0

آشپزی و غذای کودک

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

طرز تهیه سوپ برای نوزاد 6 ماهه

یادتان باشد اول باید از سوپ های سبک استفاده کنید. همچنین از مقدار کم شروع کنید.

 

 

طرز تهیه سوپ برای نوزاد 6 ماهه 


 دکتر ماشاالله مهران متخصص اطفال:
برای درست کردن سوپ برای نوزاد ۶ ماهه، اول ماهیچه را بجوشانید وقتی کامل پخته شد، هویج، سیب زمینی و برنج را اضافه کنید، وقتی سرد شد این مخلوط را مولینکس کنید سپس سوپ مخلوط شده را درون قابلمه بریزید و بگذارید آرام پانزده دقیقه بجوشد. در ضمن به نوزاد شش ماهه گوجه فرنگی نمی دهند؛ خون هم ممکن است برای گوجه باشد اگر تکرار شد حتما آزمایش مدفوع بدهد.

 دکتر آتوسا فولادگر، متخصص اطفال:
در گذشته که دانش پزشکی خانواده و اطلاعات مربوط به تغذیه کودک، کمتر بوده است از سه ماهگی به بعد والدین تغذیه کمکی را شروع می کردند اما در حال حاضر توصیه پزشکان بر این است که از پایان شش ماهگی تغذیه تکمیلی کودک شروع شود. علاوه بر این توصیه پزشکان بر این است که میوه را دیرتر در برنامه غذایی کودک بگنجانید به همین دلیل توصیه می شود، مرکبات را در پایان یک سالگی به کودک بدهید. از هشت ماهگی هم می توان هر روز یک عدد زرده تخم مرغ به برنامه غذایی کودک اضافه کرد. در ضمن اصلا توصیه نمی شود که هر غذا یا میوه ای را که خودتان می خورید، به کودک بدهید. این رفتار تغذیه ای صحیح نیست و ذائقه کودک با طعم هایی آشنا می شود که ضرورتی ندارد و در نتیجه غذاهایی که مناسب سن خودش است را مصرف نمی کند. شما می توانید فرنی، سرلاک و حریره بادام را روزانه در حجم کم (یعنی دو قاشق مرباخوری) به عنوان غذای تکمیلی به کودک بدهید و به تدریج روزانه یک قاشق بر مقدار آن بیفزایید. در نهایت تعداد دفعات و حجم غذا باید روزانه به دو وعده و هر وعده ۱۵ قاشق مرباخوری برسد. البته غذاهای کمکی که تهیه می کنید، باید غلظت مناسبی داشته باشد. در ابتدا پیشنهاد می شود، غذای کمی مقداری غلیظ تر از شیر باشد و روزانه بر غلظت آن افزوده شود. بعد از این یک ماه یعنی از ۶ و نیم ماهگی یا هفت ماهگی کودکتان هم می تواند سوپ بخورد. مقدار سوپ را از روزی دو تا سه قاشق مرباخوری شروع کنید و به تدریج بر مقدار آن بیفزایید.

 

مهمترین مطالب در این‌باره:

سوپ
گوشت بدون چربی به اندازه یک تکه خورشتی (معمولا به اندازه یک تخم مرغ متوسط) به ترتیب اولویت و ارجحیت گوشت گوسفند، مرغ، گوساله.
برنج یک قاشق مربا خوری
هویج متوسط یک سوم
بعد از این که گوشت کمی پخته شد برنج و هویج اضافه می شود. پس از پختن کامل، باید همه مواد سوپ را مخلوط و نرم کرد تا به غلظت فرنی برسد.
به عنوان مثال 3 نوع سوپ که تنوع مواد غذایی در محتویات آن رعایت شده است ذکر می گردد.
گوشت مرغ، هویج، برنج، جعفری و سیب زمینی
گوشت گوسفند، لوبیا سبز، برنج، گشنیز و گوجه فرنگی
گوشت گوساله، کدو حلوایی، جعفری، سیب زمینی و گوجه فرنگی
اضافه کردن کمی پیاز رنده شده و خرد شده به سوپ برای رفع بوی مرغ یا گوشت اشکالی ندارد. همچنین افزودن چند قطره آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج تازه به سوپ و غذای کودک هم آن را خوش طعم می کند و هم جذب آهن را افزایش می دهد.
توجه:
هر سه روز یک بار یک نوع سبزی به سوپ اضافه می شود: مانند جعفری، گشنیز، لوبیاسبز، کدوسبز، کرفس و …
به سوپ نباید نمک، شکر یا چاشنی اضافه کرد.
بهتر است کدو، کرفس و لوبیا سبز را اول پخته و بعد به سوپ اضافه کنند.
سبزی ها باید در آخرین لحظات پخت سوپ اضافه شود. در ظرف را نیز می بندند تا ویتامین های آن از بین نرود.
اسفناج تا یک سالگی مجاز نبوده و نباید به سوپ شیرخوار اضافه شود.

 

طرز تهیه سوپ برای نوزاد 6 ماهه 

دستور درست کردن سوپ برای کودک شش ماهه با نکات مهم
توجه : یادتان باشد اول باید از سوپ های سبک استفاده کنید. همچنین از مقدار کم شروع کنید. مثلا روز اول دو قاشق چای خوری، روز دوم سه قاشق و … به او بدهید تا معده اش اذیت نشود. چون او تاکنون به سوپ خیلی عادت نداشته و بیشتر شیر یا فرنی خورده است.
طرز پخت سوپ برای نوزاد 6 ماهه به 5 روش
دستور پخت سوپ برای نوزاد 6 ماهه شماره 1
برای تهیه این سوپ شما به هویج ۱ عدد – سیب زمینی ۱ عدد- آب نیم لیتر – آرد برنج ۳ قاشق مربا خوری و روغن زیتون ۱ قاشق مربا خوری نیاز دارید.
ابتدا باید یک عدد هویج و یک عدد سیب زمینی را به صورت قطعات کوچکی خرد کرده و در قابلمه بریزید.
حدود 0/5 لیتر آب در آن ریخته و صبر کنید تا خوب بپزد. وقتی آب باقیمانده در آن حدود یک استکان شد، زیر حرارت را خاموش کنید. آب غذا را جدا کرده و مواد داخل قابلمه را کاملاً له کنید. 2 قاشق از این پوره کرم مانند را به داخل آب غذا ( حدوداً 150 سی سی )، اضافه کنید.
سپس 3 قاشق نیز آرد برنج پخته شده و آماده را روی آن بریزید. یک قاشق مرباخوری روغن زیتون راا داخل غذای کودک بریزید. حالا آنها را با هم مخلوط کرده و وقتی شبیه پوره شد به نوزاد بدهید.

 

طرز تهیه سوپ برای نوزاد 6 ماهه 


طرز پخت سوپ برای نوزاد 6 ماهه شماره 2
برای تهیه این سوپ مقوی باید پیاز، سیب زمینی، هویج بدون پوست، گشنیز، برنج، یک تکه مرغ یا گوشت را در قابلمه ای گذاشته و صبر کنید تا خوب بپزد.
وقتیکه خوب پخته شد و ابش کم شد یک تکه کوچک کره را در آن بیندازید. حالا آنها را در مخلوط کن بزنید تا شبیه فرنی شود.
نحوه درست کردن سوپ برای نوزاد 6 ماهه شماره 3
برای تهیه این سوپ میتوانید سیب زمینی و هویج بدون پوست را به همراه کمی گوشت یا مرغ بپزید. وقتی که مرغ خوب پخت، کره را به آنها افزوده و با هم مخلوط کنید. در نهایت به شکل پوره در بیاورید.
طرز پخت سوپ برای کودک 6 ماهه شماره 4
برای تهیه این سوپ شما به فیله ران مرغ یه تکه به اندازه کف دست – سیب زمینی کوچک 1 عدد و هویج متوسط 1 عدد  نیاز دارید. حالا همه آنها را در قابلمه ریخته  وقتی حسابی پخت پوره کنید. کم کم میتوانید سوپ ران مرغ را به کودک بدهید.
طرز تهیه سوپ برای کودک 6 ماهه شماره 5
برای تهیه این سوپ شما به ماهیچه گوسفندی 1 تکه – کدوحلوایی 3 -4 تکه کوچک – سیب زمینی متوسط 1 عدد و گشنیز چند عدد نیاز دارید.
همه این مواد را باید با هم خوب بپزید. در دفعات اول باید سوپ را به شکل پوره کنید. اما کم کم میتوانید فقط آن را کمی له کرده و به کودک بدهید.
سوپ سبزیجات برای نوزاد 6 ماهه شماره 6
ابتدا مرغ یا ماهیچه را داخل آب ریخته و اجازه دهید کاملاً بپزد.
در محله بعد هویج، سیب زمینی و برنج را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید همه مواد پخته شوند.
بعد از سرد شدن مواد آنها را با گوشتکوب برقی باهم مخلوط کرده و در ظرف کودک بریزید. اگر در این مرحله احساس کردید غذا کمی سرد شده می‌توانید دوباره آن را کمی روی شعله بگذارید تا گرم شود.

نکات خوشمزه تر شدن
- در صورتی که کودک دچار یبوست است، از دادن لعاب برنج و اضافه کردن هویج به سوپ او خودداری کنید.
- کلا هویج بدون پوست باشد.
- در دفعات اول باید سوپ تان را کاملا پوره کنید. حتی میتوانید روی پوره کمی از آب سوپ را هم بریزید تا نرم تر شود. اما ماه بعد میتوانید فقط آن را له کنید.
- میتوانید خیلی کم کره یا روغن زیتون سالم به آن اضافه کنید تا نرم تر شود. 

دوشنبه 9 دی 1398  10:30 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 به سادگی کوکوی سبزیجات درست کنید!

 

بچه‌ها عاشق غذاهای سرخ شده‌ای که با پنیر پیتزا درست می‌شوند هستند و اگر کودکتان عاشق غذاهای فست فود است می‌توانید درست کردن کوکوی سبزیجات را در خانه امتحان کنید.

این غذای خوشمزه که خیلی سریع آماده می‌شود را می‌توانید به عنوان ناهار یا شام درست کنید. کوکوی سبزیجات غذایی سالم و خوشمزه است که کودکتان و حتی خود شما با یک بار درست کردن آن به طرفدار پر و پا قرص آن تبدیل خواهید شد. باهم به سراغ آموزش این غذای خوشمزه می‌رویم.

بیشتر بخوانید: آشپرخانه کودکت؛ طرز تهیه کیک مرغ به عنوان ناهاری لذیذ برای کودک

مواد لازم برای تهیه کوکوی سبزیجات

این مواد برای درست کردن چهار عدد کوکوی سبزیجات کافی است.

  • نصف پیمانه سینه مرغ آب پز شده (بهتر است سینه مرغ را در میکسر ریز کنید)
  • یک چهار پیمانه هویج رنده شده
  • یک چهار پیمانه نخود فرنگی پخته شده
  • یک چهار پیمانه کلم بروکلی آبپز شده
  • یک چهارم پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • پنیر موتزارلا به مقدار کافی
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک دوم پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان خشک شده
  • ادویه کاری
  • نمک و فلفل
  • روغن زیتون

طرز تهیه کوکوی سبزیجات

طرز تهیه کوکوی سبزیجات

بیشتر بخوانید: آشپزخانه کودکت؛ طرز تهیه ماکارونی و پنیر

مرغ ریز شده را به همراه نخود فرنگی، هویج، بروکلی و پنیر در کاسه‌ای متوسط مخلوط کنید. در کاسه ای جداگانه تخم مرغ را بشکنید و خوب هم بزنید و نیمی از تخم مرغ هم زده را به مخلوط مرغ و سبزیجات اضافه کنید. به مقدار لازم ادویه و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در نهایت پودر نان یا پودر سوخاری به خلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر کوکوی سبزیجات شما آماده شود.

هر زمان حس کردید زیادی پودر نان زده‌اید کمی از تخم مرغ هم زده شده به مخلوط اضافه کنید. مخلوط شما نباید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. روی شعله متوسط گاز، یک عدد ماهیتابه قرار دهید و کمی روغن زیتون در آن بریزید و اجازه دهید روغن کمی داغ شود.

به اندازه‌ای که می خواهید کوکوهای شما بزرگ باشد از مواد داخل کاسه بردارید و در ماهیتابه قرار دهید. دور کوکو را صاف و مرتب کنید تا کل زیبایی داشته باشید. می‌توانید از قالب‌های مخصوص سرخ کردن استفاده کنید تا غذای شما زیباتر شود. سه تا چهار دقیقه برای سرخ شدن هر طرف از کوکوی سبزیجات کافی است. اجازه دهید تا هر طرف از کوکوی شما طلایی شود و در کمتر از یک ساعت شما غذای خوشمزه‌ای درست کرده‌اید که مطمئن باشید از این بعد هر هفته کودک شما درخواست درست کردن این غذا را خواهد داشت.

ترفندهای خوشمزه

۱. حتما مرغ را آبپز کنید تا بوی خامی آن گرفته شود.
۲. هویج‌ را هم می‌توانید آبپز کرده و بعد رنده کنید.
۳. در هنگام پختن کلم بروکلی کمی نمک به آب آن اضافه کنید تا طعم فوق العاده‌ای داشته باشد و برای این که کلم بافت خود را از دست ندهد بلافاصله بعد از آبپز شدنش آن را در یک کاسه آب و یخ قرار دهید. به این روش «بلانچ کردن» می‌گویند و برای زمان‌هایی که از سبزیجات آبپز می‌خواهید استفاده کنید بسیار مناسب است.

می‌توانید در کنار این غذای خوشمزه از سالادهای خوش آب و رنگ هم استفاده کنید تا کودکتان به خوردن غذا تشویق شود یا بشقاب او را به شیوه‌های تازه و جدیدی تزئین کنید و البته سس کچاپ را فراموش نکنید. بچه‌ها عاشق غذاهای خوش آب و رنگ هستند. بهتر است تا کوکوی سبزیجات شما داغ است آن را نوش جان کنید.

پنج شنبه 12 دی 1398  1:57 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

ماکارونی و پنیر

 طرز تهیه ماکارونی و پنیر

 

همه بچه ها عاشق ماکارونی هستند و ترکیب کردن آن با پنیر پیتزا می‌تواند وعده خوشمزه‌ای برای ناهار یا شام باشد. می‌توانید با اضافه کردن کمی کلم بروکلی پخته شده به این غذای خوشمزه آن را تبدیل به غذایی سالم و سرشار از ویتامین‌های مفید برای کودکان کنید. نه تنها بچه‌ها بلکه شماهم احتمالا عاشق این غذای خوشمزه خواهید شد. پخت ماکارونی و پنیر بسیار ساده است و می‌توانید خیلی سریع آن را درست کنید. در این دستور پخت از روش پخت آهسته و بدون فر برای تهیه ماکارونی و پنیر استفاده شده است. باهم دستور پخت این غذای خوشمزه را می‌خوانیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه ماکارونی و پنیر

۴۰۰ گرم شیر تغلیظ شده
۱ شیشه شیر
۴۰۰ گرم پنیر چدار
۲۰۰ گرم پنیر مونتری جک
یک چهارم پیمانه کره
کام بروکلی
۷۰۰ گرم ماکارونی فرمی یا پاستا
طعم دهنده ( نمک؛ فلفل، پاپریکا، فلفل قرمز) به میزان لازم

دستور پخت ماکارونی و پنیر

ماکارونی و پنیر

 

ابتدا ظرفی که می‌خواهید در آن ماکارونی و پنیر درست کنید را انتخاب کنید و پاستا یا ماکارونی فرمی پخته نشده را دورن آن بریزید. پنیر چدار و پنیر مونتری را روی پاستا رنده کنید و بعد کره آب شده را روی آن بریزید.
در ظرفی جداگانه شیر تغلیظ شده و شیر را باهم مخلوط کنید و به آرامی با همزن ترکیب کنید تا مایعی نرم و یکدست و لطیف داشته باشید. این ترکیب را روی پاستا و پنیر بریزید و ظرف را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و اجازه دهید برای ۲ ساعت به آرامی بپزد. می‌توانید به مقدار لازم نمک و فلفل یا طعم دهنده‌ای که دوست دارید را به ماکارونی و پنیر خوشمزه خود اضافه کنید. در این دستور پخت نیازی نیست که ظرف را به فر منتقل کنید. بعد از گذشت تقریبا یک ساعت می‌توانید کلم بروکلی را به ظرف خود اضافه کنید و اجازه دهید تا ماکارونی و پنیر یک ساعت دیگر هم روی حرارت پخته شود. اگر بخواهید خوردن این غذا را برای کودکت جذاب‌تر کنید، می‌توانید از خود آن‌ها هم برای درست کردن آن، کمک بگیرید.

پنج شنبه 12 دی 1398  1:59 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

کیک مرغ ، ناهاری کوچک و لذیذ

طرز تهیه کیک مرغ به عنوان ناهاری لذیذ برای کودک

 

برای درست کردن این کوچولوهای خوشمزه شما فقط نیاز به چهار ماده غذایی دارید و لازم نیست وقت زیادی هم برای درست کردن آن بگذارید. بچه‌ها هم می‌توانند در درست کردن این ناهار خوشمزه و دوست داشتنی به شما کمک کنند. بشقاب غذای کودک خود را با این وعده خوشمزه حسابی جذاب کنید تا از غذا خوردن و سر میز نشستن فرار نکند. در صورتی که کودک بد غذا در خانه دارید، این غذا می‌تواند او را برای غذا خوردن حسابی ترغیب کند. بهتر است از او بخواهید تا در درست کردن این غذا و تزئین آن به سلیقه خودش به شما کمک کند. حتی می‌توانید به عنوان پیش غذا نیز خودتان از این کیک مرغ خوشمزه میل کنید. پیشبند خود را ببندید و آماده پختن این کیک مرغ خوشمزه شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ خوشمزه

  • خمیر بیسکوییت
  • سوپ مرغ غلیظ و پوره شده
  • نخود فرنگی، هویج، ذرت و قارچ و هر سبزیجات دیگری که دوست دارید
  • طعم دهنده دلخواه ( نمک، فلفل، پونه یا آویشن)
  • تکه های مرغ پخته شده
  • کرفس

دستور پخت کیک مرغ

سینی مافین خود را چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. در یک کاسه متوسط سبزیجات، تکه‌های مرغ و پوره سوپ مرغ را باهم مخلوط کنید و به مقداری که لازم است به آن طعم دهنده اضافه کنید.

هر تکه خمیر بیسکوییت را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را در قالب مافین خوب پهن کنید و به اندازه لازم از مواد مخلوط شده در کاسه درون آن قرار دهید. قسمت دوم خمیر بیسکوییت را روی مواد پهن کنید و دقت کنید تا لبه های دو تکه خمیر خوب به هم بچسبند. می‌توانید با چنگال لبه‌های دو قسمت را به هم فشار دهید تا از هم جدا نشوند و ظاهری زیبا پیدا کنند.

سینی مافین را به صورت کامل به روش گفته شده، پر از کیک‌ها کوچک مرغ خوشمزه کنید. سینی را برای ۱۸ تا ۲۳ دقیقه و تا زمانی که روی کیک طلایی شود در فر قرار دهید. بعد از پخته شدن اجازه دهید کیک‌های خنک شده و به راحتی از قالب خارج شوند.

می‌توانید بسقاب کیک مرغ خوشمزه خود را با سبزیجات پخته شده مانند هویج، ذرت، نخودفرنگی، کرفس پخته شده و کلم بروکلی تزئین کنید. بچه‌ها عاشق بشقاب غذای رنگارنگ هستند.

پنج شنبه 12 دی 1398  2:00 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

آشپزخانه کودکت ، میان وعده ای با طعم سیب

  • یک میان وعده با طعم سیب

 

 

در بخش آ، سعی شده تا به مادرها غذاهایی را آموزش دهیم که هم خیلی راحت تهیه می‌شوند و هم بسیار سالم هستند. شما می‌توانید با دستور غذای کودک که در این بخش به شما آموزش داده می‌شود، غذایی ساده، خوشمزه و مقوی برای کودکت درست کنید. بنابراین در خانه می‌توانند غذاهای خوشمزه‌ای را برای کودک خود و به کمک بچه‌ها درست کنند. بد غذایی کودکان و بهانه جویی‌های آن‌ها از غذا، مشکل تازه‌ای نیست. به خصوص راضی کردن کودک به خوردن میان وعده‌های سالم شاید به  یک مشکل بزرگ برای بسیاری از مادرها تبدیل شده باشد. در این قسمت، به شما طرز تهیه میان وعده‌ای خوشمزه و بسیار سالم را آموزش می‌دهیم که احتمالا کودک بد غذای شما نمی‌تواند از خوردن آن صرف نظر کند. طرز تهیه میان وعده با طعم سیب، شاید به نظر بسیار ساده بیاید. اما بهتر است با ما همراه شوید و برای یک بار این میان وعده خوشمزه و کلاسیک را درست کنید. می‌توانید به دلخواه روی این میان وعده از گرانولا هم استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه میان وعده ای با طعم سیب

  • سیب سبز یا قرمز
  • کره بادام زمینی
  • کشمش ، گردو یا بادام زمینی
  • جو دو سر پرک شده
  • شکلات چیپسی

در مرحله اول سیب‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. قسمت بالا و پایین برش‌های سیب را جدا کنید. سعی کنید برش‌هایتان به یک اندازه و مساوی باشد. روی هر برش سیب یک لایه کره بادام زمینی بزنید و روی آن گرانولا، کشمش یا گردم و جو پرک شده بریزید. یک برش دیگر سیب را روی این برش که مواد زده‌اید قرار دهید تا شبیه ساندویچ سیب و کره بادام زمینی شود.

به همین راحتی میان وعده خوشمزه شما آماده است. می‌توانید این سیب‌های خوشمزه را برای تغذیه بچه‌ها در مدرسه درست کنید.

اگر شما از مواد دیگری برای تهیه این میان وعده استفاه می‌کنید یا ایده جالبی دارید آن را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

پنج شنبه 12 دی 1398  2:01 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

آشپزخانه کودکت؛ بیسکویت های کلاه جادوگر

طرز تهیه بیسکویت های کلاه جادوگر

 

 

 در آموزش امروز به شما یاد خواهیم داد که چطور حال و هوای آشپزخانه خود را حسابی جادویی کنید. آموزش‌های این بخش به اندازه‌ای راحت و ساده هستند که شما می‌توانید با کمترین هزینه و محدودترین وسایل این میان وعده‌ها یا غذاهای خوشمزه را در خانه درست کنید، فقط کافی است کمی خلاقیت به خرج داده و از کودک خود در آشپزی کمک بخواهید. آموزش خوشمزه امروز آشپزخانه کودکت، طرز تهیه بیسکویت های کلاه جادوگر است. بیسکویت‌های خوشمزه و بانمکی که اگر کودک شما از طرفداران هری پاتر و جادوگری است، انتخاب خوبی برای تشویق او به غذاخوردن است. حتی اگر تم تولدش با موضوع جادوگری است می‌توانید از این بیسکویت‌های جادویی خوشمزه برای پذیرایی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه بیسکویت های کلاه جادوگر

مواد لازم برای تهیه بیسکویت های کلاه جادوگر :

 

بیسکویت‌های دایره‌ای (بهتر است از بیسکویت‌های کاکائویی با کرم شکلاتی موجود در فروشگاه استفاده کنید)
کاکائو فندقی
کرم آیسینگ
پاستیل ذرتی

طرز تهیه بیسکویت های کلاه جادوگر

برای درست کردن بیسکویت های کلاه جادوگر ابتدا آبنبات یا پاستیل‌های ذرتی را از وسط نصف کنید تا شبیه جواهر روی کلاه جادوگر شوند. این جواهرات خوشمزه را در گوشه‌ای قرار دهید تا بعدا استفاده کنید.
در مرحله بعد بیسکویت‌های کرمدار را از وسط باز کنید و در وسط قسمتی که کرم شکلاتی وجود دارد با استفاده از کرم آیسینگ سبز رنگ یا هر رنگ که دوست دارید یک دایره کوچک بکشید. بعد از آن روی کرم آیسینگ یک عدد شکلات فندقی شکل بگذارید و در نهایت جواهرات ذرتی خوشمزه خود را روی کلاه جادوگری بگذارید.
با تمام شدن کار قرار دادن جواهرات کلاه‌ها، آشپزخانه شما حسابی حال و هوای جادویی به خود گرفته است و بیسکویت‌های شما آماده است. از تجربه کردن چیزهای جدید نترسید، می‌توانید خودتان بیسکویت‌ها را درست کنید یا از ایده‌های دیگری برای تزئین این بیسکویت‌های جادویی استفاده کنید. اگر شماهم تجربه درست کردن این بیسکویت های کلاه جادوگر را در خانه داشته‌اید می‌توانید تجربیات خود را با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.
نکته: در صورتی که نتوانستید کاکائوی شبیه به فندق پیدا کنید می‌توانید کاکائو مورد علاقه خود را به روش بن‌ماری کردن آب کنید و در قیف شیرینی پزی ریخته و بعد شبیه فندق روی بیسکویت‌ها بریزید. برای این که متوجه شوید دقیقا چه کاری باید انجام دهید، می‌توانید به عکس‌ها دقت کنید.

بیسکویت های کلاه جادگر

پنج شنبه 12 دی 1398  2:02 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

موش های خوشمزه با سیب زمینی پخته

موش های خوشمزه با سیب زمینی پخته

چنگال را به چند جای سیب‌زمینی‌ها فرو کنید و آنها را روی سینی فر قرار دهید. همه جای سیب‌زمینی‌ها را با برس روغن بمالید و در فری که از قبل با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، یک تا یک ساعت و ربع بپزید.

 

 

12 تا 24 ماه

مواد لازم برای 4 نفر 

سیب‌زمینی پخته                                            4 عدد متوسط

کدو حلوایی                                                   200 گرم

کره                                                              40 گرم

سس خردل                                                   یک‌چهارم قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده کرده                                          40 گرم

شیر                                                             1 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی، تره، تربچه، کشمش و پیازچه             برای تزئین

مواد لازم برای تزئین

گوجه‌فرنگی                                                    4 عدد کوچک

تره                                                                به میزان لازم

تربچه                                                             4 عدد

کشمش                                                         به میزان لازم

پیازچه                                                            به میزان لازم

 

روش تهیه موش های خوشمزه با سیب زمینی پخته 

چنگال را به چند جای سیب‌زمینی‌ها فرو کنید و آنها را روی سینی فر قرار دهید.

همه جای سیب‌زمینی‌ها را با برس روغن بمالید و در فری که از قبل با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، یک تا یک ساعت و ربع بپزید تا زمانی که وقتی آنها را فشار می‌دهید، احساس نرمی داشته باشید.

یک کدو حلوایی را به دو قسمت تقسیم و دانه‌ها را خارج کنید.

با برس روی آن از کره آب کرده بمالید و حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا نرم شود. وقتی به اندازه کافی خنک شد که بتوانید آن را در دست بگیرید، قسمت بالای سیب‌زمینی‌های پخته را برش بزنید و داخل آنها را خالی کنید.

داخل کدو حلوایی پخته را هم خالی کنید.

داخل سیب‌زمینی و کدو حلوایی را همراه با سس خردل، پنیر، شیر و کره پوره کنید.

مخلوط حاصل را در پوسته‌های سیب‌زمینی بریزید، روی آن پنیر چدار رنده کرده بریزید و چند دقیقه زیر گریل بپزید تا طلایی شوند.

برای بینی موش، یک تکه کوچک از گوجه‌فرنگی را با خلال دندان، روی سیب‌زمینی جاگذاری کنید. چند تکه کوتاه از تره را به عنوان سبیل موش‌ها استفاده کنید.

شما می‌توانید آنها را پشت تکه‌های گوجه‌فرنگی قرار دهید.

اکنون از برش‌های تربچه برای گوش، از کشمش برای چشم‌ها و از پیازچه برای دم موش‌ها استفاده کنید.

جمعه 4 بهمن 1398  9:57 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

کوفته عروسکی فانتزی

کوفته عروسکی فانتزی

در قابلمه مناسبی آب را به جوش بیاورید، قدری نمک بیفزایید. آنگاه حلقه‌های پاستا را در آب جوش قرار دهید و 4 دقیقه بپزید. حالا به آرامی در آبکش قرار دهید و رویش آب سرد بریزید. سپس با قلم‌موی مخصوص آشپزخانه رویش را با روغن زیتون آغشته کنید و کنار بگذارید.

 

 

مواد لازم برای تهیه 10 کوفته 

پاستا تاگلی یا تل                              10 حللقه

روغن زیتون                                      به میزان لازم

فیله مرغ چرخکرده                             400 گرم

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا                 100 گرم

نمک و فلفل                                     به میزان کم

پیاز رنده کرده بدون آب                        1 عدد متوسط

سیر له کرده                                    1 حبه

تخم‌مرغ همزده                                 1 عدد

آرد سوخاری                                    به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌کردنی                 به میزان لازم

کاهوی فرانسوی                              1 بوته

 

روش تهیه کوفته عروسکی فانتزی 

در قابلمه مناسبی آب را به جوش بیاورید، قدری نمک بیفزایید.

آنگاه حلقه‌های پاستا را در آب جوش قرار دهید و 4 دقیقه بپزید.

حالا به آرامی در آبکش قرار دهید و رویش آب سرد بریزید.

سپس با قلم‌موی مخصوص آشپزخانه رویش را با روغن زیتون آغشته کنید و کنار بگذارید.

اینک مرغ، پنیر، نمک،‌ فلفل، پیاز و سیر را در کاسه مناسبی بریزید و به خوبی ورز دهید تا منسجم شود.

حالا کوفته‌هایی به اندازه گردو با دست مرطوب تهیه کنید.

سپس کوفته‌ها را در تخم‌مرغ بغلتانید و بعد در آرد سوخاری بزنید و آن را در روغن داغ سرخ کنید.

اکنون مطابق شکل کوفته‌هارا تزنئین کنید و در وسط حفره پاستا قرار دهید.

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

یادآوری 1: در صورت دلخواه می‌توانید کوفته‌ها را در سس آب و رب بپزید و سرخ نکنید.

یادآوری 2: پاستا را می‌توانید در ظرف مناسبی کنار هم به مدت ده دقیقه دم کنید.

جمعه 4 بهمن 1398  9:59 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

سبزیجات برشته با پاستای صدفی

سبزیجات برشته با پاستای صدفی

پاستا را در آب جوش بپزید. آن‌گاه آب را خالی کنید و 4 قاشق سوپخوری از آن نگه دارید. سپس کدو حلوایی را 5 دقیقه بخارپز نمایید. حالا کره را در قابلمه آب کنید و گوجه‌فرنگی و سیر را 1 دقیقه در آن تفت دهید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

2 تا 3 سال 

مواد لازم برای 4 نفر 

پاستای صدفی ریز                               75 گرم

کدو حلوایی پوست گرفته و خرد کرده       50 گرم

کره                                                   20 گرم

فیله گوجه‌فرنگی                                  از 2 عدد

سیر له کرده                                       1 حبه

اسفناج خرد کرده                                 50 گرم

پنیر پارمسان رنده کرده                         3 قاشق سوپخوری 

 

روش تهیه سبزیجات برشته با پاستای صدفی

پاستا را در آب جوش بپزید.

آن‌گاه آب را خالی کنید و 4 قاشق سوپخوری از آن نگه دارید.

سپس کدو حلوایی را 5 دقیقه بخارپز نمایید.

حالا کره را در قابلمه آب کنید و گوجه‌فرنگی و سیر را 1 دقیقه در آن تفت دهید.

اکنون اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس کدو، پاستا، آب و پنیر پارمسان را بیفزایید و 10 ثانیه روی حرارت هم بزنید.

جمعه 4 بهمن 1398  9:59 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

اولین املت کودک

اولین املت کودک

تخم‌مرغ، شیر، ریحان، هویج، نخود و پنیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا روغن را در تابه مناسبی روی حرارت گرم کنید. مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و اجازه دهید یک طرف املت بپزد.

 

 

9 تا 12 ماه 

مواد لازم برای 2 نفر 

تخم‌مرغ همزده                                 1 عدد متوسط

شیر                                               1 قاشق سوپخوری

برگ‌های ریحان خرد کرده                   1 قاشق سوپخوری

هویج پوست گرفته و رنده کرده           1 قاشق سوپخوری

نخودفرنگی پخته                             1 قاشق سوپخوری

پنیر چدار رنده کرده                         1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                                   2 قاشق چایخوری

 

روش تهیه اولین املت کودک

تخم‌مرغ، شیر، ریحان، هویج، نخود و پنیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا روغن را در تابه مناسبی روی حرارت گرم کنید.

مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و اجازه دهید یک طرف املت بپزد.

سپس زیر و رو کنید.

حالا املت را روی تخته مناسبی برگردانید و با کاتر قالب بزنید.

جمعه 4 بهمن 1398  10:00 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

آشپزخانه کودکت؛ لقمه های کراکر نمکی با توت فرنگی

  • لقمه های کراکر نمکی با توت فرنگی

 

بیسکویت کراکر نمکی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین بیسکویت‌ها، هم برای بچه و هم برای بزرگترها است. به خصوص اگر رژیم غذایی خاصی دارید و می‌خواهید از میان وعده‌های کم کالری استفاده کنید بیسکویت کراکر نمکی انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. شما با کمی خلاقیت و استفاده از مواد ساده‌ای که در خانه دارید می‌توانید به شیوه‌ای تازه برای خود و کودکتان لقمه های کراکر نمکی درست کنید. این لقمه‌ها که شبیه فینگر فود هستند برای پذیرایی در یک مهمانی عصرانه یا مهمانی‌های کوچک و دورهمی‌های دوستانه بسیار مناسب هستند. اگر بخواهید می‌توانید به جای توت فرنگی از میوه موردعلاقه خود استفاده کنید. بهتر است وقت را هدر ندهیم و برای درست کردن این لقمه های کراکرنمکی خوشمزه آماده شوید.

مواد لازم برای تهیه لقمه های کراکر نمکی

بیسکویت کراکر نمکی به تعداد مورد نیاز
سه قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای
سه عدد توت فرنگی بزرگ یا هر میوه دیگری که دوست دارید.
یک سوم قاشق چایخوری عصاره وانیل
یک قاشق چایخوری عسل
شکر پودر شده
برگ نعنا یا ریحان

لقمه های کراکر نمکی با توت فرنگی

 

طرز تهیه لقمه های کراکر نمکی

در مرحله اول پنیر خامه‌ای را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق بماند و کمی نرم شود. در کاسه‌ای متوسط، پنیر خامه‌ای، عصاره وانیل و عسل را با هم به خوبی مخلوط کنید تا بافتی یک دست و نرم پیدا کنند.
بعد از آن توت فرنگی را شسته و از وسط به تکه‌های کوچک برش بزنید. با استفاده از قیف شیرینی پزی روی هر کراکر نمکی را با پنیر خامه‌ای زده شده تزئین کنید و بعد روی آن را میوه دلخواه خودتان قرار دهید و با برگ نعنا و ریحان تزئین کنید.

مواد لازم گفته شده برای تهیه هشت عدد از لقمه های کراکر نمکی کافی است و در صورتی که بخواهید تعداد بیشتری درست کنید باید از مواد بیشتری استفاده کنید.

با کمی خلاقیت و استفاده از میوه‌های مختلف مانند کیوی، موز و غیره می‌توانید یک سینی عصرانه خوشمزه برای دورهمی‌های دوستانه و کوچک داشته باشید یا به کمک بچه‌ها و با سلیقه خودشان لقمه های کراکر نمکی مورد علاقه آن‌ها را درست کنید. می‌توانید حتی از اسپرینکلز و پودر شکر برای تزئین لقمه‌ها استفاده کنید. پودر شکر را در مرحله آخر روی لقمه های کراکر نمکی بپاشید. حتی اکر دوست داشته باشید می‌توانید کیک کراکر نمکی پنیری درست کنید.

کیک کراکر نمکی

 

 

یک شنبه 18 اسفند 1398  12:05 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

آشپزخانه کودکت؛ نان کیک ایرلندی

  • طرز تهیه نان کیک ایرلندی

در آموزش امروز  هم به شما طرز تهیه یک نان خوشمزه را آموزش خواهیم داد که بیشتر شبیه کیک است. نان کیک ایرلندی بافتی شبیه کیک دارد و بسیار خوشمزه است. این نان بسیار خوشمزه پر از کشمش‌های خوشمزه و مقوی است که شما به انتخاب خودتان می‌توانید از مغز آجیل‌های دیگر مانند گردو یا بادام نیز در میان نان استفاده کنید. یا حتی شکلات چیپسی به آن اضافه کنید و نان خوشمزه‌تری داشته باشید. این نان بسیار برای مهمانی‌های خانوادگی و صرف عصرانه‌ای دلپذیر در کنار خانواده مناسب است. بهتر است سریع‌تر به سراغ دستور پخت این نان خوشمزه برویم.

مواد لازم برای تهیه نان کیک ایرلندی

دو و یک چهارم پیمانه آرد مخصوص شیرینی پزی
نصف پیمانه شکر
یک و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک سر انگشت نمک
یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین
یک چهارم پیمانه کره نرم شده
یک و یک چهارم پیمانه کشمش
یک چهارم پیمانه باتر میلک
یک چهارم پیمانه خامه سنگین
یک عدد تخم مرغ

مواد لازم برای تزئین نان کیک ایرلندی

دو پیمانه شکر پودر شده
یک چهارم پیمانه کره
یک دوم پیمانه خامه سنگین زده شده
یک دوم قاشق چایخوری عصاره وانیل

مواد لازم برای تهیه نان کیک ایرلندی

 

طرز تهیه

در مرحله اول پیش بندتان را ببندید و روی پیشخوان آشپزخانه همه مواد لازم را بچینید و دو عدد کاسه تمیز بزرگ، اسپری روغن مخصوص آشپزی، پیمانه آشپزی، همزن برقی و قالب مخصوص کیک خود را آماده کنید. بعد از آن فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه ابتدا همه مواد خشک مانند، نمک و آرد، شکر، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید. اگر می‌خواهید که بافت نان کیک ایرلندی شما نرم‌تر باشد پیش از ریختن آرد و مخلوط کردن آن با سایر مواد، آرد را الک کنید و بعد آرام آرام به سایر مواد خشک در کاسه اضافه کنید. در کاسه دیگر مواد خیس مانند کره، کشمش، باترمیلک، خامه سنگین و تخم مرغ را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. باتر میلک برای حفظ رطوبت و تازگی کیک استفاده می‌شود و می‌توانید به راحتی در خانه آن را درست کنید یا به راحتی از فروشگاه‌ها آن را تهیه کنید. در پایان آموزش نان کیک ایرلندی ، طرز تهیه باتر میلک را نیز به شما آموزش خواهیم داد.

مواد کاسه دوم را به آرامی به کاسه اول اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا مایعی یک‌دست و نرم داشته باشید. قالب کیک مورد نظر خود را با اسپری روغن آشپزی چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و قالب را در قسمت وسط فر قرار دهید. بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا نان در فر بماند و هر۳۰ دقیقه یک بار به آن سر بزنید و یک خلال دندان داخل آن فرو کنید. اگر ذرات نان کیک ایرلندی به آن چسبید یعنی آماده نیست و باید کمی بیشتر در فر بماند، در غیر این صورت نان خوشمزه شما آماده است. می‌توانید آن را از فر درآورده و اجازه دهید خنک شود. می‌توانید این نان خوشمزه را صبح ها با پنیر نوش جان گنید یا با برای عصرانه با شیرعسل خوشمزه‌ای نوش جان کنید.

همه مواد لازم برای تهیه تزئین کیک یا به اصطلاح لعاب روی کیک را باهم مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید. در نهایت خامه‌ای یکدست خواهید داشت که می‌توانید با استفاده از قیف مخصوص آشپزی روی کیک را تزئین کنید.

طرز تهیه باتر میلک

طرز تهیه باتر میلک

 

برای درست کردن باتر میلک شما نیاز به یک قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو و یک پیمانه شیر دارید. به ازای هر پیمانه شیر باید یک قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو به شیر اضافه کنید. آبلیمو یا سرکه را به شیر اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و اجازه دهید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در گوشه‌ای بماند تا شیر حالت بریده پیدا کند و بعد از آن ترکیب را دوباره هم بزنید و باتر میلک شما آماده خواهد بود.

یک شنبه 18 اسفند 1398  12:06 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
negin9
negin9
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1397 
تعداد پست ها : 427
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

به نظرم اول باید شیر مادر و بعد غذا های دیگر .

یک شنبه 18 اسفند 1398  12:39 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

طرز تهیه پوره ماش برای نوزاد بالای شش ماه

 

انواع مختلفی از غذاهای پوره ای برای کودکان بالای ۶ ماه مفید تلقی می شوند. در کشور ما فرنی و حریر بادام دو نوع پوره بسیار معروف هستند که در این سن به کودکان داده می شوند. در این مطلب سعی کردیم چند پوره جدید از جمله پوره ماش را به شما معرفی کنیم. در واقع پوره بهترین خوراکی است که می توانید برای نوزادی که تازه شروع به غذا خوردن کرده ، تهیه کنید. این خوراک نوزاد شما را پر انرژی نموده و شکم او را سیر می کند. شما می توانید دو بار در روز به آنها پوره بدهید.

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

دستور تهیه پوره ماش

مواد لازم:
– دانه گندم کامل (۴/۱ فنجان)
– ماش (۲/۱ فنجان)
– برنج (۱ فنجان)
– بادام (۳ قطعه)
– زنیان ( ۱ قاشق چای خوری)
– کره
– شکر
– نمک

تهیه پوره

گندم، ماش و برنج را بشویید. دانه های شسته شده را در مقابل پنکه نگه دارید تا خشک شوند. سپس آنها را به طور جداگانه تا جایی بپزید که کاملاً عطر و بوی آنها در آمده و استشمام شوند. سپس آنها را با زنیان و بادام مخلوط نموده و با مخلوط کن و یا هر ابزار دیگری که دارید کاملاً خرد کنید. این پودر پوره را در یک ظرف شیشه ای غیر قابل نفوذ هوا نگهداری کنید.

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

تهیه غذا از پوره ماش

دو قاشق غذاخوری از پودر پوره را در یک ظرف ریخته و به آن آب و کمی شکر و نمک اضافه کنید. سپس یک قاشق چای خوری کره به آنها اضافه کنید. این مخلوط را روی یک شعله متوسط بگذارید. در فواصل زمانی مختلف آن را هم بزنید. پختن را تا جایی ادامه دهید که گرده های دانه ها دیگر دیده نشوند و بعد از مدتی بگذارید تا خنک شود و سپس با یک قاشق تمیز به کودک بدهید.

 

نکته: این پودر را برای مصرف هشت روز تهیه کنید و بعد از اتمام آن دوباره برای یک بازه ۸ روزه دیگر درست کنید.

هنگام تغذیه، ابتدا آن را با قاشق خودتان بچشید و مطمئن شوید که داغ نیست، زیرا در غیر این صورت ممکن است زبان کودک بسوزد.
مصرف این پوره را تا زمانی که نوزاد در سال اول زندگی اش به سر می برد، ادامه دهید. بعد از یک سال می توانید دو قاشق غذاخوری ساگو یا نشاسته به آن اضافه کنید. ابتدا نشاسته را تفت داده و سپس با پوره مخلوط نمایید.

دستور تهیه پوره راگی

راگی دانه نوعی گیاه به نام Eleusine corocana است که در هند یافت شده و خوراکی است. راگی به تقویت استخوان های نوزادان شهره است. هر چند این مورد در ایران نایاب است اما امکان تهیه آن در نقاط خاصی از شهر ها مثلا در بازار تجریش تهران وجود دارد. این پوره جدید یک طعم متفاوت و مفید است که شما می توانید بعد از شش ماهگی یکبار در روز به کودک بدهید.

مواد لازم:
– دانه راگی
– شیر
– شکر
– کره
– پودر بادام بو داده

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

دستور تهیه:

ابتدا راگی را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در آب نگه دارید. سپس آن را از آب خارج کنید و در یک پارچه توری ریز نگه دارید که تا روز بعد جوانه بزند. روز بعدآن را بشویید و با آب مخلوط کنید. سپس با استفاده از همان جنس پارچه مخلوط را صاف کرده و آبش را در یک ظرف جدا بگیرید.

 

آب راگی فوق را در ظرف آشپزی خود ریخته و شیر، پودر بادام بو داده، شکر و کره را اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط فوق غلیظ شود، آن را حرارت دهید. یک پوره سالم و خوشمزه راگی آماده است تا نوزاد شما را سیر کرده و او را قوی کند. این پوره چیزی است که می توانید یکبار در روز به کودک بدهید.

توجه: پس از تغذیه کودک از هر یک از دو نوع پوره و یا هر مدل دیگری از آن، به یاد داشته باشید بعد از نیم ساعت آب خنک جوشیده شده به کودک بدهید. این به کودک کمک می کند که آنچه را که طی روز خورده است، هضم کند. همچنین این پوره ها تنها پس از سن شش ماهگی باید به نوزادان داده شوند.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 20 اسفند 1398  6:55 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

غذاهای انگشتی نوزاد ۶ الی ۹ ماهه

 

غذاهای انگشتی نوزاد مناسب سن ۶ الی ۹ ماه

۶ ماهگی را به نوعی می توان فاز دوم تغذیه کودک محسوب کرد، جایی که اولین تغییرات جدی را در رژیم غذایی آنها باید اعمال نمایید. در این مرحله شما باید برای تغذیه روزانه کودک ۳ وعده غذایی را هدف قرار دهید. این برنامه را به ۳ قسمت صبح، ظهر و شب تقسیم کنید. هر وعده غذایی باید تقریباً ۲ تا ۴ قاشق غذا خوری باشد که این به اشتهای کودک شما بستگی دارد. در این مقطع غذاهای انگشتی نوزاد باید قبل از شیر به کودک ارائه شود و شیر حالا دیگر به عنوان چیزی جدای از ۳ وعده غذایی اصلی کودک دیده می شود.

غذاهای انگشتی نوزاد مناسب سن 6 الی 9 ماهشما همچنین می توانید ۲ تا ۳ میان وعده یا غذاهای انگشتی (اما نه بیش از این) را در میان غذاهای اصلی هر روزه، به کودکتان ارائه دهید. غذاهای انگشتی از حدود ۷ ماهگی بخش مهمی از رژیم غذایی کودک شما را تشکیل می دهند و به منظور افزایش دامنه غذاها و آشنایی با بافت های جدید غذایی، ایجاد هماهنگی چشم و دست و تشویق کودک به تغذیه توسط خودش بسیار حائز اهمیت هستند. در این پست نگاهی اجمالی خواهیم داشت به بهترین و مناسب ترین غذاهای انگشتی نوزاد:

غذاهای انگشتی نوزاد در این مرحله عبارتند از :

نان و پاستا

– یک انگشت پنیر بر روی نان تست
– ۳ تا ۴ تکه ماکارونی یا پاستای خوب پخته شده در اشکال متنوعی که دارد
– یک قطعه کوچک نان برشته قندی
– تکه های کوچک از نان لواش یا تافتون با کره بادام زمینی نرم

 

میوه ها و سبزیجات

– برشهای کوچک خیار
– تکه های کوچک و نرم میوه مانند گلابی، سیب، موز، هلو، شلیل، انبه و هندوانه
– سبزیجات پخته شده مانند هویج، لوبیا سبز، نخود سبز و شلغم
– تکه های نرم پخته شده از گل کلم و کلم بروکلی
– قسمت های نرم کدو تنبل

پنیر

– پنیر نرم و تازه مانند پنیر چدار

گوشت و مرغ

– تکه های کوچک پخته شده از گوشت و یا مرغ تازه

غذاهای انگشتی نوزاد می تواند مکمل غذایی خوبی برای فرزند شما باشد البته اگر به شکلی که در بالا اشاره کردیم مصرف شود.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 20 اسفند 1398  6:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها