وبسایت آوای سلامتی: این سالاد نودل و انبه تند و خوش طعم ترکیبی از میوه با سس بادام زمینی, فلفل دلمه ای و فلفل چیلی است. در این سالاد همه چیز از میوه و سبزیجات پیدا می شود.
مواد لازم :
-
نودل تخم مرغی : 250 گرمی
-
روغن بادام زمینی : 2 قاشق غذاخوری
-
پیاز شالوت نگینی خرد شده : 4 عدد
-
سیر کوبیده شده : 2 حبه
-
فلفل چیلی قرمز دانه گرفته و حلقه شده : 1 عدد
-
فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و حلقه شده : 1 عدد
-
فلفل دلمه ای سبز دانه گرفته و حلقه شده : 1 عدد
-
انبه رسیده نوارهای باریک خرد شده : 1 عدد
-
بادام زمینی شور خرد شده : 25 گرم
مواد لازم جهت تهیه سس :
-
کره بادام زمینی : 4 قاشق غذاخوری
-
شیر نارگیل : 100 میلی لیتر
-
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. نودل های تخم مرغی را در ظرف یا کاسه بزرگی بریزید. به مقدار کافی آب جوش روی رشته ها بریزید تا روی آن ها را بگیرد و به مدت 10 دقیقه بگذارید کنار بمانند و خیس بخورند.
2. روغن بادام زمینی را درون یک وک از قبل گرم شده یا یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید.
3. پیاز شالوت, سیر کوبیده, فلفل چیلی و فلفل دلمه ای های حلقه شده را داخل ماهیتابه یا وک ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
4. نودل ها را در آبکش بریزید تا آب آن ها گرفته شود. رشته های آبکش شده و برش های انبه را به مواد داخل ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید.
5. سالاد نودل و انبه را در دیس مخصوص پذیرایی بریزید و بادام زمینی خرد شده را روی آن بپاشید.
6. جهت تهیه سس, کره بادام زمینی, شیر نارگیل و رب گوجه را خوب با هم مخلوط نموده, سپس با قاشق روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید.
توصیه سرآشپز:
در صورت تمایل, می توانید سس بادام زمینی را قبل از ریختن روی سالاد نودل و انبه, گرم نمایید.