0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

میت لوف پنیر و بوقلمون

 

میت لوف پنیر و بوقلمون

فر را با حرارت 375 درجه گرم کنید. قالب مافین را با روغن مایع چرب کنید. سپس کدو، پیاز، فلفل دلمه، هویج و سیر را در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند.

 

 

12-24 ماه

مواد لازم میت لوف پنیر و بوقلمون

کدوی خرد کرده                                     1 عدد

پیاز خرد کرده                                        یک‌دوم پیمانه

فلفل دلمه قرمز خرد کرده                        یک‌دوم پیمانه

هویج خرد کرده                                     یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ                                              1 عدد درشت

سیر                                                   1 حبه

خرده نان                                             یک‌دوم پیمانه

پنیر چدار خرد کرده                                یک‌دوم پیمانه

گوشت بوقلمون چرخکرده                       نیم کیلوگرم

 

روش تهیه میت لوف پنیر و بوقلمون

فر را با حرارت 375 درجه گرم کنید.

قالب مافین را با روغن مایع چرب کنید.

سپس کدو، پیاز، فلفل دلمه، هویج و سیر را در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند.

آنگاه تخم‌مرغ، خرده نان، پنیر و گوشت بوقلمون را بیفزائید و خوب مخلوط کنید.

یک قاشق سوپخوری از مخلوط میت‌لوف بردارید و در قالب‌های مافین بریزید و سطح آنها را صاف کنید، حالا آنها را حدود 20 دقیقه بپزید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 11 مرداد 1396  4:56 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

کیک شیفون

 

کیک شیفون

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در کاسه‌ای زرده‌های تخم‌مرغ را با دور تند همزن بزنید. سپس 1 پیمانه شکر اضافه کنید. در کاسه دیگری آب پرتقال، روغن مایع و وانیل را مخلوط کنید.

 

 

مواد لازم کیک شیفون

تخم‌مرغ (سفیده و زرده جدا شود)                   8 عدد

شکر                                                          2 پیمانه

آرد الک کرده                                                2 پیمانه

نمک                                                          1 قاشق چایخوری

آب پرتقال                                                    1 پیمانه

روغن مایع                                                   یک‌دوم پیمانه

وانیل                                                          1 قاشق چایخوری

میوه و برگ‌های نعنا (به دلخواه برای تزئین)        به مقدار لازم

 

روش تهیه کیک شیفون

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در کاسه‌ای زرده‌های تخم‌مرغ را با دور تند همزن بزنید.

سپس 1 پیمانه شکر اضافه کنید.

در کاسه دیگری آب پرتقال، روغن مایع و وانیل را مخلوط کنید و آن را همراه آرد و نمک به زرده‌ تخم‌مرغ بیفزائید و خوب هم بزنید.

در کاسه‌ای، سفیده‌های تخم‌مرغ را خوب با همزن بزنید.

سپس یک پیمانه شکر باقیمانده را بیفزائید و آن را به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه کنید.

مایه کیک را در قالب بریزید و در فر قرار دهید و یکساعت بپزید.

آنگاه از فر خارج کنید و صبر کنید خنک شود.

حالا کیک را از قالب خارج کنید و پس از برش زدن، با میوه، برگ‌های نعنا و کمی خامه تزئین کنید.

 

تحریریه زندگی آنلاین

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 11 مرداد 1396  4:57 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 

طرز تهیه ی حریره ی مرغ ، حلیم گوشت و سوپ برای کودکان

 

طرز تهیه ی حریره ی مرغ ، حلیم گوشت و سوپ برای کودکان


حدود نصف قوطی کبریت گوشت مرغ ، گوسفند یا گوساله ی بدون چربی را با یک عدد پیاز پوست کنده و شسته شده  (برای معطر کردن غذا ) در ظرف لعابی بپزید تا گوشت نرم شود.
سپس یک قاشق مرباخوری برنج به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه بپزید.سپس پیاز را خارج و یک قاشق چای خوری روغن مایع به آن اضافه کنید و در مخلوط کن برقی آن را نرم کنید.
در آخر آن را صاف نمایید تا مخلوطی مانند حریره به دست آورید.اگر کودک دوست دارد کمی نمک یا شکر به آن اضافه نمایید (برای کودکان بالای یکسال به مقدار خیلی کم ) اگر این غذا را با گوشت مرغ تهیه کنید ، حریره ی مرغ و اگر با گوشت گوسفند یا گوساله تهیه شود، حلیم گوشت به دست می آید که در اواخر هفت ماهگی میتوانید روزی یک نوبت به کودک بدهید.

در هفته های بعد میتوانید هویج یا کدو و سبزیجات سبز ( جعفری و گشنیز ) به آن اضافه کنید تا سوپ به دست آید.سوپ را در روزهای اول بکوبید یا در مخلوط کن بریزید و پس از صاف کردن به کودک بدهید.
اگر کودک غذا را تحمل کند ، به تدریج می توانید حبوبات مخصوصا عدس که دارای آهن است اضافه نمایید و بعد از پختن کامل به کودک بدهید.
سبزیجات زرد و نارنجی را نباید به مقدار زیاد به کودک بدهید زیرا موجب رنگ زرد یا نارنجی پوست کودک میشود.
همچنین در سن 7 تا 8 ماهگی نباید به کودک مرکبات (پرتقال ، لیمو و گریپ فروت ) بدهید ، چون حساسیت و آلرژی ایجاد میکند.
منبع : کتاب من و کودک من

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 16 مرداد 1396  5:13 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

 

طرز تهیه ی غذای کمکی نوزاد ( انواع سوپ )

 

طرز تهیه ی غذای کمکی نوزاد ( انواع سوپ )


سوپ نخود سبز


مواد لازم برای تهیه حدود 5/1 لیتر:
450گرم نخود سبز
1 عدد پیاز ، ریز شده
1عدد کاهوی کوچک ریز شده
150 میلی لیتر ماست
طرز تهیه:
1-    نخود سبز ، پیاز و کاهو را در آب یا آب مرغ و یا آب گوشت به آرامی بجوشانید تا نخود سبز کاملا نرم شود.(حدود 20 تا 30دقیقه ).
2-    مخلوط را صاف کنید.
3-    به کمی از مخلوط ، ماست اضافه کنید و بعد این مخلوط را با بقیه ی آن ترکیب کنید.دوباره به آرامی بجوشانید؛ اما نگذارید جوش بیاید زیرا در این صورت روی سوپ میبندد.


سوپ اسفناج


مواد لازم برای تهیه 900 میلی لیتر:
450 گرم اسفناج تازه یا فریزری
1 عدد پیاز کوچک ، ریز شده
یک قاشق غذاخوری روغن
900 میلی لیتر آب مرغ یا آب سبزیجات جوشیده
طرز تهیه
1-    اسفناج را کاملا بشویید و اگر یخ زده است است ابتدا بگذارید بازشود و بعد آبکش بگیرید.
2-    پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود.
3-    اسفناج و آب مرغ را به آن اضافه کنید و آن را به آرامی بجوشانید تا نرم و ترد شود.
4-    مخلوط را صاف کنید.


سوپ گوجه فرنگی


مواد لازم برای تهیه 1 لیتر :
25 گرم مارگارین یا کره
1 عدد پیاز خرد شده
1 حبه سیر ، ریز شده
450گرم گوجه فرنگی تازه ، کاملا ریزشده
600 میلی لیتر آب گوشت یا مرغ
150میلی لیتر شیر
طرز تهیه:
1-    مارگارین یا کره را حرارت دهید تا آب شود.پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند.
2-    گوجه فرنگی و آب گوشت را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه به آرامی بپزد.
3-    ظرف را از روی حرارت بردارید و به آن شیر اضافه کنید.
4-    مخلوط را صاف کنید تا پوست و تخمهای گوجه از آن جدا شود.مجددا حرارت دهید اما نگذارید بجوشد چون در این صورت روی سوپ میبندد.
 


سوپ عدس


مواد لازم برای تهیه 5/1 لیتر:
یک قاشق غذاخوری روغن
1عدد پیاز،ریزشده
2 عدد تره فرنگی ریزشده
2 عدد هویج ، خرد شده
3 ساقه کرفس ، خرد شده
50گرم عدس
یک قاشق غذاخوری تماری (سس سویای بی نمک)
1 قاشق زیره ی سبز
1 لیتر آب گوشت یا آب
طرز تهیه:
1-    روغن را داغ کنید و پیاز ، تره فرنگی ، هویج و کرفس را به مدت 5 دقیقه در ظرف تفت دهید؛تا محتویات آن کمی نرم شوند اما قهوه ای نشوند.
2-    عدس (یا حبوبات دیگر) ، زیره ی سبز و آب گوشت یا آب را به آن اضافه کنید و بجوشانید.سپس در ظرف را بگذارید تا حدود 1 ساعت ( یا تا زمانی که عدس و سبزیجات خیلی نرم شوند) به آرامی بجوشد.
3-    مخلوط را کاملا صاف کنید.

 


سوپ آب مرغ


مواد لازم برای تهیه ی حدود 2 لیتر:
1 مرغ پخته شده یا استخوان های آن (تکه های کوچک مرغ در صورت موجود بودن)
1 عدد پیاز ، خرد شده
1 عدد هویج ، خردشده
1 ساقه ی کرفس ، خردشده
1قاشق چای خوری سبزی های معطر ریزشده
2 لیتر آب
طرز تهیه:
1-    مرغ ( یا دل و جگر) ، پیاز ، هویج ، کرفس و سبزی های معطر را در یک ماهی تابه بزرگ بگذارید ، به آن آب اضافه کنید و بجوشانید.کف آن را بردارید و سپس صاف کنید.در ظرف را بگذارید و آن را حداقل به مدت یک ساعت به آرامی بجوشانید.
2-    بگذارید سوپ سرد شود و سپس آن را صاف کنید.
3-    از آب آن به عنوان آب مرغ استفاده کنید یا آن را دوباره حرارت دهید و در آن نان ریز کنید و به کودک بدهید.
4-    برای تنوع بیشتر آب مرغ را با نخود سبز یا سبزیجات خرد شده مجددا حرارت دهید.
5-    برای آنکه سوپ از نظر ارزش غذایی غنی تر شود به آن مقداری برنج پخته شده ،جو ،ورمیشل و پاستا سوپی اضافه کنید.


منبع : کتاب اولین غذاها

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 16 مرداد 1396  5:17 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره مرغ و سیب زمینی

 

پوره مرغ و سیب زمینی

مرغ، هویج و سیب‌زمینی را 8 دقیقه بخارپز کنید تا تمام مواد نرم شوند. سپس همه مواد را در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید. در صورت نیاز، مقدار بیشتری شیر به آن اضافه کنید.

 

9-12 ماه

مواد لازم پوره مرغ و سیب زمینی

سیب‌زمینی پوست گرفته و خرد کرده    1 عدد

هویج                                              5 عدد کوچک

سینه مرغ                                       1 عدد

پنیر چدار                                         2 قاشق سوپخوری

شیر مادر (یا آب)                              یک‌چهارم پیمانه

 

روش تهیه پوره مرغ و سیب زمینی

مرغ، هویج و سیب‌زمینی را 8 دقیقه بخارپز کنید تا تمام مواد نرم شوند.

سپس همه مواد را در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید.

در صورت نیاز، مقدار بیشتری شیر به آن اضافه کنید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 23 مرداد 1396  6:23 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

خوراک سبزیجات با پلو

 

خوراک سبزیجات با پلو

 

روغن را در ظرف بزرگی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیاز را 10 دقیقه در آن تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. سپس زنجفیل و سیر را اضافه کنید.

 

2-3 سال

مواد لازم خوراک سبزیجات با پلو

روغن زیتون                           1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده                         1 عدد درشت

سیر رنده کرده                       2 حبه

زنجفیل رنده کرده                   به مقدار کم

پودر کاری                             1 قاشق سوپخوری

آب سبزیجات                         3 پیمانه

سیب زمینی خرد کرده            2 عدد کوچک

هویج خرد کرده                      3 عدد درشت

سیب رنده کرده                     1 عدد کوچک

رب گوجه‌فرنگی                     2 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت                       1 قاشق سوپخوری

باقلا                                    1 پیمانه

لوبیا سبز خرد کرده                 یک‌دوم پیمانه

 

روش تهیه خوراک سبزیجات با پلو

روغن را در ظرف بزرگی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

سپس پیاز را 10 دقیقه در آن تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود.

سپس زنجفیل و سیر را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند.

آنگاه پودر کاری را بیفزائید و 1 دقیقه بپزید تا معطر شود.

حالا آب سبزیجات، هویج، سیب‌زمینی، سیب و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

در ظرف را بگذارید و 10-15 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و سیب‌زمینی و هویج نرم شود.

اکنون نشاسته ذرت را در کاسه کوچکی بریزید و با ملاقه 2 قاشق از آب غذا در آن بریزید و خوب هم بزنید.

سپس آن را به غذا اضافه کنید.

آنگاه باقلا و لوبیا سبز را بیفزائید و آن را به جوش بیاورید و 5 دقیقه بپزید تا غلیظ شود و لوبیا سبز نرم شود.

غذا را همراه با برنج به کودک خود بدهید.

-زندگی آنلاین

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 23 مرداد 1396  6:24 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

دسر موز و بلوبری

 

دسر موز و بلوبری

هر موز را از وسط و از عرض نصف نموده، انتهای موز‌ها را از دم با چاقو برش زده و در دهانه‌ای که به اصطلاح ایجاد می‌شود یک پاستیل بگذارید. موزها را در کاپ‌های کوچکی قرار دهید.

 

مواد لازم برای 4 نفر

دو عدد موز متوسط

بلوبری 20 یا انگور قرمز بدون دانه عدد

4 عدد فنجان کاغذی کوتاه

4 عدد پاستیل

 

هر موز را از وسط و از عرض نصف نموده، انتهای موز‌ها را از دم با چاقو برش زده و در دهانه‌ای که به اصطلاح ایجاد می‌شود یک پاستیل بگذارید.

موزها را در کاپ‌های کوچکی قرار دهید و دور آنها را با میوه بلوبری بپوشانید.

در صورتی که بلوبری در بازار یافت نشد از انگور قرمز بدون دانه استفاده نمایید.

دسر عالی برای دور همی های عصرانه کودکان دلبند شما.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 28 مرداد 1396  6:08 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

بستنی هندوانه و لیموناد

 

بستنی هندوانه و لیموناد

هندوانه را برش داده و دانه های آن را خارج نمایید. همه مواد مذکور را با هم در مخلوط کن بریزید. مخلوط یکنواخت که حاصل شد، در ظرف مخصوص بستنی های یخی ریخته و در فریزر قرار دهید.

 

تابستان است و گرمای هوا بیداد می کند. بدن بطور ناخودآگاه  از یک طرف خنکی و از سویی دیگر میوه‌های آبدار طلب می کند.

این بستنی خانگی سرشار از ویتامین سی می باشد.

هندوانه میوه ای که  سرشار از ویتامین های سی و آ و آنتی اکسیدان، فیبر زیاد و لیکوپن می باشد.

لیمو هم که سرشار از خواص جادویی است  دارای املاح و ترکیبات زیادی مانند اسیدسیتریک، کلسیم، منیزیوم، ویتامین سی، فلاوونوئید، پکتین و لیمونین است.

لیمو ایمنی بدن را تقویت می‌کند و با عفونت‌ها مقابله می‌کند.

پس بچه ها را با این دو میوه فوق العاده و خوشمزه و بستنی تهیه شده با آن ها  تغذیه کنید.

مواد لازم بستنی هندوانه و لیموناد

یک عدد هندوانه بزرگ

250 میلی‌لیتر آب لیموی تازه

100 گرم شکر

یک لیتر سودا (آب گاز دار)

یک کف دست برگ نعنا

 

روش تهیه بستنی هندوانه و لیموناد

هندوانه را برش داده و هر طور می توانید دانه‌های آن را خارج نمایید.

همه مواد مذکور را با هم در مخلوط کن بریزید.

مخلوط یکنواخت که حاصل شد، در ظرف مخصوص بستنی‌های یخی ریخته و در فریزر قرار دهید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 28 مرداد 1396  6:10 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره کلم، گلابی و هویج

 

پوره کلم، گلابی و هویج

پوست گلابی‌ها را بگیرید. آن را به صورت تکه‌های درشت خرد کنید. بخارپز را آماده کنید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به ترتیب هویج، گلابی و کلم را در آن بریزید.

 

 

6-9 ماه

مواد لازم پوره کلم، گلابی و هویج

گلابی                       2 عدد

هویج                        1 عدد

برگ‌های کلم              1 پیمانه

شیر مادر (یا آب)         یک‌دوم پیمانه

 

روش تهیه پوره کلم، گلابی و هویج

پوست گلابی‌ها را بگیرید. آن را به صورت تکه‌های درشت خرد کنید. بخارپز را آماده کنید.

وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به ترتیب هویج، گلابی و کلم را در آن بریزید (مواد غذایی سفت‌تر را ته ظرف ریخته و مواد غذایی نرم‌تر را روی آن بریزید). 

بگذارید مواد برای 10 دقیقه بخارپز شوند. حالا مواد را در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته و یک‌دوم پیمانه شیر مادر (یا آب) اضافه کنید و آن را پوره نمایید.

میزان غلظت پوره به تمایل کودک شما بستگی دارد.

- تحریریه زندگی آنلاین 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 28 مرداد 1396  6:12 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

نوشیدنی هلو

 

نوشیدنی هلو

هلو را خرد کنید و همراه با 1 پیمانه شیر، دارچین، وانیل، جو پرک، بذر کتان و عسل در مخلوط‌ کن بریزید تا مخلوط‌ یکدستی حاصل شود. در صورت تمایل بقیه شیر را بیفزائید تا به غلظت دلخواه برسد.

 

 

مواد لازم نوشیدنی هلو

هلو (یخ‌زده در فریزر)              2 پیمانه

شیر                                   یک تا یک‌ونیم پیمانه

دارچین                               1 قاشق چایخوری

وانیل                                  1 قاشق چایخوری

جو پرک بخارپز کرده               3 قاشق سوپخوری

بذر کتان                             1 قاشق سوپخوری

عسل                                1 تا 2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه نوشیدنی هلو

هلو را خرد کنید و همراه با 1 پیمانه شیر، دارچین، وانیل، جو پرک، بذر کتان و عسل در مخلوط‌ کن بریزید تا مخلوط‌ یکدستی حاصل شود.

در صورت تمایل بقیه شیر را بیفزائید تا به غلظت دلخواه برسد.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 28 مرداد 1396  6:14 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

کیک هندوانه و خربزه

 

کیک هندوانه و خربزه

 

دو سر هندوانه را ببرید. سپس هندوانه را به صورت عرضی از وسط ببرید. پوست یک نیمه از هندوانه را با چاقوی تیز ببرید. سعی کنید تا جایی که امکان دارد، شکل گرد آن حفظ شود.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

مواد لازم کیک هندوانه و خربزه

هندوانه                  1 عدد بزرگ

خربزه                     1 عدد

آناناس                   3 برش

کیوی                     2 عدد

توت‌فرنگی              4 عدد

بلوبری                   1 پیمانه

خلال دندان             به میزان لازم

سیخ چوبی            به میزان لازم

 

روش تهیه کیک هندوانه و خربزه

دو سر هندوانه را ببرید. سپس هندوانه را به صورت عرضی از وسط ببرید.

پوست یک نیمه از هندوانه را با چاقوی تیز ببرید. سعی کنید تا جایی که امکان دارد، شکل گرد آن حفظ شود.

در صورت نیاز کناره‌های هندوانه را ببرید تا مرتب شود. لایه اول کیک (هندوانه) را در ظرف مناسبی بگذارید.

برای خربزه هم مانند هندوانه عمل کنید. تخم‌‌‌های داخل خربزه را خارج کنید. آنگاه خربزه را روی هندوانه قرار دهید.

حالا نیمه دوم هندوانه را بردارید و آن را مانند لایه اول ولی باریک‌تر آماده کنید. آن را هم روی کیک قرار دهید.

 برای اینکه از افتادن لایه‌ها جلوگیری شود، دو یا سه سیخ چوبی بلند در مرکز لایه هندوانه بالایی فرو کنید و تا پایین فرو ببرید.

برای تزئین کیک، نیاز به برشگر‌های کوچک به شکل‌های مختلف دارید. شما می‌توانید شکل حیوانات را انتخاب کنید.

همچنین می‌توانید از برشگر‌ها به شکل‌های دیگر هم استفاده کنید.

اکنون با برشگر، از میوه‌ها به صورتی که در شکل می‌بینید و یا به دلخواه قالب بزنید.

برای وصل کردن آنها به کیک می‌توانید از خلال نصف کرده استفاده کنید. در پایان در صورت تمایل، شمع را روی کیک وصل کنید.

یادآوری: هنگام خوردن کیک،‌ خلال دندان‌ها را خارج نمایید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 29 مرداد 1396  6:39 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

سوپ نخود و گل کلم

 

سوپ نخود و گل کلم

گل کلم را بشویید. سبزیجات را خرد نمایید. سه‌چهارم قابلمه را از آب پر کنید و گل کلم، پیاز، کرفس، هویج و گوجه‌فرنگی را بیفزائید. سپس رزماری، برگ بو و سیر را در تنزیب بریزید.

 

 

9-12 ماه

مواد لازم سوپ نخود و گل کلم

نخود پخته              1 پیمانه

گل کلم                  1 عدد کوچک

روغن زیتون             3 قاشق سوپخوری

سیر                      1 حبه

گوجه‌فرنگی            1 عدد

هویج                     1 عدد

کرفس                    1 ساقه

پیاز                        یک‌دوم عدد

رزماری                   1 ساقه

برگ بو                   2 عدد

پنیر پارمسان          1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه سوپ نخود و گل کلم

گل کلم را بشویید و گلچه‌ها را جدا کنید. سبزیجات را خرد نمایید.

سه‌چهارم قابلمه را از آب پر کنید و گل کلم، پیاز، کرفس، هویج و گوجه‌فرنگی را بیفزائید.

سپس رزماری، برگ بو و سیر را در تنزیب بریزید و آن را با تکه‌ای نخ ببندید. سپس آن را هم در قابلمه قرار دهید.

حالا آب را به جوش بیاورید و 20 دقیقه بپزید. اکنون حرارت را خاموش کنید.

تنزیب حاوی گیاهان معطر را فشار دهید و آن را از ظرف خارج نمایید.

سپس نخود را به آن بیفزائید. آنگاه مواد را در دستگاه غذاساز بریزید تا پوره یکدستی حاصل شود.

روی آن کمی روغن زیتون بریزید و پنیر پارمسان رنده کرده بریزید.

-تحریریه زندگی آنلاین

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 13 شهریور 1396  3:07 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

بستنی هندوانه ای

 

بستنی هندوانه ای

برای تهیه بستنی هندوانه‌ای، تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط حاصل را در قالب‌های بستنی بریزید و حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید.

 

 

مواد لازم بستنی هندوانه ای

هندوانه                 300 گرم

برگ‌های نعنا          10 عدد

آب و پوست لیمو  از 1 عدد لیمو

 

روش تهیه بستنی هندوانه ای

تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مخلوط حاصل را در قالب‌های بستنی بریزید و حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید.

دوشنبه 13 شهریور 1396  3:08 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

ماهی انگشتی

ماهی انگشتی

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. فیله‌های ماهی را خرد کنید. بادام را در مخلوط‌کن بریزید تا غلظت آن مانند پودر سوخاری شود.

 

 

2-3 سال

مواد لازم ماهی انگشتی

فیله ماهی               400 گرم

ارگانو                       1 قاشق چایخوری

بادام                       1 پیمانه

تخم‌مرغ                   2 عدد

پوست لیمو             1 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان           2 قاشق سوپخوری

آبلیمو                     2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه ماهی انگشتی

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.

فیله‌های ماهی را خرد کنید.

بادام را در مخلوط‌کن بریزید تا غلظت آن مانند پودر سوخاری شود.

در ظرف متوسطی بادام را با پنیر پارمسان، ارگانو و پوست لیمو مخلوط کنید.

در کاسه دیگری، تخم‌مرغ‌ها را با آبلیمو مخلوط کنید.

آنگاه فیله ماهی را در مخلوط تخم‌مرغ بغلتانید.

روی فیله‌ها را با مخلوط بادام بپوشانید.

روی سینی فر کاغذ بیندازید و فیله‌های ماهی را روی آن بچینید.

اکنون کمی روغن زیتون روی فیله‌های ماهی بریزید.

فیله‌های ماهی را 20 دقیقه در فر بپزید.

 

تحریریه زندگی آنلاین 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 13 شهریور 1396  3:09 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک

پوره خربزه، زردآلو و خرما

پوره خربزه، زردآلو و خرما

خرما را یک شب در آب بخیسانید. یا اینکه شما می‌توانید آب را بجوشانید و پس از خاموش کردن حرارت، آن را 3 تا 4 دقیقه در آب بخیسانید. هسته‌های خرما را جدا کنید.

12-24 ماه

مواد لازم پوره خربزه، زردآلو و خرما

خربزه        یک‌دوم عدد

زردآلو        2 عدد

خرما         3 عدد

ماست      2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه پوره خربزه، زردآلو و خرما

خرما را یک شب در آب بخیسانید.

یا اینکه شما می‌توانید آب را بجوشانید و پس از خاموش کردن حرارت، آن را 3 تا 4 دقیقه در آب بخیسانید.

هسته‌های خرما را جدا کنید.

سپس تمام مواد را به صورت ریز خرد کنید و در مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.

این پوره بسیار خوش طعم است.

 

- تحریریه زندگی آنلاین 

 

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 13 شهریور 1396  3:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها