0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

سوپ مرغ و سبزیجات

 

سوپ مرغ و سبزیجات

مرغ را بپزید. سپس هویج، سیب‌زمینی، کرفس، پیاز و قارچ را خرد کنید و در قابلمه مناسبی بریزید و از آب مرغ پخته شده رویش بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

9 تا 12 ماه

مواد لازم

سینه مرغ                340 گرم

هویج                      3 عدد متوسط

سیب‌زمینی             2 عدد متوسط

کرفس                     2 ساقه

پیاز                         1 عدد متوسط

قارچ خرد کرده            یک دوم پیمانه

سیر                        1 حبه

رزماری تازه               2 قاشق چایخوری

پودر مریم گلی           1 قاشق چایخوری

آب مرغ                     1 پیمانه

آرد                          1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون              3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

مرغ را بپزید و آن را تکه تکه کنید.

سپس هویج، سیب‌زمینی، کرفس، پیاز و قارچ را خرد کنید و در قابلمه مناسبی بریزید و از آب مرغ پخته شده رویش بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.

حالا سیر،‌ رزماری و مریم‌گلی را بیفزایید و 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید تا معطر شود و مرغ پخته را بیفزایید.

مخلوط را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و سبزیجات کاملا نرم شوند.

در این هنگام، در ظرف کوچکی، آرد و روغن زیتون را بریزید. اکنون آن را 1 تا 2 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید و هم بزنید.

سپس 1 پیمانه آب مرغ را به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید تا کم کم شروع به غلیظ شدن کند.

حالا این مخلوط را به سوپ اضافه کنید و صبر کنید تا  5 دقیقه دیگر به آرامی بجوشد تا سوپ کمی غلیظ شود.

اگر سوپ خیلی غلیظ است، کمی آب مرغ به آن بیفزایید.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 16 دی 1396  6:04 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75 ali_81
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 

برای بچه ها کوکتل مرغ خانگی درست کنید

 

 
مجله سرآشپز: اگر فرزندان‌تان عاشق فست فود هستند و شما نمی‌خواهید که آن‌ها زیاد فست فود بخورند؛ پس خودتان دست به کار شوید و غذاهایی به شکل، شمایل و عطر و بوی غذاهای بیرون آماده کنید. کوکتل مرغ خانگی یک فست فود خوشمزه برای کودکان شماست.
 
مواد مورد نیاز
 
 
  • آرد (الک شده): 400 گرم
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آب ولرم: یک دوم پیمانه
  • زعفران (دم کرده): 2 ق س
  • روغن مایع: 2 ق س
  • نمک: یک دوم ق چ
مواد مورد نیاز درونی
 
  • فیله مرغ (ریز خرد شده): 100 گرم
  • پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد
  • فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): 1 عدد
  • سس سویا: 1 ق س
  • آرد ذرت: 1 ق س
  • فلفل تند: 2 عدد
  • سس کچاپ: 1 ق چ
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
 طرز تهیه کوکتل مرغ
 
روش پخت:
 
1. آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای الک کرده، بعد نمک و تخم مرغ را به آن بیفزایید. بعد آن را به وسیله مفتول سیمی (همزن دستی) با هم مخلوط کنید. سپس آب، زعفران و روغن مایع را به آن افزوده و با دست آنقدر ورز دهید تا خمیر نرمی حاصل شود. بعد با استفاده از وردنه ای آن را روی سطح صافی باز کرده و با کاتر گرد یا مربع شکل برش بزنید.
 
2. برای تهیه مواد درونی؛ روغن را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود. بعد فلفل دلمه ای و فیله مرغ را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا مرغ بپزد. بعد به ترتیب سس سویا، آرد ذرت، فلفل تند و سس کچاپ را افزوده و تفت دهید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
 
3. در وسط هر برش خمیر مقداری مواد درونی گذاشته و آن را از دو طرف جمع و به سمت بالا بیاورید (به صورت گل درآورید) و بالای خمیر را به وسیله دست مرطوب به هم بچسبانید.
 
4. خمیر را درون روغن شناور و داغ سرخ کرده و در بشقاب بچینید. بعد با سس دلخواه تزیین کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

سه شنبه 19 دی 1396  6:30 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پاستا با پنیر و کدو حلوایی

پاستا با پنیر و کدو حلوایی

پیاز را ریز خرد کنید. روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیاز را در تابه بریزید و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

2-3 سال

مواد لازم پاستا با پنیر و کدو حلوایی

پاستای شکل‌دار                 500 گرم

روغن زیتون                        2 قاشق سوپخوری

پیاز                                   یک‌ونیم عدد متوسط

کدو حلوایی                        1 عدد متوسط 1 کیلوئی

کلم خرد کرده                      150 گرم

آب مرغ یا آب سبزیجات          5 پیمانه

شیر                                   سه‌چهارم پیمانه

پنیر رنده شده پارمزان            50 گرم

 

روش تهیه پاستا با پنیر و کدو حلوایی

پیاز را ریز خرد کنید. روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیاز را در تابه بریزید و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

آنگاه پوست کدو حلوایی را بگیرید و دانه‌‌های آن را خارج کنید. حالا کدو حلوایی را خرد کنید.

در ظرف متوسطی، آب مرغ یا آب سبزیجات، کدو حلوایی و کلم را بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. 10 دقیقه آن را بپزید.

اکنون آب آن را خالی کنید و 2 پیمانه از آن کنار بگذارید. سپس پیاز، شیر و 1 پیمانه از آب مرغ یا آب سبزیجات را در ظرف حاوی کدوحلوایی و کلم بریزید و خوب با همزن بزنید تا پوره کاملا یکدستی حاصل شود.

در صورت تمایل، مقدار بیشتری از آب مرغ یا آب سبزیجات بریزید تا به غلظت مورد نظر دست یابید.

آنگاه پاستا را مطابق دستور ذکر شده روی بسته آن بپزید و سس پوره شده را روی پاستای پخته بریزید و پنیر را روی آن بپاشید.

آن را هم بزنید تا پنیر ذوب شود. در صورت تمایل، مقدار بیشتری از آب مرغ با آب سبزیجات بیفزائید.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 23 دی 1396  3:57 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره انار، کدو حلوایی و گلابی

پوره انار، کدو حلوایی و گلابی

کدو حلوایی را 10 دقیقه بخارپز کنید. سپس گلابی را هم بیفزائید و 2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. آنگاه تمام مواد را در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین

 

9- 12 ماه

مواد لازم پوره انار، کدو حلوایی و گلابی

دانه‌های انار                            سه‌چهارم پیمانه

گلابی خرد کرده                       1 عدد

کدو حلوایی خرد کرده               1 پیمانه

دارچین                                  به مقدار کم

 

روش تهیه پوره انار، کدو حلوایی و گلابی

کدو حلوایی را 10 دقیقه بخارپز کنید.

سپس گلابی را هم بیفزائید و 2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

آنگاه تمام مواد را در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 23 دی 1396  3:57 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

سوپ مرغ با نودل

سوپ مرغ با نودل

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر چند کاغذ بیندازید و دو سینه مرغ را روی آن قرار دهید. به آرامی مرغ را با چند قاشق روغن زیتون ماساژ دهید.

12-24 ماه

 

مواد لازم سوپ مرغ با نودل

سینه مرغ بدون پوست و استخوان    دو قطعه

روغن زیتون                                   4 قاشق سوپخوری

آب مرغ                                         8 پیمانه

کرفس خرد کرده                             1 ساقه

هویج خرد کرده                              3 عدد متوسط

نودل یا پاستا                                2 پیمانه (300 گرم)

پیاز خرد کرده                                یک‌دوم عدد

تره فرنگی خرد کرده                       1 عدد متوسط

زنجفیل رنده کرده                          1 قاشق چایخوری

سیر له کرده                                 2 حبه

زردچوبه                                      یک چهارم قاشق چایخوری

آبلیمو (در صورت تمایل)                 از یک دوم عددلیمو

 

روش تهیه سوپ مرغ با نودل

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.

روی سینی فر چند کاغذ بیندازید و دو سینه مرغ را روی آن قرار دهید.

به آرامی مرغ را با چند قاشق روغن زیتون ماساژ دهید. آن را 45 دقیقه در فر قرار دهید.

در این هنگام کرفس، پیاز، تره فرنگی و سیر را در دستگاه غذاساز بریزید و 1 دقیقه خوب مخلوط کنید.

شما می‌‌توانید هویج را هم در دستگاه بریزید و یا آن را به شکل قلب‌های کوچک برش بزنید. وقتی مرغ آماده شد آن را از فر خارج کنید و 5 دقیقه کنار بگذارید.

مرغ را به صورت تکه‌های کوچک برش بزنید. حالا یک ملاقه از آب مرغ را در ظرفی بریزید.

حرارت را کم کنید. و مخلوط سبزیجات (کرفس، پیاز، تره‌فرنگی، سیر) و هویج را به آن اضافه کنید و 6 تا8 دقیقه بپزید.

بقیه آب مرغ را به آن بیفزائید. سپس زنجفیل و پودر زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

بقیه آب مرغ،‌مرغ و نودل یا پاستا را بیفزائید. شما می‌توانید با توجه به ذائقه کودک خود مقدار پاستا را کمتر یا بیشتر کنید تا سوپ رقیق یا غلیظی داشته باشید.

در صورت تمایل می‌توانید آبلیموی تازه هم به سوپ اضافه کنید. این کار به افزودن ایمنی بدن کودک‌تان در پیشگیری از سرماخوردگی کمک می‌کند.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 23 دی 1396  3:58 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

سوپ چغندر و هویج یک غذای مقوی برای کودک شما

 

 فردا: فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس هویج، چغندر و پیاز را در سینی فر ریخته و روغن زیتون را روی آن بریزید و ۱۵ دقیقه در فر بپزید. آنگاه مواد را در قابلمه مناسبی بریزید. در ادامه این مطلب را به نقل از زندگی آنلاین بخوانید.

سوپ چغندر و هویج یک غذای مقوی برای کودک شما



۹- ۱۲ ماه

مواد لازم سوپ چغندر و هویج

هویج خرد کرده ۳ عدد

چغندر پخته و خرد کرده ۱ عدد

پیاز قرمز خرد کرده ۱ عدد

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

آب سبزیجات (یا آب مرغ) ۵۰۰ میلی‌لیتر

تره خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری

نان باگت ۸ برش

روش تهیه سوپ چغندر و هویج

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

سپس هویج، چغندر و پیاز را در سینی فر ریخته و روغن زیتون را روی آن بریزید و ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

آنگاه مواد را در قابلمه مناسبی بریزید.

آب سبزیجات یا آب مرغ را بیفزایید و روی حرارت بپزید.

حالا مواد را در میکسر بریزید و آن را میکس کنید تا یکنواخت شود.

تره و جعفری را روی سوپ بریزید.

سوپ را همراه نان باگت به کودک خود بدهید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 24 دی 1396  3:30 PM
تشکرات از این پست
ali_81 fatemeh_75
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک



تهیه حریر بادام برای نوزادان

 
 

تهیه حریره بادام برای کودک

 

 

در این مقاله شما را با خواص بادام برای نوزاد شما و طرز تهیه حریره آن در شروع شش ماهگی آشنا می کنیم.


آیا نوزاد شما وارد شش ماهگی شده است؟ برای اولین بار قرار است به او غذای جامد بدهید؟ بهترین غذای شروع کننده در شش ماهگی چه غذایی است؟

در این مقاله شما را با خواص بادام برای نوزاد شما و طرز تهیه حریره آن در شروع شش ماهگی آشنا می کنیم:
 
بادام چیست؟
بادام به دوشکل بادام شیرین و بادام تلخ وجود دارد. بادام شیرین پرطرفدار است. اما بادام تلخ نیز براحتی قابل خوردن است و به معنای واقعی تلخ نیست.
 
در اینجا با مهمترین خواص بادام برای نوزادان آشنا می شویم:
 
مفید برای مغز
بادام حاوی مواد مغذی ارزشمندی برای رشد و تکامل مغز نوزاد می باشد. خوردن بادام باعث ارتقا سطح هوش نوزاد میشود. بادام حاوی مقدار زیادی ال کارنیتین و ریبوفلاوین است که برای فعالیت مغز مورد نیاز است. بادام از بروز آلزایمر در سال های آینده جلوگیری می کند.
 
کنترل کلسترول
اگر چه در حال حاضر کلسترول نوزاد شما کنترل است اما خوردن آن باعث حفظ سطح طبیعی کلسترول در طول رشد نوزاد میشود. از مصرف بادام های نمکی و یا شیرین شده بپرهیزید.
 
جلوگیری از دیابت
خوردن بادام باعث جلوگیری از بروز دیابت در سال های جاری در نوزاد میشود. در میان مغزیجات بادام غنی ترین منبع تامین کننده ویتامین E می باشد و دارای شاخص گلایسمیک پایینی است.
 
اثرات جانبی مصرف بادام برای نوزاد
خوردن مقدار مناسب بادام در طول روز برای نوزاد هیچ گونه عارضه خاصی نخواهد داشت. معمولا 6 ماهگی شروع مصرف حریره بادام در نوزادان است. اما قبل از مصزف روزانه مطمئن شوبد که نوزاد به بادام آلرژی نداشته باشد.

تهیه حریره بادام برای کودک

خوردن بادام باعث جلوگیری از بروز دیابت در سال های جاری در نوزاد میشود


چگونه بادام را به غذای نوزاد اضافه کنیم؟
پوست بادام را جدا کرده و آن را بصورت حریره بادام به نوزاد میدهیم. در ادامه با طرز تهیه حریره بادام آشنا می شویم.

طرز تهیه حریره بادام برای نوزادان
حریره بادام از میان غذاهای کمکی گزینه خوبی برای شروع نوزاد در شش ماهگی است. ابتدا 2 قاشق مرباخوری در طول روز به نوزاد خود می دهید و سپس تا آخر هفته یعنی 7 روز آن را به 12 قاشق مرباخوری و 6وعده غذایی در طول روز افزایش میدهید. اگر نوزاد شما به بادام آلرژی داشته باشد از همان روزهای اول علائم آلرژی را بروز خواهد داد. با مواد غذایی حساسیت برای نوزادن آشنا باشید.
 
مواد لازم
بادام: 7 عدد
شکر: نصف قاشق مرباخوری شکر
آرد برنج: یک قاشق مرباخوری آرد برنج
آب: دو چهارم لیوان آب
 
طرز تهیه حریره بادام برای نوزادان
ابتدا بادام ها را در ظرف آب گرم ریخته و بگذارید یک تا دو ساعت بماند. بعد پوست آن به راحتی جدا شده و بادام ها را پوست بگیرید. سپس بادام را در مخلوط کن ریخته خوب پودر میکنی و سپس آرد برنج و شکر را اضافه کرده خوب مخلوط میکنید. مواد بدست آمده را با آب مخلوط کرده روی شعله می گذارید تا کم کم غلیظ شود. غلظت و قوام حریره بادام باید مانند شیر مادر باشد. گاهی خانم ها آرد برنج را خانگی درست میکنند که برای این کار دو روز برنج خوب و معطر را می خیسانید سپس آن را در آبکش ریخته و در پارچه خشک کنید سپس در مخلوط کن آرد برنج را درست کنید.

هشدار:
بهتر است در درست کردن حریره بادام از شیر پاستوریزه استفاده نکنید. زیرا نوزاد تا یکسالگی مجاز به استفاده از شیر گاو نمی باشد. بجای شیر از آب استفاده کنید.

 

منبع:  niniban.com



چهارشنبه 11 بهمن 1396  11:46 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

مرغ کنجدی

مرغ کنجدی

مرغ را به همراه میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید. آنگاه عسل، سس سویا، رب گوجه‌فرنگی، روغن کنجد، سرکه، زنجبیل و سیر را بیفزایید.

تحریریه زندگی آنلاین 

 

2-3 سال

مواد لازم مرغ کنجدی

سینه مرغ بدون پوست و استخوان و خرد کرده     3 عدد

عسل                                                          نصف فنجان

سس سویا                                                   یک‌چهارم فنجان

رب گوجه فرنگی                                             حدود 30 گرم

روغن کنجد (یا روغن زیتون)                              1 قاشق سوپخوری

سرکه                                                          2 قاشق سوپخوری

پودر زنجبیل                                                  1 قاشق چایخوری

سیر خرد کرده                                               2 حبه

نشاسته ذرت حل کرده                                   2 قاشق چایخوری در یک چهارم فنجان آب سرد

دانه‌های کنجد                                               به میزان لازم

پیازچه                                                         1 تا 2 عدد

 

روش تهیه مرغ کنجدی

مرغ را به همراه میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید.

آنگاه عسل، سس سویا، رب گوجه‌فرنگی، روغن کنجد، سرکه، زنجبیل و سیر را بیفزایید.

حالا خوراک را نیم ساعت دیگر بپزید.

سپس نشاسته را در آب سرد حل کنید و به خوراک اضافه نمایید و ده دقیقه دیگر خوراک را بپزید تا غلیظ شود.

اینک خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و با دانه کنجد و پیازچه بیارایید.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 15 اسفند 1396  5:36 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

لازانیای سالمون و سبزیجات

 

لازانیای سالمون و سبزیجات

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهی را به صورت تکه‌های کوچک خرد نمایید. روغن را در تابه‌ای گرم کنید. پیاز، تره‌فرنگی، کدو و فلفل را تفت دهید تا نرم شوند.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

12-24 ماه

مواد لازم لازانیای سالمون و سبزیجات

فیله سالمون، بدون پوست و استخوان      2 عدد

تره فرنگی                                            2 عدد

پیاز خرد کرده                                        1 عدد

گوجه‌فرنگی خرد کرده                             2 عدد

پوره گوجه‌فرنگی                                   مقداری

فلفل قرمز خرد کرده                               1 عدد

کدوی نازک برش زده                             2 عدد

اسفناج تازه (بدون ساقه)                      یک مشت

پنیر چدار رنده کرده                              50 گرم

پنیر پارمسان                                     50گرم

لازانیا                                                12 ورق

شیر                                                 600 میلی‌لیتر

آرد ساده                                           25 گرم

کره                                                  25 گرم

روغن زیتون                                       20 میلی‌لیتر

 

روش تهیه لازانیای سالمون و سبزیجات

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهی را به صورت تکه‌های کوچک خرد نمایید. روغن را در تابه‌ای گرم کنید.

پیاز، تره‌فرنگی، کدو و فلفل را تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه‌فرنگی را به آن بیفزائید و آن را بپزید.

لازانیا را 2 دقیقه در آب گرم بخیسانید تا نرم شود. در قابلمه‌ای کره را ذوب کنید و آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر شود.

آن‌گاه کم کم شیر را اضافه کنید. زمانی که آن را هم می‌زنید، نیمی از پنیر را هم اضافه کنید.

وقتی سس شروع به غلیظ شدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید. ظرف مناسب پخت لازانیا را خوب چرب کنید و یک لایه پوره گوجه‌فرنگی بریزید و صاف کنید.

سپس روی آن یک لایه لازانیا بگذارید و رویش یک لایه از مخلوط سبزیجات و بعد مقداری برگ اسفناج و ماهی بریزید.

حالا یک لایه سس بریزید و پنیر را روی آن بپاشید. اکنون یک لایه دیگر از لازانیا بگذارید.

یک لایه پوره گوجه‌فرنگی روی آن بمالید و مقداری از ماهی، اسفناج، سبزیجات و پنیر رویش بریزید.

این مراحل را تکرار کنید تا تمام مواد استفاده شوند. در پایان لایه آخر لازانیا را قرار دهید.

کمی سس و پوره گوجه‌فرنگی بریزید و رویش پنیر بپاشید. لازانیا را 35 تا 45 دقیقه بپزید تا رویش طلایی رنگ شود و کامل بپزد.

لازانیا را همراه سبزیجات فصل یا سالاد به کودک خود بدهید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 15 اسفند 1396  5:36 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پیتزای رنگین کمانی

 

پیتزای رنگین کمانی

فر را از قبل با حرارت 425 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را روی کاغذ پوستی پهن کنید تا نچسبد. کمی روغن روی آن بمالید. سپس پنیر را روی خمیر بپاشید.

تحریریه زندگی آنلاین -  گروه کودک

 

2-3 سال

مواد لازم پیتزای رنگین کمانی

سبزیجات رنگی خرد کرده (فلفل دلمه‌ای قرمز، زرد و نارنجی، اسفناج و پیاز قرمز)

خمیر پیتزا

پنیر موزارلا

روغن زیتون

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

روش تهیه پیتزای رنگین کمانی

فر را از قبل با حرارت 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

خمیر پیتزا را روی کاغذ پوستی پهن کنید تا نچسبد.

کمی روغن روی آن بمالید. سپس پنیر را روی خمیر بپاشید.

آنگاه از سبزیجات خرد کرده به شکل رنگین‌کمانی روی آن بریزید.

حالا روی سبزیجات، با قلم‌مو، روغن زیتون بمالید.

خمیر پیتزا را به آرامی رول کنید. مواظب باشید سبزیجات بیرون نریزند. 

اکنون با چاقوی تیزی آن را به 10 قسمت تقسیم کنید.

قالب مافین را کمی چرب نمایید و رول‌ها را در آن بگذارید و حدود 20 دقیقه در فر گرم کرده بپزید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 15 اسفند 1396  5:37 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

سوپ مرغ با پنیر پارمسان

 

سوپ مرغ با پنیر پارمسان

سیر، فلفل دلمه‌ای، پیاز، گوجه‌فرنگی، مرغ، آب مرغ، نصف پنیر، ریحان و آویشن را درون قابلمه مناسبی ریخته و بگذارید بپزند. پس از اینکه مرغ کاملا پخت، پاستا را نیز به آن بیفزایید.

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین

 

12-24 ماه

مواد لازم سوپ مرغ با پنیر پارمسان

سیر ریز خرد کرده                                             2 حبه درشت

فلفل دلمه‌ای خرد کرده                                      1 عدد

پیاز متوسط خرد کرده                                        نصف یک عدد

گوجه فرنگی له کرده                                         1 عدد درشت

گوشت سینه مرغ خام بدون پوست و استخوان      1 عدد

آب مرغ                                                           5 فنجان

پنیر پارمسان رنده کرده                                      نصف فنجان

ریحان تازه خرد کرده                                          2 قاشق سوپخوری

آویشن                                                           2 قاشق چایخوری

پاستا                                                             150 گرم

کره بدون نمک                                                 2 قاشق سوپخوری

جعفری و ریحان خرد کرده برای تزئین                    2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه سوپ مرغ با پنیر پارمسان

سیر، فلفل دلمه‌ای، پیاز، گوجه‌فرنگی، مرغ، آب مرغ، نصف پنیر، ریحان و آویشن را درون قابلمه مناسبی ریخته و بگذارید بپزند.

پس از اینکه مرغ کاملا پخت، پاستا را نیز به آن افزوده و 10 تا 15 دقیقه دیگر هم بگذارید بپزد.

اگر مایل بودید می‌توانید کمی هم کره بدون نمک به آن اضافه کنید.

پس از اینکه غذا کاملا پخت، در صورت تمایل کمی دیگر هم به آن آب مرغ اضافه کنید.

در پایان هنگام قرار دادن غذا در ظرف مخصوص سرو، روی آن را با پنیر، ریحان و جعفری تزئین کنید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 15 اسفند 1396  5:38 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

گرانولای خانگی

گرانولای خانگی

ظرفی را روی حرارت با دمای متوسط بگذارید. سپس کره، عسل و روغن نارگیل را درون ظرف ریخته و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود. اکنون به مواد، پرک جو و نارگیل را اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین

 

مواد لازم گرانولای خانگی

کره بادام زمینی       1 فنجان

عسل                     نصف فنجان

روغن نارگیل            نصف فنجان

پرک جو                  2 و نیم فنجان

نارگیل رنده کرده      1 فنجان

خرده شکلات         یک چهارم فنجان

 

روش تهیه گرانولای خانگی

ظرفی را روی حرارت با دمای متوسط بگذارید.

سپس کره، عسل و روغن نارگیل را درون ظرف ریخته و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود.

اکنون به مواد، پرک جو و نارگیل را اضافه کنید.

سپس مخلوط را درون سینی مناسب شیرینی پزی کاملا پهن کنید و روی آن، خرده شکلات‌ها را پخش کنید.

اکنون با پشت قاشق یا اگر دست‌تان تمیز است، با دست‌تان، مواد را محکم فشار دهید تا یک لایه فشرده از گرانولا داشته باشید.

آن را به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال بگذارید.

اکنون گرانولای آماده شده را به قطعات مربعی یا میله‌ای شکل، برش بزنید. و درون ظرف دربسته، داخل یخچال نگهداری کنید.

یادآوری: به جای اینکه خانه را پر از هله و هوله‌هایی مانند بیسکویت و چیپس کنید، گرانولا و شیرینی‌های سالم خانگی درست کنید و در دسترس کودک قرار دهید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 27 فروردین 1397  10:44 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره مرغ و فلفل دلمه ای

پوره مرغ و فلفل دلمه ای

فلفل دلمه‌ای را خرد کنید. آنگاه به همراه سیب‌زمینی پوست گرفته و خرد کرده، سیر، مرغ و به میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بپزید.

تحریریه زندگی آنلاین

 

9- 12 ماه

مواد لازم پوره مرغ و فلفل دلمه ای

فلفل‌دلمه‌ای (قرمز و زرد)           یک چهارم از یک عدد

سیب‌زمینی کوچک                 1 عدد

سیر                                     1 حبه

تکه‌های مرغ خرد کرده             1 فنجان

 

روش تهیه پوره مرغ و فلفل دلمه ای

فلفل دلمه‌ای را خرد کنید.

آنگاه به همراه سیب‌زمینی پوست گرفته و خرد کرده، سیر، مرغ و به میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بپزید.

وقتی تمام مواد کاملا پخته شد، آن را در مخلوط‌کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

شما می‌توانید این پوره را در ظرف در بسته به مدت دو روز در یخچال نگهداری کنید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 27 فروردین 1397  10:45 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره مرغ با هویج و سیب

پوره مرغ با هویج و سیب

روغن را در ظرفی گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. آنگاه هویج، آب (یا آب مرغ) را اضافه کنید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و 10 دقیقه بپزید.

- زندگی آنلاین

 

9- 12 ماه

مواد لازم پوره مرغ با هویج و سیب

روغن زیتون                                     یک‌دوم قاشق سوپخوری

پیاز کوچک خرد کرده                          یک‌دوم از یک عدد

هویج حلقه‌ای خرد کرده                      350 گرم

آب (یا آب مرغ)                                  250 میلی‌لیتر

سینه مرغ                                        1 عدد

سیب کوچک پوست گرفته و خرد کرده    1 عدد

 

روش تهیه پوره مرغ با هویج و سیب

روغن را در ظرفی گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

آنگاه هویج، آب (یا آب مرغ) را اضافه کنید و به جوش بیاورید.

سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و 10 دقیقه بپزید.

حالا مرغ را خرد کنید و همراه با سیب خرد کرده به هویج بیفزایید و 10 دقیقه دیگر بپزید.

اکنون آن را در مخلوط‌کن پوره کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

با قاشق از پوره آماده شده در کاسه کودک بریزید و آن را به صورت ولرم به فرزندتان بدهید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 27 فروردین 1397  10:46 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پاستا با مرغ و سبزیجات

پاستا با مرغ و سبزیجات

درون قابلمه نچسبی، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و سیر را به آن اضافه کنید. وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، پیاز و هویج را به آن بیفزایید و به مدت 1 دقیقه آن را هم بزنید.

تحریریه زندگی آنلاین

 

12-24 ماه

مواد لازم پاستا با مرغ و سبزیجات

سیر خرد کرده                         1 حبه

روغن زیتون                            1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده                          نصف پیمانه

هویج خرد کرده                       سه چهارم پیمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده      سه چهارم پیمانه

اسفناج خرد کرده                    2 پیمانه

نخود‌فرنگی                            یک چهارم پیمانه

ران یا سینه مرغ خرد کرده        200 گرم

پاستا                                   1 پیمانه

آرد                                       1 قاشق سوپخوری

شیر                                    یک و نیم پیمانه

آب مرغ                                 2 پیمانه

پنیر پارمسان رنده کرده           سه چهارم پیمانه

آب جوشیده                          به مقدار لازم

 

روش تهیه پاستا با مرغ و سبزیجات

درون قابلمه نچسبی، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و سیر را به آن اضافه کنید.

وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، پیاز و هویج را به آن بیفزایید و به مدت 1 دقیقه آن را هم بزنید.

سپس فلفل دلمه‌ای و مرغ را اضافه کنید و آنها را 1 تا 2 دقیقه کاملاً هم بزنید.

سپس شیر، آب مرغ، پاستا و آرد را نیز به آن بیفزایید و بگذارید به جوش بیاید.

سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید. آنگاه حرارت را بیشتر کرده و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد.

آب جوشیده در دسترس داشته باشید تا وقتی آب غذا به سرعت تبخیر شد، مجدداً به آن آب اضافه کنید.

غذا را هم بزنید. حالا نخود، اسفناج و پنیر پارمسان را به غذا اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر هم حرارت ببیند. 

وقتی آب آن کم و غلیظ شد و پاستا و مرغ به خوبی پخت، غذا آماده سرو است.

نکته: از مواد مغذی این غذا می‌توان به مواردی چون سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، پروتئین، ویتامین A و کلسیم اشاره کرد. 

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 3 اردیبهشت 1397  10:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها