0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

تغذیه نوپا، پوره كدوحلوایی و خرما

Image result for ‫پوره كدوحلوایی و خرما‬‎

 

كدوحلوایی حاوی میزان بالایی از ویتامین‌ های A و C است.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 742
پوره كدوحلوایی و خرما، مناسب 24-12 ماه
كدوحلوایی را بپزید و پوست بگیرید. خرما را در ظرف مناسبی بریزید.

مواد لازم پوره كدوحلوایی و خرما:
كدوحلوایی               یك نصفه
خرمای خشك           4 عدد

روش تهیه پوره كدوحلوایی و خرما:
كدوحلوایی را بپزید و پوست بگیرید. خرما را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را با آب جوش بپوشانید و 15 دقیقه كنار بگذارید تا قدری نرم شود. حالا هستة خرما را بگیرید و همراه با كدوحلوایی در دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. پوره را پس از خنك شدن به كودك خود بدهید.

 
نکته تغذیه‌ای:
كدو حلوایی بسیار مفید و دارای خواص زیادی است و برای مصرف در فصل زمستان گزینه مناسبی می‌باشد. كدوحلوایی حاوی میزان بالایی از ویتامین‌ های A  و C است.

 
منبع:کودک سالم
شنبه 24 مهر 1395  3:42 PM
تشکرات از این پست
majid68 fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 پخت سوپ ذرت

 

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 

كره را بر روی حرارت ملایم آب كنید، سپس پیاز را اضافه كنید و تفت دهید تا كمی نرم شود.
 
سوپ ذرت و سيب‌ زمينی، خوش طعم و مغذی برای کودکان
در ظرف بزرگی، كره را بر روی حرارت ملایم آب كنید. سپس پیاز را اضافه كنید و تفت دهید تا كمی نرم شود.

مواد لازم سوپ ذرت و سيب‌ زمينی:
برای 4 نفر
كره                                                 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده                                    1 عدد بزرگ
سیب‌زمینی پوست كنده و خردكرده      1عدد متوسط
آب مرغ                                            500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)
ذرت پخته                                         50گرم
پودر زیره                                          یك‌دوم قاشق چایخوری
نمك                                                به مقدار كم

روش تهیه سوپ ذرت و سيب‌ زمينی:
در ظرف بزرگی، كره را بر روی حرارت ملایم آب كنید. سپس پیاز را اضافه كنید و تفت دهید تا كمی نرم شود. آنگاه سیب‌زمینی، آب مرغ و 2 پیمانه آب بیفزائید و به جوش بیاورید. حالا حرارت را كم كنید و در ظرف را بگذارید و 20 دقیقه صبر كنید به آرامی بجوشد تا سیب‌زمینی نرم شود. اكنون ذرت و زیره را اضافه كنید.

در ظرف را بگذارید و 5دقیقه دیگر صبر كنید تا به آرامی بجوشد. مواد را در مخلوط‌ كن بریزید و پوره نمایید و به ظرف برگردانید. سپس در صورت نیاز،‌ نمك را اضافه كنید. سوپ را به صورت گرم، همراه با گوجه‌ فرنگی خرد كرده و ریحان تازه به كودك بدهید.
منبع:کودک سالم
 
 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 27 مهر 1395  6:16 PM
تشکرات از این پست
majid68
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره موز برای بچه، طرز تهیه

 

 

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
 
 
موز سرشار از پتاسیم حالتی سرشیر مانند به بقیه پوره‌ها می‌دهد و به شیرینی ماست اضافه می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم دستورالعمل قدم به قدم ما را برای درست کردن اولین غذای خوشمزه کودکتان دنبال کنید.
 
 
قدم اول: انتخاب و خرید موز تازه
موز‌ها مانند آووکادو بافتی پیچ‌و تاب‌دار و ملایم دارند که له کردن آن بین لثه‌ها برای بچه‌ها راحت است. این میوه‌ها اولین میوه‌هایی هستند که بچه‌ها پس از امتحان کردن چندین نوع پوره سبزیجات، پوره‌های ساده یا میکس شده با سبزیجات از آن خوششان آمده است. موز‌هایی را انتخاب کنید که زرد و بدون لکه باشند.
 
لکه‌ای سبز علامت این است که موز هنوز نرسیده است در صورتی که پوست پر از لکه‌های قهوه‌ای نشان می دهد که از وقت استفاده آن گذشته و یا نزدیک است که از وقت استفاده آن بگذرد. بازدهی یک موز متوسط ساده که با  شیر مادر و یا فرمولی از آن میکس شده باشد برابر یک تا یک و نیم لیوان پوره است.
 
قدم دوم: موز را بشورید، پوست آن را بگیرید و آن را قطعه قطعه کنید
موز را با مخلوطی از سه قسمت آب و یک قسمت سرکه سفید بشورید تا باکتری‌ها از بین بروند. آن را زیر آب سرد و روان بگیرید و خشک کرده و قطعه قطعه کنید. با دور انداختن پوست موز این قسمت به پایان می‌رسد.
بقیه موز را هم قطعه قطعه کنید و سپس آن قطعات را به صورت نگینی خرد کنید.
 
قدم سوم: موز را پوره و یا له کنید
موز‌را در یک غذاساز و یا مخلوط‌کن صاف و یکدست کنید. ( موز‌تازه، وقتی پوره می شود رنگش به بنفش-قهوه‌ای روشن می‌زند). برای رسیدن به قوام مورد نظر، کمی به آن آب اضافه کنید. برای چربی و یا غلظت بیشتر، می‌توانید به جای آب به آن شیر مادر و یا ترکیبی از شیر مادر اضافه کنید.  

قدم چهارم: سرو کردن پوره موز
پوره موز شیرین یک غذای ساده خوشمزه است و به خوبی با تارت‌ها و آرد‌هایی که کمی طعم‌دار هستند مخلوط می‌شوند.
 
تلاش کنید پوره موز را با میوه‌های زیر میکس کنید:
آووکادو
گلابی
هلو
آلو
گیلاس
توت‌فرنگی
بلوبری
سیب
بلغور
ماست پرچرب
 
قدم پنجم: باقی‌مانده پوره موز را فریز کنید
باقی‌مانده پوره موز را در ظروف بهداشتی در یخچال بگذارید و اجازه دهید تا 3 روز در آنجا بماند. باقی‌مانده پوره موز را تا 3 ماه می‌توانید فریز کنید.
نکات مهم: همیشه قبل از این که به کودکتان غذای جدیدی بدهید با متخصص اطفال مشورت کنید مخصوصا اگر کودکتان زمینه آلرژی و یا حساسیت غذایی داشته باشد. به علاوه بسیاری از متخصصان اطفال توصیه نمی‌کنند که خودتان پوره هویج، چغندر و اسفناج درست کنید چون این سبزیجات تازه ممکن است مقدار نیترات بالایی داشته باشند.
منبع:نی نی پیج
 
 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 17 آبان 1395  11:25 AM
تشکرات از این پست
majid68
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

غذای کمکی نوزاد، پوره موز و سمولينا

 

آردسمولينا را با آب در ظرفي مخلوط كنيد و ظرف را روي حرارت بگذاريد تا تركيب سمولينا و آب جوش بيايد و غليظ شود.
 
زمان مورد نیاز برای تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 5 دقيقه
مناسب برای نوزاد 6تا 9ماهه
 
پوره موز و سمولينا 
 
 
مواد لازم براي يك سوم پيمانه
- آرد سمولينا 2 قاشق چايخوري
- آب  80 ميلي‌ليتر (يك‌سوم پيمانه)
- موز بسيار رسيده كوچك 1عدد
 
روش تهيه
آردسمولينا را با آب در ظرفي مخلوط كنيد و ظرف را روي حرارت بگذاريد تا تركيب سمولينا و آب جوش بيايد و غليظ شود. ظرف را از روي حرارت برداريد و بگذاريد در دماي معمولي اتاق سرد شود. موز را با كمي فشار از الك عبور دهيد و پوره آن را در يك ظرف كوچك‌تر بريزيد.1 قاشق سوپخوري مخلوط سمولينا را با 1 قاشق سوپخوري پوره موز تركيب كرده و به كودك خود بدهيد.
 
 
يادآوري: آرد سمولينا را مي‌‌توانيد از فروشگاه‌هاي لوازم قنادي تهيه فرمائيد.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

پنج شنبه 20 آبان 1395  4:09 PM
تشکرات از این پست
majid68
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

مافین کدو حلوایی، مورد پسند کودکان

 
 این مافین راهی عالی و خوشمزه است تا به وسیله آن کودکان را به خوردن کدو حلوایی ترغیب کنیم.
 
مواد لازم:
 
  • کدو حلوایی ۴۰۰ گرم
  • شکر قهوه ای ۳۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
  • نمک قدری
  • آرد ۳۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • گردو ۱ مشت
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • روغن زیتون ۱۷۵ میلی لیتر
  • نارنگی ۱ عدد
  • لیمو ۱ عدد
  • خامه ترش ۱۴۰ میلی لیتر
  • پودر قند ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • اسطوخودوس برای تزیین
 
 مافین کدو حلوایی با رویه شکری
 
طرز تهیه:

1. از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در قالب های مافین، کپسول مافین قرار دهید.

2. کدو حلوایی را در غذاساز ریخته و بزنید تا یکدست شود. شکر و بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید. نوک انگشت نمک، آرد، بیکینگ پودر، گردو، پودر دارچین و روغن زیتون را اضافه کنید و مواد را بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. شاید لازم باشد تا گاهی زدن مواد را متوقف کرده و مواد پاشیده به دیواره های غذاساز را با سایر مواد ترکیب کنید. مواد را بیش از حد نزنید، تنها لازم است که مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

3. خمیر را در کپسول های مافین بریزید و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید. خلال دندان و یا چاقویی کوچک در وسط یکی از مافین ها فرو کنید و خارج کنید، اگر تمیز بود، مافین ها آماده هستند. آن ها را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شوند.

4. تا مافین ها می پزند، رویه را آماده کنید. بیشتر رنده پوست نارنگی، تمام رنده پوست لیمو و آبلیمو را در ظرفی بریزید. خامه ترش، پودر قند و وانیل را به آن ها اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و با اضافه کردن کمی آبلیمو و یا پودر قند آن را به مزه دلخواه درآورید. رویه را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس مقداری از آن را با قاشق روی مافین ها بدهید.

5. برای داشتن ظاهری زیبا تر از رنده پوست نارنگی، گل های اسطوخودوس و یا گل سرخ روی آن ها بگذارید و میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی مافین کدو حلوایی با رویه شکری:

1.  تخم کدو حلوایی ها را جدا کنید و آن را خرد کنید. نیازی نیست که آن را پوست بگیرید.

2.  واحد بیکینگ پودر و پودر قند ۲ قاشق چای خوری سر پر می باشد.

3.  پوست نارنگی را رنده کنید.

4.  پوست لیمو را رنده کنید و آب نصف آن را بگیرید.
شنبه 22 آبان 1395  10:20 AM
تشکرات از این پست
majid68
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

غذای نوزاد، طرز تهیه سرلاک خانگی

 

سرلاک خانگی ، غذای کمکی کودک

 

 
با استفاده از بیسکوییت، کمی شیرخشک و کره می توان یک غذای کمکی خانگی  تهیه کرد.

طرز تهیه غذای کمکی کودک ، سرلاک خانگی
۱ عدد بیسکوییت مادر یا ساقه طلایی را کاملا خورد کنید و در ظرفی بریزید. سپس چند قاشق مربا خوری آب جوشیده خنک شده  را روی آب بریزید.  میتوانید (اگر مایل هستید) نصف پیمانه شیرخشک را نیز به مواد اضافه کنید و مواد را به غلظت مناسب برسانید. روی مواد می توانید نصف قاشق مرباخوری کره روی این مواد بریزید. مواد را خوب مخلوط  کرده و استفاده کنید.

نکات مهم در تهیه سرلاک خانگی
برای سرلاک خانگی، بیسکوئیت مادر۱یا ۲ (نه۱ بسته. فقط ۱ عدد) با کمی کم آبجوش مخلوط کنید و اگر از بیسکوئیت ساقه طلایی استفاده می کنید ۱ عدد بیسکوئیت (۱ عدد نه یک بسته) کافیست که با  آبجوش مخلوط کنید.

مصرف بیسکوئیت ساقه طلایی به دلیل وجود سبوس در آرد آن برای رفع یبوست کودکان بسیار موثرست. در تنظیم سیستم گوارشی و رفع یبوست هیچ ماده ای با قدرت سبوس برابری نمی کند. سبوس موجب رانش مدفوع در طول لوله های روده ی کوچک و بزرگ شده و در عین حال تاثیر فراوانی بر حرکات موجی شکل روده ها دارد.

کره به افزایش وزن کودکان و نوزادان کمک می کند و برای بچه هایی که خوب وزن نمی گیرند بسیار مفید است. اما فراموش نکنید برای  کودکان مبتلا به کم خونی به جای کره (که حاوی کلسیم است و مانع جذب آهن می شود) بایستی از روغن زیتون بی بو استفاده کنید و در همه مواقع مزاج کودک خود را هم در نظر بگیرید!

فراموش نکنید برای کودک مبتلا به اسهال، مصرف کره و روغن زیتون توصیه نمی شود.
منبع:نی نی یاری

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 26 آبان 1395  9:08 AM
تشکرات از این پست
majid68
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

لازانیای خوش رنگ و لعاب برای خردسالان

 

1059693_269

 لازانیا امروزه یکی از پرطرفدارترین غذاها برای کودکان شده است می توانید درون آن از مواد غذایی مفیذ و پرخاصیت استفاده کنید و یک غذای سالم و پررنگ و لعاب در مقابل آن ها قرار دهید این لازانیا با سینه مرغ تهیه می شود و هیچ نوع سوسی و کالباسی در آن وجود ندارد می توانید از سس ها و چاشنی های دلپذیر برای تزئین آن کمک بگیرید.

 

 
 

لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.

مواد لازم:
 
  •     ۳ عدد سینه مرغ
  •     ۲ پیمانه پودر سوخاری
  •     ۵ عدد تخم مرغ
  •     ۱ پیمانه آرد
  •     ۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)
  •     ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
  •     ۸ عدد نودل لازانیا
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۲ پیمانه پنیر پارمسان
  •     روغن گیاهی
  •     ریحان
 
 
طرز تهیه:
۱-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
۲-سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
 
۳-آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
 
۴-روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
 
۵-در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.
۶-در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.
۷-نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.
 
۸-روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.
 
۹- همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.
۱۰- روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.
 
۱۱- روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.
وب‌سایت روزیاتو

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

پنج شنبه 27 آبان 1395  10:23 AM
تشکرات از این پست
majid68
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

توپک ماکارونی و پنیر؛ کوچولوهایی برای بچه ها

 
وب‌سایت ایران کوک: ماکارونی و پنیر یا مک اند چیز (Mac and Cheese)  یکی از انواع محبوب پاستاست که با پاستا و سس پنیری (معمولا پنیر چدار) تهیه می شود. در این روش با طرز تهیه توپک ماکارونی و پنیر سوخاری آشنا می شویم.
 
توپک مک اند چیز سوخاری علاوه بر طعم پنیری فوق العاده ای که دارد بدلیل ظاهر کوچکی که دارد میان وعده یا پیش غذایی مناسب برای کودکان یا میهمانی ها محسوب می شود.
 
 
مواد لازم:
 
  •     ماکارونی فرمی 450 گرم
  •     پنیر چدار 400 گرم
  •     شیر 1 و 1/4 فنجان
  •     آرد 1/2 فنجان
  •     کره 1/4 فنجان
  •     تخم مرغ 2 عدد
  •     پودر سوخاری 3 فنجان
  •     نمک و فلفل به میزان دلخواه
  •     روغن گیاهی برای سرخ کردن
 
توپک ماکارونی و پنیر

طرز تهیه:
 
1. ماکارونی فرمی (آرنجی) را طبق دستور روی بسته حدود 10 الی 15 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. سپس ماکارونی را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
 
 توپک ماکارونی و پنیر

2. پنیر چدار را رنده درشت کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را در آن بریزید تا آب شود. سپس آرد را اضافه کنید و با کره تفت دهید تا رنگ آرد کرمی شود. یک فنجان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. پنیر رنده شده را کم کم اضافه کنید. به این صورت که هربار با دست کمی پنیر بریزید و هم بزنید.

3. مایه را هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود و مایه نرم و یکدست شود. ماکارونی پخته شده را به مایه پنیری اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
 
4. ماکارونی و پنیر را در یک ظرف دردار بریزید و ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. کف یک سینی کاغذ روغنی بیندازید یا با کمی روغن آن را چرب کنید. به اندازه گردو از ماکارونی و پنیر بردارید و با دست آن را گلوله کنید. توپک های ماکارونی و پنیر را در سینی بچینید و سینی را حداقل 1 ساعت در فریزر قرار دهید (اگر توپک ها یک شب در فریزر بمانند بهتر است).
 
 توپک ماکارونی و پنیر
 
 
5. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و 1/4 شیر را به آن اضافه کنید. مایه تخم مرغی را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. پودر سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید. توپک ماکارونی و پنیر را به ترتیب در مایه تخم مرغی قرار دهید و بعد در پودر سوخاری بغلطانید تا همه جای توپک به آرد سوخاری آغشته شود.
 
توپک ماکارونی و پنیر 

6. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مقدار لازم روغن داخل آن بریزید. زمانیکه روغن داغ شد توپک ها را داخل روغن بیندازید و حدود 3-4 دقیقه سرخ کنید تا برشته و طلایی شود.
 
 توپک ماکارونی و پنیر

7. توپک های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش جذب شود. سپس توپک های ماکارونی و پنیر سوخاری را در ظرف بچینید و همراه با سس دلخواه بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 29 آبان 1395  11:34 AM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

آشپزی برای نوپا، انچیلادوی مرغ

انچیلادوی مرغ

فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را بیفزائید.

 

 

2 تا 3 سال

مواد لازم انچیلادوی مرغ

روغن زیتون                             2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                           2 عدد

سیر له كرده                            3 حبه

سینه مرغ پخته و خرد كرده         2 عدد

گوجه‌فرنگی خرد كرده                400 گرم

خامه                                     یك‌دوم پیمانه

ارگانوی خشك                         یك‌دوم پیمانه

ریحان خشك                           1 قاشق چایخوری

پودر چیلی                              یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                             به مقدار كم

پنیر چدار خرد كرده                    1 پیمانه

تورتیلا                                     6 تا 8 عدد

روش تهیه انچیلادوی مرغ

فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید.

آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس پیاز را بیفزائید و 3 دقیقه بپزید. حالا سیر را اضافه كنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.

اكنون مرغ، دوسوم گوجه فرنگی خرد كرده، خامه، ارگانو، ریحان، نمك و فلفل و پودر چیلی را بیفزائید و 5 دقیقه بپزید.

سپس یك‌دوم پنیر چدار خرد كرده را اضافه كنید. از مخلوط بدست آمده با قاشق بردارید و در وسط هر یك از تورتیلاها قرار دهید و رول نمائید.

رول‌ها را رو به سمت پایین در ظرف پخت قرار دهید و 10 دقیقه بپزید. حالا روی رول‌ها از گوجه فرنگی باقیمانده و پنیر خرد كرده بریزید.

ظرف را در فر بگذارید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود. غذا را به صورت گرم به كودك خود بدهید.

فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید، سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 437
انچیلادوی مرغ، مناسب 2 تا 3 سال
فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را بیفزائید.

مواد لازم برای تهیه انچیلادوی مرغ:
روغن زیتون                             2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده                           2 عدد
سیر له كرده                            3 حبه
سینه مرغ پخته و خرد كرده         2 عدد
گوجه‌فرنگی خرد كرده                400 گرم
خامه                                     یك‌دوم پیمانه
ارگانوی خشك                         یك‌دوم پیمانه
ریحان خشك                           1 قاشق چایخوری
پودر چیلی                              یك‌چهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل                             به مقدار كم
پنیر چدار خرد كرده                    1 پیمانه
تورتیلا                                     6 تا 8 عدد
 
روش تهیه انچیلادوی مرغ:
فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را بیفزائید و 3 دقیقه بپزید. حالا سیر را اضافه كنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.

اكنون مرغ، دوسوم گوجه فرنگی خرد كرده، خامه، ارگانو، ریحان، نمك و فلفل و پودر چیلی را بیفزائید و 5 دقیقه بپزید.

سپس یك‌ دوم پنیر چدار خرد كرده را اضافه كنید. از مخلوط بدست آمده با قاشق بردارید و در وسط هر یك از تورتیلاها قرار دهید و رول نمائید.

رول‌ها را رو به سمت پایین در ظرف پخت قرار دهید و 10 دقیقه بپزید. حالا روی رول‌ها از گوجه فرنگی باقیمانده و پنیر خرد كرده بریزید.

ظرف را در فر بگذارید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود. غذا را به صورت گرم به كودك خود بدهید.
منبع:زندگی آنلاین

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 2 آذر 1395  4:22 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

غذای اشتها آور برای بچه، املت رنگارنگ

روغن را در تابه‌اي به قطر 20 سانتيمتر گرم كنيد. پياز را اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه در روغن تفت دهيد تا پياز نرم شود.
 
Image result for ‫املت رنگارنگ‬‎
 
زمان مورد نیاز برای تهيه و پخت: 45 دقیقه
 
 
مناسب برای کودک 2-3 سال

مواد لازم براي 2-4 نفر
  • روغن آفتابگردان      1 قاشق سوپخوري
  • پياز خرد كرده     1 عدد كوچك
  • سيب‌زميني ريز خرد كرده     2 عدد متوسط
  • فلفل دلمه‌اي قرمز خرد كرده     يك‌دوم عدد
  • كدوي ريز خرد كرده     1 عدد كوچك
  • نخودفرنگي پخته     2 قاشق سوپخوري
  • جعفري خرد كرده      1 قاشق سوپخوري
  • تخم‌مرغ همزده      3 عدد
 
روش تهيه
روغن را در تابه‌اي به قطر 20 سانتيمتر گرم كنيد. پياز را اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه در روغن تفت دهيد تا پياز نرم شود. سيب‌زميني را اضافه كنيد و حدود 10 دقيقه يا تازماني‌كه نرم شود با پياز بپزيد. حالا فلفل، كدو، نخود فرنگي و جعفري را نيز به پياز و سيب‌زميني اضافه كنيد و آنها را 2-3 دقيقه در تابه بپزيد.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را همراه يك قاشق سوپخوري آب سرد با مفتول دستي هم بزنيد. سپس روي سبزيجاتي كه در تابه در حال پختن هستند بريزيد. املت را روي حرارت بسيار ملايم به مدت 5-10 دقيقه يا تا زمانيكه تخم‌مرغ‌ها ببندد و زير آن به رنگ طلايي در آيد بپزيد. حالا آن را برگردانيد و 1-2 دقيقه ديگر صبر كنيد تا روي ديگر آن نيز طلايي رنگ شود. سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و پس از خنك شدن، املت را برش بزنيد و سرو نمائيد.
منبع:زندگی آنلاین

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 2 آذر 1395  4:26 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 خوراک قارچ خامه ای

 

Image result for ‫خوراک قارچ خامه ای‬‎

 

قارچ‌ها را در ظرف مناسبي بريزيد و كمي آبليمو رويشان بچكانيد تا سياه نشوند! كره و روغن را در تابه مناسبي بريزيد...
 
مناسب برای  12-24 ماه
زمان مورد نیاز برای تهيه و پخت: 30دقيقه

مواد لازم براي 2 نفر
  • قارچ     200 گرم ريز
  • آبليمو      از يك عدد ليموي كوچك
  • كره       1 قاشق چايخوري
  • روغن زيتون      1 قاشق چايخوري
  • پياز ريز خرد كرده      1 عدد كوچك
  • نمك و فلفل سياه     به ميزان لازم
  • خامه     75 ميلي‌ليتر
  • جعفري‌ خرد كرده     1 قاشق سوپخوري

روش تهيه

قارچ‌ها را در ظرف مناسبي بريزيد و كمي آبليمو رويشان بچكانيد تا سياه نشوند! كره و روغن را در تابه مناسبي بريزيد. پياز را به آن بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم و سبك شود، اما طلائي رنگ نشود! حالا قارچ را بيفزائيد و تفت دهيد. با تكان دادن تابه قارچ‌ها را هم بزنيد. اين كار باعث مي‌شود قارچ‌ها به هم نچسبند. اكنون نمك، فلفل، خامه، جعفري و آبليموي باقيمانده را به مواد درون تابه بيفزائيد و صبر كنيد تا مواد گرم شوند اما نجوشند. خوراك را در ظرف مناسبي بكشيد و پس از اندكي خنك شدن به كودك خود بدهيد.
منبع:کودک سالم

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 14 آذر 1395  4:03 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 طرز تهیه سوپ کاری

پياز و روغن زيتون را در تابه مناسبي بريزيد و حدود 3 دقيقه تفت دهيد تا نرم شود. سپس هويج و سيب را بيفزائيد ...
 
تغذیه نوپا، طرز تهیه سوپ کاری
 
مناسب برای 12 تا 24 ماه

مواد لازم
  • پياز خرد كرده     1 پيمانه
  • روغن زيتون     2 قاشق سوپخوري
  • هويج خرد كرده     1 پيمانه
  • سيب بدون پوست و خرد كرده     1 عدد
  • فلفل دلمه‌اي زرد خرد كرده     3 عدد (4 تا 5 پيمانه)
  • پودر زنجفيل    يك دوم قاشق چايخوري
  • زردچوبه     يك‌دوم قاشق چايخوري
  • هل     يك‌دوم قاشق چايخوري
  • دارچين     يك‌هشتم قاشق چايخوري
  • آب سبزيجات     2 پيمانه
  • شير نارگيل     يك‌دوم پيمانه
  • آبليمو     1 قاشق سوپخوري
  • نمك     يك‌دوم قاشق چايخوري

روش تهيه
پياز و روغن زيتون را در تابه مناسبي بريزيد و حدود 3 دقيقه تفت دهيد تا نرم شود. سپس هويج و سيب را بيفزائيد و حدود 10 دقيقه به پختن ادامه دهيد و گاهي آن را هم بزنيد. آنگاه فلفل دلمه‌اي، زنجفيل، زردچوبه، هل و دارچين را بيفزائيد و چند دقيقه بپزيد تا ادويه‌ها خوب مخلوط شوند. حالا آب سبزيجات را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد به جوش بيايد. اكنون حرارت را كم كنيد تا حدود 10 دقيقه به آرامي بجوشد و سبزيجات نرم شوند. سپس شير نارگيل و آبليمو را اضافه كنيد. آنگاه آن را در مخلوط‌كن بريزيد تا مخلوط يكدستي حاصل شود. حالا كمي نمك اضافه كنيد.

نکته:
اگر کودک از خوردن غذایی خاص امتناع می‌ورزد، این بدین معنا نیست که او هیچگاه آن غذا را نخواهد خورد. سلیقه کودک به مرور زمان تغییر می‌کند. غذاهایی که زمانی کودک آنها را دوست نداشته است را هر چند وقت یکبار، برای مثال ماهی یکبار، دوباره به او ارائه کنید و اگر او دوباره از خوردن آنها سرباز زد، ناراحت و عصبانی نشوید. شاید لازم باشد غذایی را 8 الی 10 بار به کودک معرفی کنید تا او نهایتا به خوردن آن راضی شود. از اینکه به دیگران بگویید که فرزندتان از فلان غذا خوشش نمی‌آید جدا پرهیز کنید زیرا با اینکار، این حس تنفر در کودک تقویت می‌شود و او به ادامه لجبازی‌اش تشویق می‌شود. در نتیجه، او حاضر به امتحان مجدد آن ماده غذایی نخواهد بود.
منبع:زندگی آنلاین
 
 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 20 آذر 1395  10:31 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

غذای کمکی بچه تا دوسالگی، طرز تهیه

 

طرز تهیه ی حریره بادام ویژه کودکان 6 ماهه
 
بهترین غذا برای نوزادان، شیر مادر است. خداوند سبحان حداقل و حداکثری برای آن قائل شده.
 
1- بهترین غذا برای نوزادان ، شیر مادر است . خداوند سبحان حداقل و حد اکثری برای آن قائل شده .
2- حد اقل شیر دهی مادران به نوزادان 21 ماه می باشد . ( سوره احقاف آیه 15 ) .
3- حد اکثر شیردهی مادران به نوزادان 24 ماه می باشد . ( سوره بقره آیه 233 ) .
4- بهتر است که نوزاد را از 7 ماهگی بمرور به آب میوه جات طبیعی عادت بدهند و بهترین آن آب سیب است .
5- در مرحله بعد پیشنهاد می شود که حریره بادام مخصوص را به نوزاد بدهید .
6- بعد از اتمام یک سال ، می توانید فرزند خود را با عسل تغذیه کنید .
 
حریره بادام مخصوص
مواد لازم : 5 عدد مغز بادام شیرین و خام , دو سوم لیوان آب ، 1 قاشق غذا خوری آرد برنج قهوه ای ، عصاره کشمش 2 قاشق غذا خوری .
طرز تهیه : مغز بادام را با آب داغ خیس کرده ، پوست بکنید و همراه آب ، در مخلوط کن مخلوط کنید ، سپس در طرف کوچکی ریخته و بعد آرد را اضافه کرده و روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بجوشد . در این حال حریره را از روی اجاق برداشته و عصاره کشمش را به آن افزوده و صبر کنید تا خنک شود . سپس کودک خود تغذیه کنید .
 
طرز عصاره گیری کشمش
یک استکان کشمش سایه خشک یا آفتاب خشک را تمیز کرده و بشوئید و با یک لیوان آب جوشیده ولرم مخلوط کرده ودر مخلوط کن ، مخلوط کنید، تا بصورت شیره در آید و بعد صاف کرده و سپس مورد مصرف قرار دهید.
 
نوع دیگر حریره بادام
6- در این نوع حریره بادام از آرد جوانه گندم استفاده شود. گندم با پوست را جوانه زده، بعد خشک کنید و در آخر آسیاب کرده و آرد جوانه را بدست آورید و در غذای کودک استفاده کنید. هفته ای 2 بار کودک خود را با انواع حریره تغذیه کنید.
 
نوع دیگر حریره بادام
در این نوع حریره، مخلوطی از آرد جوانه گندم و آرد برنج قهوه ای استفاده شود.
 
حریره فندق
این حریره نیز مثل حریره بادام تهیه می شود؛ با این اختلاف که به جای بادام از 5 عدد فندق خام درشت استفاده شود. توجه: این حریره برای کودکانی که یبوست مزاج دارند مفید است.
 
سوپ سبزیجات
کودک خود را 2 بار در هفته با این سوپ تغذیه کنید .
مواد لازم : برنج قهوه ای نیم کوب شده 1 قاشق غذا خوری ، بلغور گندم 1 قاشق مربا خوری ، جو پوست کنده نیم کوب شده 1 قاشق غذا خوری ، عدس 1 قاشق مربا خوری . سیب زمینی پوست کنده کوچک 1 عدد . گشنیز و جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری . گوجه فرنگی متوسط رنده شده 1 عدد . نمک در یا بمقدار کم .
همه مواد را با دو ونیم لیوان آب در ظرف لعابی یا سفالی ریخته و روی اجاق بگذارید ، تا بمرور پخته و جا بیفتد وآماده گردد .
 
پوره سبزیجات
مواد لازم : هویج فرنگی یک عدد کوچک ، کدو حلوائی یک تکه کوچک ، روغن زیتون یک قاشق چای خوری ، انبه یک قاشق غذا خوری . هر دو را بخار پز کرده و پوست کدو را جدا کنید ودر پیاله ای با چنگال له کنید ، سپس یک قاشق غذا خوری انبه را به کدو و هویج اضافه کنید و بعد یک قاشق چای خوری روغن زیتون بکر و چند قطره آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
وکودک خود را تغذیه کنید . هفته ای دو بار کودک خود را با این غذا تغذیه کنید .
 
پوره سیب زمینی با خرما
مواد لازم : سیب زمینی متوسط یک عدد ، خرمای رطب پوست کنده یک عدد . سیب زمینی را بخار پز کرده و با چنگال له کنید و سپس خرمای رطب را هسته جدا کرده و پوست بکنید و خوب مخلوط کنید و بعد یک قاشق چای خوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید . کودک خود را هفته ای دو بار با این غذا تغذیه نمائید .
 
پوره سبزیجات و میوه جات
مواد لازم : انجیر خشک رسیده قهوه ای 5 عدد ، برگه خشک آفتابی زرد آلو 5 عدد ، مغز پسته خام 5 عدد  . همه را تمیز کرده وشسته و با نصف لیوان آب خیس شود . بعد از آماده شدن در پیاله ریخته و با چنگال له کنید و هفته ای دو بار کودک خود را با این پوره تغذیه کنید .
توجه :  در صورت استفاده از مواد حیوانی ، بهتر است که بعد از یک سالگی بمقدار کم از ماهیچه گوسفند استفاده شود . یک قلم که همراه ماهیچه است به سوپ اضافه شود .
 
توصیه به مادران : سعی کنید که بچه را شکم باره تربیت نکنید و پر خور بار نیاورید .
مادران سعی کنند که کودک خود را بمرور به غذا خوردن عادت دهند و از کم شروع کنند .
بهترین غذا برای کودک ، شیر مادر بوده و مادرانی که می خواهند به کودک خود خدمت کنند و او را خوب تغذیه کنند ، بهتر است که خود مادر غذای خوبی داشته باشد . تا فرزندش ، خوب تغذیه شود .
مادران سعی کنند که کودک خود را به مواد غذائی بی محتوا مانند : ماکارونی ، بستنی ، انواع شکلات ، بیسکویت ، پفک و چیپس و یخمک و غیره ……عادت ندهند .
 
پوره میوه جات
مواد لازم : سیب گلاب 2 عدد ، یک چهارم موز کوچک ، 1 قاشق مربا خوری کشمش شسته شده ، 2 عدد انجیر تازه یا خیس شده و نصف استکان آب ، همه را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید ، تا بصورت پوره در آید و کودک خود را هفته ای دو بار با این خوراکی تغذیه نمائید .
منبع:ایران درمان
 
 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 22 آذر 1395  2:09 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

كوفته عدس

 

Image result for ‫كوفته عدس برای کودک‬‎

عدس و نصف لیوان آب را در تابه بریزید و به جوش بیاورید، آنگاه حرارت را كم كنید.
 
كوفته عدس، مناسب 2 تا 3 سال
عدس و نصف لیوان آب را در تابه بریزید و به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را كم كنید و حدود 25 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد تا نرم شود. حالا عدس را از آب خارج كنید و صبر كنید خنك شود.

مواد لازم كوفته عدس:
عدس                              2 پیمانه
روغن زیتون                      2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده                    1 عدد درشت
هویج خرد كرده                  2 عدد
كرفس خرد كرده                2 ساقه
سیر له كرده                     1 حبه
آویشن خرد كرده تازه         1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی               3 قاشق سوپخوری
قارچ خرد كرده                  220 گرم
تخم‌مرغ                          3 عدد درشت
پنیر پارمسان رنده كرده     یك‌دوم پیمانه
خرده نان                       یك‌دوم پیمانه
جعفری خرد كرده تازه      یك‌دوم پیمانه
گردوی خرد كرده             یك‌چهارم پیمانه

روش تهیه كوفته عدس:
عدس و نصف لیوان آب را در تابه بریزید و به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را كم كنید و حدود 25 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد تا نرم شود.

حالا عدس را از آب خارج كنید و صبر كنید خنك شود. اكنون یك‌چهارم پیمانه روغن زیتون در تابه بزرگی بریزید و پیاز، هویج، كرفس، سیر و آویشن را 10 دقیقه در آن تفت دهید و مدام هم بزنید تا سبزیجات نرم و كمی قهوه‌ای شوند.

سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و 3 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید. آنگاه قارچ را افزوده و 15 دقیقه دیگر بپزید تا تمام مایع جذب شود.

مخلوط حاصل را در كاسه بزرگی بریزید و صبر كنید تا خنك شود. حالا عدس را به مخلوط سبزیجات اضافه كنید در این هنگام تخم‌مرغ، پنیر پارمسان،‌خرده نان، جعفری و گردو را به مخلوط سبزیجات بیفزائید و خوب با دست مخلوط كنید.

اكنون آن را 25 دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم كنید.

2 قاشق روغن زیتون باقیمانده را در سینی فر بریزید و با دست تمام سطح سینی را به آن آغشته نمایید و كنار بگذارید مخلوط را به صورت گلوله‌های كوچكی دربیاورید.

كوفته‌ها را در سینی فر بریزید و بین هر كدام فاصله بگذارید كوفته‌ها را 30 دقیقه بپزید تا سفت شوند. 5 دقیقه صبر كنید تا كوفته‌ها خنك شوند و بعد به کودکتان بدهید.
منبع:زندگی آنلاین
 
 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 23 آذر 1395  5:53 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

تغذیه کودک نوپا، طرز تهیه پوره مقوی

مرغ را 4 دقیقه بخارپز كنید. سپس گل كلم را به آن اضافه كنید و 2 دقیقه دیگر بپزید.
 
Image result for ‫طرز تهیه پوره مرغ ذرت و گل کلم‬‎
 
پوره مرغ، ذرت و گل كلم، مناسب 12 تا 24 ماه
مرغ را 4 دقیقه بخارپز كنید. سپس گل كلم را به آن اضافه كنید و 2 دقیقه دیگر بپزید. حالا ذرت را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا تمام مواد بپزند و نرم شوند.

مواد لازم پوره مرغ، ذرت و گل كلم:
سینه مرغ بدون استخوان و پوست  1 عدد
گل كلم                                      یك‌دوم پیمانه
ذرت                                          1 پیمانه

روش تهیه پوره مرغ، ذرت و گل كلم:
مرغ را 4 دقیقه بخارپز كنید. سپس گل كلم را به آن اضافه كنید و 2 دقیقه دیگر بپزید. حالا ذرت را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا تمام مواد بپزند و نرم شوند.

 
اكنون مواد لازم را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. ممكن است به مقداری از آب پخت نیاز داشته باشید.
 
پوره را بعد از خنك شدن به كودك بدهید.
منبع:زندگی آنلاین
 
 
 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 23 آذر 1395  5:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها