به جوش آید. حرارت را ملایم كنید و تخم‌مرغ را آرام درون آن بشكنید. حرارت زیر ظرف را خاموش كنید، در ظرف را ببندید و بگذارید سه دقیقه در همان حالت بماند. بعد از سه دقیقه سفیده تخم‌مرغ كاملاً سفت می‌شود و می‌توانید آن را میل كنید. 

 

تحريريه كودك سالم

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 17 اردیبهشت 1396  8:45 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

ساندويچ ذرت كدو و تخم‌مرغ

 

ساندويچ ذرت كدو و تخم‌مرغ

 

تخم‌مرغ را آبپز و رنده نماييد. ذرت را با كدو، مايونز و تخم‌مرغ مخلوط كنيد.

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 30 دقیقه
 

2-3 سالگی كودك

 

مواد لازم برای 2 نفر

تخم‌مرغ :1 عدد
ذرت پخته : 2 قاشق سوپخوری
كدوی رنده شده كوچك:یك‌دوم عدد
سس مایونز :2 قاشق چایخوری 
نان تست:2 برش 

 

روش تهیه

تخم‌مرغ را آبپز و رنده نمایید. ذرت را با كدو، مایونز و تخم‌مرغ مخلوط كنید. روی یك برش از نان‌های تست از مخلوط آماده شده بریزید و یك برش دیگر از نان روی آن قرار دهید. سپس ساندویچ حاصل را به چهار قسمت تقسیم كنید.

تحريريه كودك سالم

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 17 اردیبهشت 1396  8:47 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

بستنی يخی انبه آناناس و پرتقال

 

 

بستنی يخی انبه  آناناس و پرتقال

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 15دقيقه
 

مواد لازم

آناناس متوسط خردشده:1عدد
انبه كوچك خردشده:1 عدد
آب پرتقال: يك‌دوم پيمانه
 

روش تهيه

آناناس و انبه را در مخلوط‌كن بريزيد تا يكنواخت شود. با يك قاشق چوبی مخلوط آناناس را از الك عبور دهيد و آن را با آب پرتقال مخلوط نماييد.
مخلوط حاصل را در قالب‌های بستنی بگذاريد و براي 4-6 ساعت در فريزر قرار دهيد تا سفت شوند. 

 

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 31 اردیبهشت 1396  5:05 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره سيب‌ و هويج

 

 

پوره سيب‌ و هويج

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 20 دقیقه

6تا 9ماه 

مواد لازم برای تهیه 1 پیمانه 
  

سیب                                    2 عدد 

آب هویج                               1 قاشق سوپخوری 

آرد ذرت                                1 قاشق سوپخوری

شكر                                    1 قاشق چایخوری 

شیر خشك حل‌كرده در آب        دو‌سوم پیمانه
 

روش تهیه

سیب را چهار قسمت كنید، هسته و پوسته آن را جدا نمایید.

سپس آن را خرد كنید و همراه با آب هویج در قابلمه‌ای بریزید. در ظرف را بگذارید و برای 10 دقیقه به آرامی بپزید و خوب هم بزنید تا سیب‌‌ها نرم شوند.

آنگاه آرد ذرت و شكر را با كمی شیر مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. بقیه شیر را بجوشانید و به مخلوط آرد ذرت بیفزایید.

حالا آن را دوباره در ظرف بریزید و به آرامی به جوش آورید و هم بزنید تا غلیظ و یكنواخت شود.

سیب پخته را در مخلوط‌كن بریزید و پوره نمایید تا به غلظت مناسب برسد. آن‌گاه مخلوط آرد را به آن بیفزایید و هم بزنید.

یك قاشق از آن را در كاسه‌ای بریزید و قبل از دادن به كودك آن را از نظر دما تست نمایید.

باقیمانده پوره را در ظرفی بریزید و در ظرف را ببندید و در فریزر قرار دهید و در طول 42 ساعت آن را استفاده نمایید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 31 اردیبهشت 1396  5:06 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

لقمه های موزی

 

لقمه های موزی

یک عدد تورتیلا را روی سطح صافی قرار دهید و 2 قاشق سوپخوری کره بادام زمینی روی آن بمالید. آنگاه یک عدد موز را نزدیک لبه تورتیلا قرار دهید و آن را رول نمایید.

تحریریه زندگی آنلاین

 

12-24 ماه

مواد لازم لقمه‌های موزی

موز پوست گرفته                               2 عدد

کره بادام زمینی                                یک‌چهارم پیمانه

تورتیلا (یا هر نان دلخواه دیگر)             2 عدد

 

روش تهیه لقمه‌های موزی

یک عدد تورتیلا را روی سطح صافی قرار دهید و 2 قاشق سوپخوری کره بادام زمینی روی آن بمالید.

آنگاه یک عدد موز را نزدیک لبه تورتیلا قرار دهید و آن را رول نمایید.

حالا آن را به صورت قطعات 1/5 سانتیمتری برش بزنید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 10 خرداد 1396  9:59 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

ساندویچ سیخی

 

ساندویچ سیخی

 

مواد زیر را به ترتیب در سیخ‌های چوبی فرو کنید: 1برش نان، 1 تکه کاهو، 1 تکه گوجه‌فرنگی، 1 برش پنیر، 1 برش نان. این کار را 1 تا دو بار تکرار کنید (با توجه به طول سیخ چوبی).

تحریریه زندگی آنلاین

 

2-3 سال

مواد لازم

نان مکعبی خرد کرده                                                 2 پیمانه

پنیر موزارلا یا پنیر چدار مکعبی خرد کرده                        1/5 پیمانه

گوجه فرنگی دونیم کرده                                              10 عدد کوچک

کاهوی خرد کرده                                                        2 برگ

سیخ چوبی                                                              10 عدد

مواد لازم دیپ

ماست                                                                     یک‌دوم پیمانه

آبلیمو                                                                      1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه ساندویچ سیخی

مواد زیر را به ترتیب در سیخ‌های چوبی فرو کنید:

1برش نان، 1 تکه کاهو، 1 تکه گوجه‌فرنگی، 1 برش پنیر، 1 برش نان.

این کار را 1 تا دو بار تکرار کنید (با توجه به طول سیخ چوبی).

روش تهیه دیپ

ماست و آبلیمو را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید.

نکته: شما می‌توانید سبزیجات خام یا بخارپز مانند هویج، کرفس، خیار، گل‌کلم، گوجه فرنگی و براکلی را نیز همراه این دیپ به کودک خود بدهید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 10 خرداد 1396  11:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها