0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

نوار‌های خوشمزه براکلی

نوار‌های خوشمزه براکلی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی چربکرده بپوشانید. براکلی را بخارپز و پوره کنید. خرده نان، پنیر، تخم‌مرغ‌ها و براکلی را در ظرف مناسبی بریزید.

 

 

2-3 سال

مواد لازم نوار‌های خوشمزه براکلی

براکلی گلچه کرده              200 گرم

خرده نان                          یک دوم پیمانه

پنیر چدار یا گودای رنده کرده 1 پیمانه

تخم مرغ                           2 عدد

 

روش تهیه نوار‌های خوشمزه براکلی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی چربکرده بپوشانید. براکلی را بخارپز و پوره کنید.

آن‌گاه خرده نان، پنیر، تخم‌مرغ‌ها و براکلی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا مواد فراهم کرده را به شکل مستطیل و به ابعاد 20×30 سانتیمتر در سینی پهن کنید و برش‌‌های عمودی به اندازه 2/5×20 سانتیمتر روی آن ایجاد کنید.

اکنون برش‌های‌ افقی به اندازه 2/5×10 سانتیمتر روی آن ایجاد کنید تا برش‌هائی به شکل کباب لقمه‌ای از آن داشته باشید.

اینک نوار‌های براکلی را 15 دقیقه در فر بپزید.

سپس آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز برشته شود.

شنبه 6 شهریور 1395  3:39 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره عدس قرمز

پوره عدس قرمز

پیاز، هویج و كرفس را در روغن به مدت تقریبی 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آن‌گاه عدس، سیب‌زمینی و آب یا آب‌مرغ را بیفزائید و 20 دقیقه بجوشانید تا عدس بپزد.

 

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 35دقیقه

9-12 ماه

مواد لازم برای 2 وعده

پیاز ریز خرد كرده                            1 عدد كوچك

هویج پوست كنده و خرد كرده           1 عدد متوسط

كرفس خرد كرده                             نصف یك ساقه

روغن مایع                                    1 قاشق چایخوری

عدس قرمز                                    2 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی پوست كنده و خرد كرده 1 نصفه

آب یا آب مرغ                                 یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

روش تهیه پوره عدس قرمز

پیاز، هویج و كرفس را در روغن به مدت تقریبی 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آن‌گاه عدس، سیب‌زمینی و آب یا آب‌مرغ را بیفزائید و 20 دقیقه بجوشانید تا عدس بپزد. خوراك فراهم كرده را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.

شنبه 6 شهریور 1395  3:40 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره مرغ و نخود فرنگی

پوره مرغ و نخود فرنگی

در تابه مناسبی روغن بریزید، پیاز را در آن تفت دهید تا سبك شود. حالا سینه مرغ را به آن بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. هویج، سیب‌زمینی و نخودفرنگی را در قابلمه مناسبی بریزید.

 

 

 

 زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 45 دقیقه

9-12 ماه

 مواد لازم برای 3 وعده

روغن زیتون                     1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                   50 گرم

سینه مرغ خرد كرده         100 گرم

هویج خرد كرده                1 عدد متوسط

سیب‌زمینی پوست گرفته و خرد كرده  300 گرم

نخودفرنگی                   60 گرم

آب مرغ                       200 میلی‌لیتر

 روش تهیه پوره مرغ و نخود فرنگی

در تابه مناسبی روغن بریزید، پیاز را در آن تفت دهید تا سبك شود. حالا سینه مرغ را به آن بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. هویج، سیب‌زمینی و نخودفرنگی را در قابلمه مناسبی بریزید.

آب مرغ را به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا سبزیجات بپزد و نرم شود. حالا سبزیجات پخته و مخلوط مرغ و پیاز را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی به دست آید.

سه شنبه 9 شهریور 1395  11:36 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

چیز کیک شکلات و توت فرنگی

چیز کیک شکلات و توت فرنگی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا آب شوند.

 زندگی آنلاین

 

مواد لازم چیز کیک شکلات و توت فرنگی

شکلات تلخ خرد کرده              250 گرم

کره خرد کرده                          120 گرم

شکر دانه ریز                           350 گرم

اسانس وانیل                          1 قاشق چایخوری

تخم مرغ                                4 عدد درشت

آرد                                        60 گرم

پودر کاکائو                              3 قاشق سوپخوری

نمک                                     یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه چیز کیک

ژلاتین                                    6 ورق

پوره توت فرنگی                       250 گرم

آبلیموی تازه                           1 قاشق سوپخوری

شیر عسلی                           250 گرم

خامه قنادی                            400 میلی لیتر

پنیر خامه‌ای                            600 گرم

اسانس وانیل                          1 قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده کرده            2 قاشق چایخوری

توت فرنگی خرد کرده                200 گرم

روش تهیه چیز کیک شکلات و توت فرنگی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا آب شوند.

آن‌گاه شکر، وانیل و تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی بزنید.

حالا مخلوط تخم‌مرغی را به شکلات بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مخلوط آرد، پودر کاکائو و نمک را بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید.

مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و 30 دقیقه در فر بپزید.

مخلوط چیز‌کیک فراهم کرده را روی کیک پخته بریزید و دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.

روش تهیه چیز‌کیک

ورقه‌های ژلاتین را 5 دقیقه در یک دوم پیمانه آب سرد بخیسانید. آن‌گاه پوره توت‌فرنگی و آبلیمو را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت بجوشانید.

ورقه‌های ژلاتین را از آب درآورید و بفشارید تا آب اضافیشان گرفته شود. سپس ژلاتین را به پوره بیفزائید و هم بزنید تا حل شود.

حالا پوره را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. شیرعسلی و خامه را 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا خنک شوند.

حالا خامه، شیر عسلی، پنیر خامه‌ای و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا پوره توت‌فرنگی، پوست لیمو و توت‌فرنگی خرد کرده را به مخلوط خامه بیفزائید و هم بزنید.

 

سه شنبه 9 شهریور 1395  11:40 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

كیك موشی

كیك موشی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. 18 قالب مافین كوچك را با كپسول – كاغذهای مخصوص مافین- بپوشانید. یك قالب لوف- قالب مستطیل با دیواره بلند- انتخاب كنید، آن را نیز چرب كنید و كنار بگذارید.

زندگی آنلاین

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 2 ساعت

مواد لازم برای 2-3 عدد

پودر كیك وانیلی                                500 گرم

كرم كره‌ای                                       1 واحد

رنگ صورتی، پرتقالی و زرد خوراكی     به میزان لازم

پودر نارگیل                                      40 گرم (یك‌دوم پیمانه)

شكر رنگی                                      به میزان لازم

مارشمالوی صورتی                          2 عدد

شكلات شیری                               به میزان لازم

روبان باریك                                    به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه 1 واحد كرم كره‌ای

كره نرم                                         125 گرم

پودر شكر                                     240 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

شیر                                            2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه كیك موشی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. 18 قالب مافین كوچك را با كپسول – كاغذهای مخصوص مافین- بپوشانید. یك قالب لوف- قالب مستطیل با دیواره بلند- انتخاب كنید، آن را نیز چرب كنید و كنار بگذارید. اكنون پودر كیك را با توجه به دستور مندرج بر روی بسته آن آماده كنید.

از مایه كیك درون قالب‌های مافین بریزید، طوریكه دو سوم حجم قالب‌ها از مایه پر شود. باقیمانده مایه كیك را در قالب لوف بریزید و همه قالب‌ها را در فر قرار دهید تا مافین و كیك بپزد و روی آن‌ها طلائی رنگ شود. صبر كنید تا كیك‌ها خنك شود. اكنون نیمی از كرم كره‌ای را 3 قسمت كنید و هر قسمت را با یكی از رنگ‌های پیشنهادی مخلوط كنید.

باقی كرم را ساده نگه دارید. به كمك یك چاقوی ارّه‌ای نیمی از كیك مستطیل را به شكل بیضی برش دهید تا بدن موش شكل گیرد و باقیمانده كیك را نیز به شكل دایره برای سر موش برش بزنید. بدن و سر موش را با كرم كره‌ای ساده بپوشانید و پودر نارگیل بپاشید. روی مافین‌ها را با كرم كره‌ای‌های رنگی بپوشانید و شكر رنگی بپاشید. حالا مانند تصویر كیك را كامل كنید و روی صفحه مورد نظر با كمك كرم كره‌ای ساده محكم كنید.

روش تهیه كرم كره‌ای: كره را در ظرفی با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ‌ شود. اكنون شكر و شیر را به صورت یك در میان به كره بیفزائید و مرتب هم بزنید تا كرم یكدستی حاصل شود.

 

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 9 شهریور 1395  11:42 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

آشپزی برای نوپا، پخت مافين تخم مرغی

آرد، شكر، بیكینگ‌ پودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان كره را به خورد آرد بدهید.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 219
مافين تخم مرغی، مناسب 2تا 3 سال
آرد، شكر، بیكینگ‌پودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید.

 
طرز تهیه مافین تخم مرغی

مواد لازم مافين تخم مرغی:
آرد                                    300 گرم
شكر                                 2 قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر                        2 قاشق چایخوری
نمك                                  1 قاشق چایخوری
كره سرد و خرد كرده             60 گرم
ماست كم چرب                   125 گرم
پیازچه خرد كرده                   30 گرم
تخم مرغ آبپز                        6 عدد
پنیر چدار رنده كرده               60 گرم

روش تهیه مافين تخم مرغی:
آرد، شكر، بیكینگ‌پودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان كره را به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه ماست و پیازچه را بیفزائید و مخلوط كنید.
 
حالا هربار به اندازه 3 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در دست پهن كنید. یك عدد تخم‌مرغ آبپز وسط هر خمیر بگذارید و آن را به شكل توپ ببندید.

اكنون توپ‌ها را در قالب چربكرده مافین بگذارید و رویشان پنیر بپاشید. قالب‌ها را در سینی فر بچینید و سینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بگذارید و مافین‌ها را بپزید تا طلائی رنگ شوند. پس از 5 دقیقه مافین‌ها را از قالب درآورید و در ظرف مناسبی بچینید.
منبع:کودک سالم
چهارشنبه 10 شهریور 1395  10:13 AM
تشکرات از این پست
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

طرز تهیه اسنک مرغ چینی؛ باب پسندِ کودکان

 
در این مطلب می خواهیم غذایی چینی، که شاید بیشتر از چینی ها ایرانی ها آن را در وعده های غذایی شان درست می کنند را به شما آموزش دهیم. بچه ها حتما از این غذا استقبال می کنند.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 1344
وب‌سایت ایران کوک: در این مطلب می خواهیم غذایی چینی، که شاید بیشتر از چینی ها ایرانی ها آن را در وعده های غذایی شان درست می کنند را به شما آموزش دهیم. بچه ها حتما از این غذا استقبال می کنند.
 
مواد لازم:
 
  •     روغن سرخ کردنی 1/2 فنجان
  •     باترمیلک 1 فنجان
  •     آرد 3/4 فنجان
  •     آرد ذرت 1/2 فنجان
  •     تخم مرغ بزرگ 1 عدد
  •     سس تند 1 قاشق
  •     نمک و فلفل به میزان لازم
  •     فیله مرغ خرد شده 500 گرم
  •     خرده نان آسیاب شده 1 فنجان
  •     مایونز 1/4 فنجان
  •     سس فلفل شیرین 2 قاشق
  •     عسل 1 قاشق
  •     سس فلفل تند 2 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه اسنک مرغ چینی

طرز تهیه اسنک:

 1-روغن را در تابهای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آرام آرام داغ شود.

 2-یک کاسه بزرگ بردارید و باترمیلک، آرد، نشاسته ذرت، تخم مرغ، سس تند و نمک و فلفل را درون آن باهم ترکیب کنید. فیله های مرغ را دانه دانه داخل کاسه بیندازید و سپس آنها را درون ظرف خرده های نان بیندازید تا خوب به آنها آغشته شوند.

 3-تکه های مرغ را درون روغن بیندازید و سرخ کنید تا طلائی رنگ و ترد شوند. وقتی آنها را از روغن بیرون آوردید، روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها چیده شود. سپس آنها را در ظرف سرو بچینید و با سس مخصوصی که از قبل تهیه کرده بودید، آن را سرو کنید.

طرز تهیه سس:

 برای تهیه سس، 4 مورد آخر لیست مواد لازم اعم از مایونز، عسل، فلفل تند شیرین و سس فلفل تند را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود. آن را کنار بگذارید.
یک شنبه 21 شهریور 1395  5:45 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

اشتهای خردسال تان را با این غذا تحریک کنید

 
 
 

اشتهای کودک,بی اشتهایی در کودک

اسپاگتی یکی از غذاهای محبوب بچه هاست

 

این غذای لذیذ مخصوص کودکان تهیه شده است و می تواند انتخاب خوبی برای وعده نهار یا شام آن ها محسوب شود توصیه می کنیم از آن در وعده های غذایی فرزندتان استفاده کنید و سعی کنید با زیباتر کردن آن اشتهای فرزندتان را تحریک کنید.

اسپاگتی یکی از غذاهای محبوب بچه هاست، به همراه اسپاگتی می توانید خیلی از موادی که برای بدنشان نیاز است را به خوردشان بدهید. میگو یکی از موادی است که حتما برای بدن بچه ها نیاز است.حتما این غذا را درست کنید.

مواد لازم:
*  ۵ عدد کدو سبز
*  ۲ حبه سیر
*  ۲ عدد فلفل چیلی قرمز
*   ۱ مشت شوید
*  ۵۰۰ گرم اسپاگتی
*   ۱ قاشق غذاخوری کره
*    به میزان لازم روغن زیتون
*   ۱ قاشق غذاخوری کره
*  ۶۰۰ گرم میگو
*   ۱ قاشق غذاخوری کره
*   ۱/۲ عدد لیمو ترش
*   ۱ قاشق غذاخوری کره
*   برای تزیین پنیر پارمزان

طرز تهیه:
۱. اسپاگتی را طبق دستور العمل روی بسته ی آن بپزید. در این میان، درماهیتابه ای بزرگ کره را به همراه مقدار کمی روغن زیتون روی حرارت متوسط آب کنید. کدو ها را به آن اضافه کنید و تا کمی قهوه ای شوند، تفت دهید.

۲. سیر، فلفل چیلی و میگو ها را به سایر مواد اضافه کنید و تا میگو ها مغزپخت شوند، بپزید. آن را از روی حرارت بردارید و آب لیمو را روی آن بچکانید.

۳. وقتی پاستا پخت، آن را آبکشی کنید و مقداری از آب آن را نگه دارید. پاستا را به سایر مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. اگر پاستا خشک بود، مقداری آب پاستا روی آن بریزید. شوید یا جعفری را به آن اضافه کنید.

۴. بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و سریعا سرو کنید. در صورت تمایل روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.

 

منبع: niniban.com



   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 23 شهریور 1395  8:14 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

طرز تهیه حریره بادام برای نوزادان

 

طرز تهیه حریره بادام برای نوزادان

آیا نوزاد شما وارد شش ماهگی شده است؟ برای اولین بار قرار است به او غذای جامد بدهید؟ بهترین غذای شروع کننده در شش ماهگی چه غذایی است؟بادام ارزش غذایی بسیار زیادی دارد. اما ممکن است که شما متعجب شوید که آیا واقعا بادام شروع کننده خوبی برای نوزاد من است یا نه؟

این مقاله شما را با خواص بادام برای نوزاد شما وطرز تهیه حریره آن در شروع شش ماهگی آشنا می کنیم:

بادام چیست؟

بادام به دوشکل بادام شیرین و بادام تلخ وجود دارد. بادام شیرین پرطرفدار است. اما بادام تلخ نیز براحتی قابل خوردن است و به معنای واقعی تلخ نیست.

خواص بادام برای نوزاد

در اینجا با مهمترین خواص بادام برای نوزادان آشنا می شویم:

مفید برای مغز

بادام حاوی مواد مغذی ارزشمندی برای رشد و تکامل مغز نوزاد می باشد. خوردن بادام باعث ارتقا سطح هوش نوزاد میشود. بادام حاوی مقدار زیادی ال-کارنیتین و ریبوفلاوین است که برای فعالیت مغز مورد نیاز است. بادام از بروز آلزایمر در سال های آینده جلوگیری می کند.

کنترل کلسترول

اگرچه در حال حاضر کلسترول نوزاد شما کنترل است اما خوردن آن باعث حفظ سطح طبیعی کلسترول در طول رشد نوزاد میشود. از مصرف بادام های نمکی و یا شیرین شده بپرهیزید.

جلوگیری از دیابت

خوردن بادام باعث جلوگیری از بروز دیابت در سال های جاری در نوزاد میشود. در میان مغزیجات بادام غنی ترین منبع تامین کننده ویتامین E می باشد و دارای شاخص گلایسمیک پایینی است.

اثرات جانبی مصرف بادام برای نوزاد

خوردن مقدار مناسب بادام در طول روز برای نوزاد هیچ گونه عارضه خاصی نخواهد داشت. معمولا 6 ماهگی شروع مصرف حریره بادام در نوزادان است. اما قبل از مصزف روزانه مطمعن شوبد که نوزاد به بادام آلرژی نداشته باشد.

چگونه بادام را به غذای نوزاد اضافه کنیم؟

پوست بادام را جدا کرده و آن را بصورت حریره بادام به نوزاد میدهیم. در ادامه با طرز تهیه حریره بادام آشنا می شویم.

طرز تهیه حریره بادام برای نوزادان

طرز تهیه حریره بادام برای نوزادان

حریره بادام از میان غذاهای کمکی از جمله سرلاک گزینه خوبی برای شروع نوزاد در شش ماهگی است. ابتدا 2 قاشق مرباخوری در طول روز به نوزاد خود می دهید و سپس تا آخر هفته یعنی 7 روز آن را به 12 قاشق مرباخوری و 6وعده غذایی در طول روز افزایش میدهید. اگر نوزاد شما به بادام آلرژی داشته باشد از همان روزهای اول علائم آلرژی را بروز خواهد داد. با مواد غذایی حساسیت برای نوزادن آشنا باشید.

مواد لازم

بادام:7 عدد

شکر: نصف قاشق مرباخوری شکر

آرد برنج:یک قاشق مرباخوری آرد برنج

آب:دو چهارم لیوان آب

طرز تهیه حریره بادام برای نوزادان

ابتدا بادام ها را در ظرف آب گرم ریخته و بگذارید یک تا دو ساعت بماند. بعد پوست آن براحتی جدا شده و بادام ها را پوست بگیرید. سپس بادام را در مخلوط کن ریخته خوب پودر میکنی و سپس آرد برنج و شکر را اضافه کرده خوب مخلوط میکنید. مواد بدست آمده را با آب مخلوط کرده روی شعله می گذارید تا کم کم غلیظ شود. غلظت و قوام حریره بادام باید مانند شیر مادر باشد. گاهی خانم ها آرد برنج را خانگی درست میکنند که برای این کار دو روز برنج خوب و معطر را می خیسانید سپس آن را در آبکش ریخته و در پارچه خشک کنید سپس در مخلوط کن آرد برنج را درست کنید.

هشداراومایی: بهتر است در درست کردن حریره بادام از شیر پاستوریزه استفاده نکنید. زیرا نوزاد تا یکسالگی مجاز به استفاده از شیر گاو نمی باشد. بجای شیر از آب استفاده کنید.

منبع:www.momjunction.com

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 27 شهریور 1395  2:42 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره بسیار مقوی برای خردسالان

1130503

 

این پاستا بسیار نرم است و به راحتی قابل بلعیدن، برای افراد سالمند و همچنین برای خردسالان بسیار مفید و مقوی است می خواهیم به مواد لازم برای تهیه این پوره اشاره کنیم و توصیه می کنیم از این غذای سالم خانگی برای کودکتان تهیه کنید این پوره پس از میکس به راحتی قابل خوردن خواهد بود.

 

 

پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و کمی نمک بپزید. در اواخر پخت، براکلی را بیفزائید، بپزید و آبکشی کنید. دو قاشق سوپخوری از آب پاستا را نگه دارید. حالا مواد را در کاسه غذاساز بریزید.

12-24 ماه
مواد لازم پوره پاستا و پنیر

پاستای شکلدار                       25 گرم

براکلی گلچه کرده                    2 قاشق سوپخوری

نخود فرنگی پخته                     1 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد کرده                      1 ساقه

پنیر خامه‌ای                           1 قاشق چایخوری

روش تهیه پوره پاستا و پنیر

پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و کمی نمک بپزید. در اواخر پخت، براکلی را بیفزائید، بپزید و آبکشی کنید.

دو قاشق سوپخوری از آب پاستا را نگه دارید.

حالا همه مواد لازم را همراه با آب باقیمانده از پخت پاستا در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوره یکدستی حاصل شود.

پس از خنک شدن، پوره را به کودک خود بدهید.

زندگی انلاین

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:54 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

ساندویچ ماهی و سبزی شور، مناسب 2-3 سال
 
ماهی تن، پیازچه، خیارشور، كلم شور و سس مایونز را با هم تركیب و در دستگاه غذاساز پوره كنید.
 
 
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 10 دقیقه

مواد لازم برای 6-8 نفر
كنسرو ماهی تن      1 قوطی 250 گرمی
پیازچه خرد كرده       3 ساقه
خیارشور رنده كرده    7-8 عدد
كلم شور                 100 گرم
سس مایونز             200 گرم
نان باگت فرانسوی برش خورده  1عدد
 
روش تهیه ساندویچ ماهی و سبزی شور
ماهی تن، پیازچه، خیارشور، كلم شور و سس مایونز را با هم تركیب كنید و در دستگاه غذاساز پوره كنید. پوره را روی تكه‌های نان باگت بمالید و بعد آنها را در بشقاب مناسبی بچینید.
 
نكته:
در این دستور می‌توانید از انواع سبزی به صورت شور استفاده كنید.

 
منبع:زندگی آنلاین
چهارشنبه 31 شهریور 1395  1:37 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

آشپزی برای نوپا، خوراك گوشت و لوبیا

گوشت چرخكرده را در تابه مناسبی بریزید و 1قاشق چایخوری روغن مایع به آن بیفزائید.
 
آشپزی برای نوپا، خوراك گوشت و لوبیا
 
خوراك گوشت و لوبیای مكزیكی، مناسب 12-24ماه
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 35 دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر:
گوشت چرخكرده 125 گرم
پوره گوجه‌فرنگی 150 گرم
لوبیا چیتی پخته 100 گرم
گشنیز ریز خرد كرده  1 قاشق سوپخوری

روش تهیه خوراك گوشت و لوبیای مكزیكی:
گوشت چرخكرده را در تابه مناسبی بریزید. 1 قاشق چایخوری روغن مایع به آن بیفزائید و گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر كند. اكنون پوره گوجه‌فرنگی و لوبیا چیتی را به آن بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد و غلیظ شود.

حالا خوراك را از روی حرارت بردارید و گشنیز را به آن بیفزائید. خوراك را در ظرف مناسب پذیرائی بكشید و با خامه و نان ذرت به كودك خود بدهید.


 
منبع:زندگی آنلاین
 
چهارشنبه 31 شهریور 1395  1:39 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

مینی کیش مرغ و پنیر

مینی کیش مرغ و پنیر

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 6 تائی مافین را با قدری کره چرب کنید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، پیازچه، مرغ و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

 زندگی آنلاین

 

2-3 سال

مواد لازم مینی کیش مرغ و پنیر

فلفل دلمه‌ای خرد کرده قرمز          یک نصفه

پیازچه خرد کرده                          1 ساقه

مرغ پخته و خرد کرده                   2 قاشق سوپخوری

پنیر چدار یا گودای رنده کرده          50 گرم

تخم مرغ همزده                          2 عدد

خمیر هزارلا                               100 گرم

 

روش تهیه مینی کیش مرغ و پنیر

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 6 تائی مافین را با قدری کره چرب کنید.

آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، پیازچه، مرغ و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و خوب هم بزنید.

خمیر را روی سطح آردپاشیده باز کنید و 12 دایره به اندازه قالب‌ها از آن ببرید.

خمیر‌ را درون قالب‌ها بیندازید و با دست به دیواره‌ها بچسبانبد تا کاملا شکل قالب را بگیرد.

اکنون به اندازه یک قاشق از مواد فراهم کرده درون خمیر بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.

پس از 5 دقیقه کیش‌ها را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 7 مهر 1395  10:48 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

ساندویچ نان تست با سس تمشک

ساندویچ نان تست با سس تمشک

نیمی از تمشک، عسل و آبلیمو را در قابلمه‌ای بریزید و به جوش بیاورید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا تمشک‌هاله شوند. سپس از روی حرارت بردارید و تمشک‌های باقیمانده را به آن بیفزایید.

 

2-3 سال 

مواد لازم

تمشک                                        400 گرم

عسل                                          3 قاشق سوپخوری

آبلیمو                                           از 1 عدد لیمو

نان تست                                      16 برش

تخم‌مرغ درشت                              2 عدد

شیر                                             یک چهارم پیمانه

وانیل                                            یک دوم قاشق چایخوری

کورن فلکس خرد کرده                      2 پیمانه

 

روش تهیه

نیمی از تمشک، عسل و آبلیمو را در قابلمه‌ای بریزید و به جوش بیاورید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا تمشک‌هاله شوند.

سپس از روی حرارت بردارید و تمشک‌های باقیمانده را به آن بیفزایید. آنگاه قدری کره روی 8 برش از نان بمالید و روی آنها برش دیگری از نان بگذارید تا 8 ساندویچ درست شود.

حالا تخم‌مرغ، شیر و وانیل را در بشقابی بریزید و کورن‌فلکس را در بشقاب دیگری بریزید.

اکنون ساندویچ‌ها را کمی در مخلوط تخم‌مرغ و شیر خیس کنید و بعد در کورن‌فلکس فرو کنید تا تکه‌های کورن‌فلکس به ساندویچ‌ها بچسبد.

ساندویچ‌ها را بر روی سینی چربکرده فر قرار دهید. وقتی یک طرف ساندویچ برشته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود.

برای خوردن ساندویچ‌ها،‌ روی آنها سس تمشک بریزید.

نکته

اگر فرزندتان از خوردن وعده غذایی تا مدت معینی برای مثال 30 دقیقه، امتناع ورزید، غذا را از جلوی او بردارید و تا وعده بعدی هیچ غذایی به او ندهید.

در این مورد، مصمم باشید و به یاد داشته باشید که با نخوردن چند وعده، فرزند شما دچار سوء‌تغذیه نمی‌شود.

 زندگی آنلاین

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 7 مهر 1395  10:52 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

غذای انگشتی برای بچه ها

Image result for ‫غذای-انگشتی-مناسب-برای-بچه‬‎

 

هر لقمه کوچک غذا که کودک میتواند آنرا با دست در دهان ببرد و قورت دادن آن مشکلی برای کودک ایجاد نمی کند غذای انگشتی محسوب میشود. غذای انگشتی برای کودکان هیجان انگیز است و در عین حال قدم مهمی در کسب استقلال و پرورش موتورهای حرکتی کودک است. بازی با غذا باعث دردسر والدین است ولی در تمیز کردن دستها و اطراف کودک عجله نکنید اجازه دهید با دستهایش دنیا را بهتر بشناسد.
زمان مناسب برای دادن غذای انگشتی به کودک بین ۸ تا ۹ ماهگی است. کودک خودش به شما میفهماند که میخواهد خودش غذایش را بخورد- با گرفتن قاشق و یا دست بردن در ظرف غذا. در ابتدا احتمالا کودک غذا را بامشت به سمت دهان میبرد، ولی نهایتا خواهد آموخت که چگونه با استفاده از انگشت اشاره و شصت غذا را بردارد و به دهان ببرد.

نکته: برای جلوگیری از خطر خفگی غذای انگشتی را در ماشین و یا کالسکه در حال حرکت به کودک ندهید.

 

چه مواد خوراکی برای غذای انگشتی مناسبند:

ممکن است کودک شما اشهای خوبی داشته باشد ولی احتمالا دندان ندارد، پس با غذاهایی شروع کنید که با لثه له میشوند یا به راحتی در دهان آب می شوند.
به خاطر داشته باشید که کودک در هنگام خوردن غذای انگشتی در باره بافت، طعم، رنگ و بوی غذا تجربه کسب می کند، پس مواد غذایی مختلف و متنوع را در اختیار او قرار دهید. سعی کنید به او مواد خوراکی سالم بدهید و تا می توانید از دادن شیرینی، بیسکویت و سایر خوراکی های ناسالم به کودک پرهیز کنید. کودک شما نیاز به غذاهای مقوی و مغذی دارد نه فقط کالری.
هر آنچه به کودک می دهید باید کاملا ریز شده باشد تا باعث خفگی کودک نشود. سبزیجات را حتما بپزید. و از مواد چسبنده پرهیز کنید(مثل کره بادام زمینی)

 

 

  • لیستی از خوراکی های مناسب برای غذای انگشتی:
  • غلات صبحانه O شکل
  • تکه های کوچک نان تست (آغشته به پوره سبزیجات برای مغذی تر شدن)
  • تکه های کوچک موز و سایر میوه های بسیار رسیده، مانند انبه، آلو، گلابی، هلو، طالبی، هندوانه میوه ها را پوست بگیرید، هسته آنرا جدا نمایید و کاملا ریز کنید. حتی حبه های انگور را ریز کنید.
  • ماکارونی فرمی خوب پخته شده و ریز شده
  • تکه های بسیار کوچک از پنیر نرم
  • زرده تخم مرغ سفت خرد شده
  • تکه های کوچکی از سبزیجات خوب پخته شده، مانند هویج، نخود فرنگی، کدو سبز، سیب زمینی، سیب زمینی شیرین و یا کلم بروکلی یا گل کلم
  • قطعات مرغ یا بوقلمون پخته شده اندازه نخود

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 18 مهر 1395  9:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها