0

طرز تهیه رولت گوشت با پنیر چدار

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه رولت گوشت با پنیر چدار

وب سایت سوران: رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی‌ های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه‌ های مختلف درست می ‌شود.
 

طرز تهیه رولت گوشت با پنیر چدار
 


مواد اولیه :

  • آرد 220 گرم
  • بکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • روغن (روغن جامد) 1/3 فنجان
  • شیر 3/4 فنجان
  • گوشت قرمز (پخته و خرد شده) 225 گرم
  • پنیر چدار (رنده شده) 3/4 فنجان


طرز تهیه:

 

1. داخل یک کاسه، آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و روغن جامد خرد شده را اضافه کنید و شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی سطح آرد ریخته قرار دهید و 6 تا 8 بار ورز دهید و به شکل مستطیل 25 در 40 سانتیمتری در بیاورید و روی آن گوشت و پنیر را پراکنده کنید.

2. بعد مستطیل را لوله کنید و از عرض به 15 تکه تقسیم کنید و هر کدام را از سمت برش خورده داخل قالب مافین قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) داخل فر قرار دهید و بپزید تا طلایی شوند و بعد گرم سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  9:11 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها