وبسایت آوای سلامت: در طرز تهیه کباب سبزیجات که از ترکیبات زیبای رنگارنگ از فلفل دلمه ای, کدو سبز, بادمجان و پیاز قرمز استفاده شده و می توان به تنهایی سرو شود و یا در کنار یک وعده غذایی قرار بگیرد.
مواد لازم جهت تهیه کباب سبزیجات:
-
فلفل دلمه ای قرمز بزرگ : 1 عدد
-
فلفل دلمه ای سبز بزرگ : 1 عدد
-
فلفل دلمه ای نارنجی بزرگ : 1 عدد
-
کدو سبز رنگ : 1 عدد
-
بادمجان کوچک : 4 عدد
-
پیاز قرمز متوسط : 2 عدد
-
آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
-
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
-
سیر له شده : 1 حبه
-
رزماری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
-
نمک : به میزان لازم
-
فلفل : به میزان لازم
-
مواد لازم جهت سرو :
-
بلغور گندم پخته شده : مقداری
-
سالاد گوجه فرنگی و زیتون : مقداری
طرز تهیه کباب سبزیجات :
1. فلفل دلمه ای ها را نصف نموده و دانه های آن ها را بگیرید و به قطعات یک اندازه 2/5 سانتیمتری چهارگوش خرد نمایید .
2. کدو ها را پاک نمایید و از طول به دو نیم تقسیم نموده و آن ها را به قطعات 2/5 سانتی متری خرد نمایید .
3. بادمجان ها را پاک نموده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم نمایید , 2 عدد پیاز قرمز را پوست نموده و آن ها را نیز به 8 برش یک اندازه تقسیم نمایید .
4. بادمجان , پیاز , فلفل دلمه ای و کدو سبز ها را در یک کاسه بزرگ بریزید .
5. در یک کاسه کوچک تر , آب لیمو , روغن زیتون , سیر , رزماری , نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط نمایید و روی سبزیجات خرد شده بریزید و هم بزنید تا تمام سبزیجات به سس آغشته شوند .
6. فر را روی دمای متوسط گرم نمایید . سبزیجات را به 8 سیخ چوبی کباب که از قبل در آب خیسانده اید , بکشید . آن ها را روی سینی فر مرتب چیده و به مدت 10 تا 12 دقیقه کباب نمایید . تا زمانی که سبزیجات کبابی , برشته و نرم شوند چندین بار آن ها را بچرخانید .
7. سبزیجات کباب شده را روی لایه ای از بلغور گندم پخته همراه با سالاد گوجه و زیتون سرو نمایید .