0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی

پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی

روش تهیه پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی

 

 

2-3سال

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50 دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

پاستا شكل‌دار                           40 گرم

كره                                          1 قاشق چایخوری

آرد ذرت                                    1 قاشق چایخوری

آب                                          60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

شیر سویا                                40 میلی‌لیتر

پنیر گودای رنده كرده                  1 قاشق سوپخوری

نخود فرنگی پخته                     1 قاشق سوپخوری

خرده نان                                1 قاشق سوپخوری

روش تهیه پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید تا نرم شود ولی له نشود! كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. آرد ذرت را به آن بیفزائید و هم بزنید تا آرد ذرت كمی تفت بخورد. حالا آب و شیر را بتدریج به مخلوط آرد ذرت و كره بیفزائید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

صبر كنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید و پنیر، نخودفرنگی و پاستا را به آن بیفزائید. اكنون مایه فراهم كرده را در ظرف نسوز چربكرده‌ای به گنجایش 5/1 لیتر (6 پیمانه) بریزید و رویش خرده نان بپاشید. پاستا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید و پس از اندكی خنك شدن به كودك خود بدهید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 2 مرداد 1395  5:44 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75 ali_81
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

بستنی وانیلی با سس توت فرنگی

بستنی وانیلی با سس توت فرنگی

روش تهیه بستنی وانیلی با سس توت فرنگی

 

 

 

12-24ماه

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

خامه پرچرب                        150 میلی‌لیتر

زرده‌ تخم‌مرغ                       1 عدد

وانیل                                یك‌هشتم قاشق چایخوری

پودر شكر                          20 گرم

مواد لازم سس توت‌فرنگی

توت‌فرنگی خرد كرده          50 گرم

 پودر شكر                       1 قاشق چایخوری

روش تهیه بستنی وانیلی با سس توت فرنگی

خامه را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری بجوشد. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه كنار بگذارید. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ، وانیل و پودر شكر را به خامه بیفزائید و دوباره روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا مایه بجوشد و غلیظ شود.

در این حین مرتب مایه را هم بزنید. اكنون مایه بستنی را صاف كنید و در ظرف فلزی درداری بریزید و به مدت دست‌كم یك شب در فریزر نگه دارید. در این مدت 4-6 بار ظرف را از فریزر خارج كنید و بستنی را هم بزنید. اینك بستنی را در كاسه زیبائی بكشید و با سس توت‌فرنگی بیارائید و به كودكان خود بدهید.

روش تهیه سس توت فرنگی: توت فرنگی‌ها و پودر شكر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.

شنبه 2 مرداد 1395  5:45 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75 ali_81
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 2 روش تهیه سیب‌زمینی برای عصرانه کودکان 

 

خیلی از مادران از وضعیت تغذیه کودک‌شان رضایت ندارند و همیشه بابت وزن‌گیری او نگرانی دارند. کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که نقش میان‌وعده در وزن‌گیری بهتر کودک بسیار مهم است و مادران باید از میان‌وعده‌های مقوی استفاده کنند. گزینه‌های میان‌وعده‌ای بسیار است؛ از میوه‌های تازه فصل گرفته تا دانه‎های مغذی و ساندویچ‌های کوچک. سیب‌زمینی از آن غذاهایی است که بچه‌ها هیچ وقت دست رد به سینه‌اش نمی‌زنند. البته اگر از سرخ کردن سیب‌زمینی خسته شده‌اید یا نگران مصرف بیش از اندازه روغن هستید ما دو پیشنهاد به شما می‌دهیم تا سیب‌زمینی‌هایی با ظاهری وسوسه‌کننده و در عین حال با کمترین میزان روغن تهیه کنید و با خیالی آسوده جلوی کودک‌تان بگذارید. این عصرانه‌ها به راحتی آماده می‌شوند و در تحریک اشتهای کودک نیز بسیار موثر هستند.

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

1. پیشنهاد اول ما یک روش تهیه در فر است که خیلی راحت و سریع حاضر می‌شود. برای این سیب‌زمینی خوش رنگ و لعاب کافی است از یک پوست‌کن ساده کممک بگیرید. به این شکل که بعد از پوست گرفتن سیب‌زمینی به وسیله پوست کن آن را ورقه ورقه کنید. ورقه کردن سیب‌زمینی کار دشواری است. زیرا باید ورقه‌ها نازک و یک شکل باشد اما با کمک پوست‌کن این کار راحت می‌شود. بعد ورقه‌های سیب‌زمینی را در یک ظرف پیرکس بچینید. از دورتادور ظرف شروع کنید و پشت هم بچینید تا به مرکز ظرف برسید. حالا روی سیب‌زمینی‌ها را کمی روغن زیتون(به ازای هر سیب‌زمینی یک قاشق) و دو برابر میزان روغن زیتون آب جوش و کمی نمک بریزید. حالا می‌توانید ظرف را داخل فر قرار دهید تا سیب‌زمینی شما کمی بپزد. 5 دقیقه الی 10 دقیقه برای این کار کافی است. بعد ظرف را از فر خارج کرده و روی سیب‌زمینی را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید و آن را دوباره در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

 پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

2. پیشنهاد دوم روش طبخ یک سیب‌زمینی خوشمزه به روش گریل شده یا به عبارتی کبابی است. بر اساس مقدار مورد نیاز، هر تعداد سیب‌زمینی که مایلید انتخاب کنید. برای این کار بهتر است از سیب‌زمینی‌های خوش فرم که شکل منظمی دارند استفاده کنید. بعد باید پوست سیب‌زمینی را حسابی شسته و تمیز کنید چون این روش طبخ با پوست است. حالا برش‌های عرضی و نازک روی سیب بزنید، به شکلی که تبدیل به حلقه حلقه‌های باریک شود. اما چاقو را تا انتها نبرید تا این حلقه‌ها متصل به هم باقی بمانند. حالا سیب‌زمینی را داخل آب سرد قرار دهید تا برش‌ها کمی از هم باز شده و سیب‌زمینی هم ترد شود. وقتی آنها را از آب خارج کردید، یک حبه سیر را داخل چند قاشق روغن زیتون رنده کنید و بعد روغن را روی سطح سیب‌زمینی بریزید و کمی ادویه مانند نمک و فلفل به آنها بزنید. حالا می‌توانید سیب‌زمینی‌تان را داخل فر قرار دهید. مدت پخت سیب‌زمینی طولانی است و باید دمای بالایی را برای این کار انتخاب کنید. با درجه 180 سانتی‌گراد حدود یک ساعت بعد سیب زمینی شما آماده است. برای اطمینان از مغز پخت بودن سیب‌زمینی در مدت زمان پخت، گاهی آن را تست کنید و هر بار کمی از روغن زیتون را با فرچه روی آن بکشید تا خشک نشود. موقع سرو می‌توانید کمی پنیر پیتزای رنده شده و سبزی معطر مانند جعفری یا شوید روی آن بریزید.

سه شنبه 5 مرداد 1395  6:04 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 fatemeh_75
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

ساندویچ مغذی برای اطفال

928757_998

اگر تمایل دارید ساندویچی مغذی برای فرزندتان تهیه کنید و به عنوان عصرانه برای وی آماده کنید می توانید با روش تهیه این ساندویچ سرد آشنا شوید با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا بتوانید این ساندویچ سالم و مناسب برای خردسالان را آماده کنید

 

 این ساندویچ ایتالیایی اسنکی خوشمزه، مناسب کودکان است. اگر نمی‌خواهید آن را فورا سرو کنید، با فویل بسته بندی کنید و در یخچال بگذارید.

مواد لازم:

  • ۱ قاشق غذاخوری  پوره گوجه فرنگی
  • تعداد کمی  ریحان تازه خرد شده
  • ۱ حبه سیر  کوچک خرد شده
  • ۴ تکه نان  تست
  • ۱ تکه  موتزارلا ورقه شده
  • ۴ برش نازک  ژامبون
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱ عدد   تخم مرغ بزرگ زده شده
  • ۴ قاشق غذاخوری  شیر
  • روغن زیتون
  • کره

 

طرز تهیه:

۱. پوره گوجه فرنگی و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید و آن را بر تکه‌های نان بمالید.

۲. روی آن موتزارلا و ژامبون را قرار دهید. فقط از هر طرف کمی فضای خالی بگذارید تا هنگام آب شدن بیرون نریزد. کمی نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.

۳. روی هر تکه را با تکه نان دیگری بپوشانید و فشار دهید.

۴. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و ساندویچ را در آن فرو برید طوری که همه جای آن را بپوشاند.

۵. ماهی تابه‌ای بردارید و کمی روغن زیتون و کره به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط گرم شود. پس از آن که روغن خوب داغ شد، ساندویچ‌ها را در آن سرخ کنید و هنگامی که رنگ آن کمی قهوه‌ای شد، از روی گاز بردارید.

۶. آن را تا زمانی که گرم است سرو کنید یا با فویل یپوشانید و در یخچال نگه دارید.

وب‌سایت نی‌نی بان

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

چهارشنبه 6 مرداد 1395  11:43 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

صورتک خندان 

آرد: 300 گرم
آرد برنج: 2 قاشق سو‌پ‌خوری
كره: 200 گرم
پودر شكر: 60 گرم
رنده شكلات: به میزان لازم
پاستیل: به میزان لازم
رنده پوست لیمو: یك قاشق چای‌خوری
آبلیموی تازه: 2 قاشق سوپ‌خوری
آیسینگ:
پودر شكر: 160 گرم
آبلیموی تازه: 2 قاشق سو‌پ‌‌خوری

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. آرد، آرد برنج، شكر و كره را داخل غذاساز  ریخته و به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا مواد به صورت خرده نان درآیند. دستگاه را خاموش كرده و آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه كنید. مجددا به مدت 20 ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خمیر درآید. خمیر را از ظرف جدا كرده و روی سطح آردپاشی شده كمی ورز دهید. خمیر را به قطر 6 تا 7 میلی‌متر با وردنه باز كنید و با كاتر گرد قالب بزنید و در سینی فر قرار داده سپس به مدت 25 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنك شدن شیرینی‌ها را به شكل برگردان درون آیسینگ آماده بزنید و از رنده شكلات برای موی صورتك و از پاستیل برای لب‌های صورتك استفاده كنید. روش تهیه آیسینگ:  پودر شكر و آبلیموی تازه را با هم مخلوط كنید هم بزنید تا آبلیمو درون پودر شكر حل شود. آیسینگ آماده برای مصرف است؛ دقت كنید آیسینگ را باید لحظه مصرف آماده كرد.   

 

یک شنبه 10 مرداد 1395  2:10 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره موز و گلابی

گلابی و موز را پوست بکنید و خرد کنید. آن‌ها را در سبد فلزی بچینید و بخارپز کنید. آن‌گاه میوه‌ها را در دستگاه غذاساز پوره کنید و پس از خنک شدن کامل به کودک خود بدهید.

 

6-9 ماه 

مواد لازم

گلابی                1 عدد

موز                    یک نصفه 

 

روش تهیه

گلابی و موز را پوست بکنید و خرد کنید.

آن‌ها را در سبد فلزی بچینید و بخارپز کنید.

آن‌گاه میوه‌ها را در دستگاه غذاساز پوره کنید و پس از خنک شدن کامل به کودک خود بدهید.

نکته

اگر كودك با غذاهای جدید و مختلف آشنا نشود، احتمال بد غذا شدن او بیشتر می‌شود.

بنابراین والدین باید كودك را از همان دوران كودكی با غذاهای مختلف آشنا كنند.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

پنج شنبه 14 مرداد 1395  8:20 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پودینگ برنج و پارمسان

پودینگ برنج و پارمسان

روش تهیه پودینگ برنج و پارمسان

 

 

 

در تهیه غذای كودك به این نكات توجه نمایید:

 در غذا دادن به کودک صبر و حوصله داشته باشید.

 اگر كودك غذایی را دوست نداشت، كلا آن را از برنامه غذایی حذف نكنید، بلكه با كمی تغییرات و در فرصتی دیگر، آن را امتحان كنید.

 سعی كنید تا حد امكان كودك برنامه غذایی منظمی داشته باشد و سر ساعت مشخصی غذا بخورد.

 خوردن غذا با دوستان و همسالان برای كودكان جذاب‌تر است.

 در صورتی كه كودك از خوردن غذایی امتناع كرد، آن غذا را با غذای مورد علاقه‌اش مخلوط نمایید.

 زمانی‌كه كودك به خوبی غذا می خورد، از او تعریف و تمجید كنید.

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 40دقیقه

پودینگ برنج و پارمسان

9-12 ماه

مواد لازم برای 1 نفر

آب مرغ                                      2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

روغن زیتون                                1 قاشق سوپخوری

كره                                          1 قاشق سوپخوری 

پیاز ریز خرد كرده                        یك دوم عدد (كوچك)

برنج                                         یك‌چهارم پیمانه

پنیر پارمسان رنده كرده               25 گرم

رزماری برای تزئین                     به میزان لازم

پنیر پارمسان اضافی                  به میزان لازم

روش تهیه پودینگ برنج و پارمسان

آب مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. كره و نیمی از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود ولی طلائی رنگ نشود! اكنون برنج را اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید و تفت دهید تا برنج به كره آغشته شود.

اكنون یك ملاقه كوچك از آب مرغ را به برنج بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب مرغ به خورد برنج برود. مجدداً ملاقه دیگری از آب مرغ به برنج بیفزائید و صبر كنید تا برنج نرم و خامه‌‌ای شكل شود - ممكن است همه آب مرغ مصرف نشود - پودینگ را از روی حرارت بردارید، پنیر پارمسان و روغن باقیمانده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بكشید. روی پودینگ را با رزماری و پنیر اضافی بیارائید. غذا را كمی خنك كنید و به كودك خود بدهید.

پنج شنبه 14 مرداد 1395  8:21 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره نخودفرنگی و خیار

پوره نخودفرنگی و خیار

روش تهیه پوره نخودفرنگی و خیار

 

 

 

6-9 ماه

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 45 دقیقه

مواد لازم برای 50 گرم پوره

نخود فرنگی                                 30 گرم

كره نرم                                       1 قاشق سوپخوری

خیار پوست گرفته و بدون تخم        یك چهارم عدد

نمك                                           كمی

روش تهیه پوره نخودفرنگی و خیار

نخودفرنگی را در آب جوش بریزید و در ظرفی از آب سرد یخچالی بریزید تا رنگش سبز بماند! آن‌گاه نخودفرنگی و كره را در دستگاه غذاساز پوره كنید. خیار و نمك را به پوره نخودفرنگی بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا خیار نیز پوره شود. اینك پوره فراهم كرده را در ظرف مناسبی بریزید، در یخچال نگه دارید و پس از خنك شدن به كودك خود بدهید.

 در تهیه غذای كودك به این نكات توجه نمایید:

 در غذا دادن به کودک صبر و حوصله داشته باشید.

 اگر كودك غذایی را دوست نداشت، كلا آن را از برنامه غذایی حذف نكنید، بلكه با كمی تغییرات و در فرصتی دیگر، آن را امتحان كنید.

 سعی كنید تا حد امكان كودك برنامه غذایی منظمی داشته باشد و سر ساعت مشخصی غذا بخورد.

 خوردن غذا با دوستان و همسالان برای كودكان جذاب‌تر است.

 در صورتی كه كودك از خوردن غذایی امتناع كرد، آن غذا را با غذای مورد علاقه‌اش مخلوط نمایید.

 زمانی‌كه كودك به خوبی غذا می خورد، از او تعریف و تمجید كنید.

 

پنج شنبه 14 مرداد 1395  8:25 AM
تشکرات از این پست
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

Image result for ‫پخت كتف مرغ برشته‬‎
پروتئین، ماده مغذی ضروری جهت رشد و نمو است، بنابراین مصرف آن در كودكان مفید است.
كتف مرغ برشته، مناسب 2-3 سال

مواد لازم كتف مرغ برشته
(برای 4 نفر)

سس باربیكیو               60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)
عسل                         2 قاشق سوپخوری
كتف مرغ                     12 عدد
كورن‌فلكس                  100 گرم

روش تهیه كتف مرغ برشته
نیمی از سس و عسل را در كیسه بزرگ پلاستیكی بریزید و مخلوط كنید. سپس تكه‌های مرغ را اضافه كنید و در كیسه را محكم ببندید و چند بار تكان دهید تا مرغ به سس آغشته شود. آن را حداقل 30 دقیقه یا تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید. فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. دو سینی فر را كمی چرب كنید.

كورن فلكس را در دستگاه غذاساز خرد كنید و در بشقاب بریزید. یك بال مرغ را از سس خارج كنید و در كورن‌فلكس بغلطانید تا كاملا به آن آغشته شود و در سینی فر قرار دهید. این عمل را با بقیه تكه‌‌های مرغ نیز تكرار كنید. روی تكه‌‌های مرغ كمی روغن زیتون بپاشید و 25-30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شود و كامل بپزد. اكنون سس و عسل باقیمانده را مخلوط كنید و به عنوان دیپ، همراه با كتف‌های مرغ به كودك خود بدهید
 
نکته تغذیه‌ای:
گوشت مرغ سرشار از پروتئین با کیفیت بالا می‌باشد. پروتئین، ماده مغذی ضروری جهت رشد و نمو است، بنابراین مصرف آن در كودكان مفید است.

 
منبع:زندگی آنلاین
جمعه 15 مرداد 1395  7:28 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

این «سوپ» بچه ها را جذب می کند

این سوپ مقوی را یک ناهار خوب یا یک بشقاب شام در نظر بگیرید که می توانید در آن از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید, استفاده نمایید. بچه ها از پاستاهای شکل دار ریز خوششان خواهد آمد، از آنها استفاده کنید.



مواد لازم:
 

  • سینه مرغ بدون استخوان : 350 گرم
  • روغن آفتابگردان : 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط , خرد شده : 1 عدد
  • هویج , نگینی خرد شده : 250 گرم
  • گلچه های گل کلم : 250 گرم
  • عصاره مرغ : 850 میلی لیتر
  • سبزی های خشک معطر : 2 قاشق چای خوری
  • پاستای شکل دار ریز : 125 گرم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • پنیر پارمزان و نان ترد جهت سرو : مقداری

 

سوپ ماکارونی و مرغ


طرز تهیه :

1. با یک چاقوی تیز , مرغ را نگینی ریز خرد نموده و پوست آن را دور بریزید .

2. روغن را در یک قابلمه گرم نمایید و سریعا مرغ , پیاز , هویج و گل کلم را در آن تفت دهید تا کمی برشته شده و تغییر رنگ دهند .

3. عصاره مرغ و سبزی های خشک معطر را افزوده و هم بزنید بگذارید به جوش آیند .

4. پاستای شکل دار را به قابلمه افزوده و دوباره صبر نمایید تا به جوش بیایند . درب ظرف را ببندید و اجازه دهید سوپ به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی آن ها را هم بزنید تا پاستاها به هم نچسبند .

5. چاشنی سوپ را با نمک و فلفل اندازه نمایید و در صورت تمایل , پارمزان روی آن بپاشید . سوپ را همراه با نان ترد تازه سرو نمایید .

توصیه سرآَشپز :

شما می توانید از شکل های مختلف پاستا برای این سوپ استفاده نمایید . فرم های صدفی , لوله ای کوتاه یا حتی اسپاگتی در قطعات کوتاه را امتحان نمایید . به منظور تهیه یک سوپ جذاب برای کودکان , می توانید از پاستایی با اشکال حیوانات یا حروف الفبا استفاده نمایید .

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 18 مرداد 1395  4:05 PM
تشکرات از این پست
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

كوئیسادیلا

كوئیسادیلا

دستگاه ساندویچ ساز را گرم كنید. سبزی‌ها و لوبیا چیتی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه نان را از قطر برش بزنید بطوریكه دو لایه شود.

 

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 30دقیقه

2-3سال

مواد لازم برای 4 برش

فیله‌گوجه فرنگی ریز خرد كرده          یك دوم عدد (كوچك)

آووكادوی ریز خرد كرده                    یك‌چهارم عدد (كوچك)

كدوی رنده كرده                             یك‌دوم عدد (كوچك)

پیازچه خرد كرده                            1 ساقه

ذرت پخته                                     1 ‌قاشق سوپخوری

لوبیا چیتی پخته                           1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده كرده                  1 قاشق سوپخوری

نان پیتا                                       1 عدد

روش تهیه كوئیسادیلا

دستگاه ساندویچ ساز را گرم كنید. سبزی‌ها و لوبیا چیتی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه نان را از قطر برش بزنید بطوریكه دو لایه شود. حالا مخلوط لوبیا چیتی، سبزی‌ها و پنیر را روی یك لایه از نان پهن كنید بطوریكه از اطراف نان 2 سانتیمتر خالی بماند.

سپس لایه دوم را روی مواد قرار دهید، كوئیسادیلا را در ساندویچ‌ساز برشته كنید و به چهار مثلث ببرید.

یادآوری: اگر نان پیتا در دسترس نبود از نان لواش استفاده كنید.

جمعه 22 مرداد 1395  5:40 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

صبحانه سرشار از ویتامین برای کودکان بالای 6 ماه

vitamin2

این خوردنی سرشار از ویتامین مخصوص بچه ها است و آنها را برای مدتی سیر نگه می دارد این مقدار برای 1-2 نفر است و در 5 دقیقه  آماده می شود

مواد لازم:

گلابی نصف عدد

نارنگی نصف عدد

زرده تخم مرغ 1 عدد

گردوی خرد شده 1 قاشق مربا

بیسکویت مادر 2 عدد

vitamin1

طرز تهیه:

گلابی رنده شده  و آب نارنگی. زرده تخم مرغ پخته شده گردو وبیسکویت خرد شده را ریخته  با هم مخلوط میکنیم  هم سیر کننده است و هم سرشار از ویتامین است بچه ها این را خیلی دوست دارند

سه شنبه 26 مرداد 1395  3:28 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

تغذیه نوپا، فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی

تغذیه نوپا، فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی
 
فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی مینیاتوری، مناسب 12-24 ماه
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر
روغن زیتون                           1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده                         1 حبه
اسفناج درشت خرد كرده        150 گرم
نمك و فلفل سیاه                 به میزان لازم
گوجه‌فرنگی مینیاتوری نیمه كرده 5 عدد
تخم‌مرغ همزده                    2 عدد
 
روش تهیه فریتاتای اسفناج و گوجه فرنگی مینیاتوری

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر را به آن بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و تفت دهید تا كمی نرم شود و آب اضافیش تبخیر شود. سپس نمك، فلفل و گوجه‌فرنگی‌ها را به مواد درون تابه اضافه كنید و یك دقیقه دیگر تفت دهید.

مواد را درون تابه پهن كنید و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید، 5-10 دقیقه صبر كنید تا یك طرف فریتاتا طلائی‌رنگ شود. سپس طرف دیگر را نیز برشته كنید. این فریتاتا را می‌توانید به صورت گرم یا سرد مصرف نمائید.
منبع:زندگی آنلاین

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

پنج شنبه 28 مرداد 1395  7:05 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

تغذیه نوپا، روش تهیه کرپ مربایی

روی کرپی که برای کودک کنار می گذارید مقداری مربا بریزید و آن را با قاشق به کودک بدهید.
کرپ با مربا، مناسب دوازده ماهگی
برای تهیه کرپ، کمترین اندازه های لازم پیشنهاد شده است. شما بر اساس این دو اندازه میتوانید با توجه به سن کودک و اشتهای او یک تا دو عدد کرپ را آماده کنید.
 
Image result for ‫تغذیه نوپا، روش تهیه کرپ مربایی‬‎ 
 
مواد لازم ( برای 12 کرپ) :
100 گرم آرد
3 عدد تخم مرغ
30 گرم کره
4/1 لیتر شیر
مقدار بسیار کمی نمک
مربا به انتخاب خودتان
مقداری زردآلو ، مربای میوه های قرمز و غیره
 
طرز تهیه:
• آرد و نمک را در ظرفی بریزید. حفره ای در وسط آن ایجاد کنید. تخم مرغ ها را درون آن بشکنید و با چنگال و یا همزن آنقدر هم بزنید تا مخلوط کاملا یکنواخت و نرم شود.
 
• کره آب شده را به مخلوط بالا اضافه کرده و به تدریج شیر را نیز در آن بریزید و خوب هم بزنید. این خمیر مایع را به مدت 30 دقیقه کناری بگذارید.
 
• پس از این مدت ظرفی لب تخت و یا تابه مخصوص کرپ را روی حرارت قرار دهید ( قطر تابه باید حدود 20 سانتی متر باشد) کف تابه را کمی چرب کنید. با ملاقه مقداری مایع کرپ را روی تابه بریزید و آن را در تمام سطح تابه پخش کنید و هر دو طرف آن را بپزید.
 
• تا پایان یافتن خمیر به همین ترتیب عمل کنید. هر بار قبل از ریختن مایع کرپ کف تابه را چرب کنید( چرب کردن ته تابه با یک تکه چربی گوسفند راحت تر است).
 
• روی کرپی که برای کودک کنار می گذارید مقداری مربا بریزید و آن را با قاشق به کودک بدهید.
منبع:کودک آنلاین
جمعه 29 مرداد 1395  4:47 PM
تشکرات از این پست
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 

 
پوره سیب و لوبیا سبز
پوره سیب و لوبیا سبز

سیب، لوبیاسبز و براکلی را در سبد بخارپز بچینید و روی حرارت بخار آب بپزید.
آن‌گاه مواد پخته شده را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید. در صورت لزوم قدری آب به آن بیفزائید.

6-9 ماه

مواد لازم پوره سیب و لوبیا سبز

سیب پوست گرفته و خرد کرده     یک چهارم عدد

لوبیاسبز                                   2 عدد

گلچه براکلی                              2 عدد کوچک

 

روش تهیه پوره سیب و لوبیا سبز

سیب، لوبیاسبز و براکلی را در سبد بخارپز بچینید و روی حرارت بخار آب بپزید.

آن‌گاه مواد پخته شده را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید. در صورت لزوم قدری آب به آن بیفزائید.

 

شنبه 30 مرداد 1395  4:41 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها