به گزارش خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان، قدرت الله زنجانی، رییس ستاد بزرگداشت اعیاد شعبانیه پیش از ظهر دیروز شنبه، ۱۸ اردیبهشت در نشست خبری ضمن اعلام برنامه های این ستاد برا ی اعیاد شعبانیه تصریح کرد: در حالی ماه رجب، ماه خدا را پشت سر گذاشتیم و از رحمتی بزرگ خارج شدیم که رحمتی بس بزرگتر و عظیم تر را پیش رو داریم و آن حلول ماه مبارک و باعظمت شعبان است که در آن چند تن از برترین امت اسلام و اولاد پیامبر اعظم (ص) چشم به جهان گشوده و هستی را غرق در سرور و شادی کرده اند.
وی با اشاره به آمادگی این ستاد برای هماهنگی و همکاری در همه عرصه ها بخصوص با توجه به نامگذاری سال جدید به نام اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: ما در سال های گذشته برای برپایی اعیاد شعبانیه، امکانات و تجهیزات مورد نیاز را در اختیار نداشتیم. و می بایست اکثر لوازم جشن را از طریق واردات تهیه می کردیم و زمانی هم که تهیه می شد قابل استفاده نبود چرا که با کمبود برق در کشور مواجه بودیم. اما امسال با لطف خداوند متعال و تلاش های مردمی همه ملزومات از تولیدات داخلی تهیه شده و در اختیار عزیزان قرار می گیرد.
زنجانی در ادامه برخی از اقدامات این ستاد مردم نهاد را برای برپایی هر چه باشکوه تر اعیاد شعبانیه برشمرد و تصریح کرد: برنامه ریزی و هماهنگی جهت اجرای امور مذهبی، فرهنگی، هنری، ورزشی و مسابقات در ایام میلاد در سطح مناطق تهران بزرگ و استانها، فراهم سازی زمینه حضور و مشارکت اقشار مختلف مردم در کلیه امور فرهنگی و بهره گیری از ظرفیت و توانمندی های مراکز و مردم در جهت زیباسازی و تزیین، چراغانی و آذین بندی اماکن و معابر در اعیاد پربرکت شعبانیه از جمله برنامه هایی است که پیش بینی شده است.
رییس ستاد اعیاد شعبانیه افزود: تلاش در جهت ارتقای سطح دانش افراد نسبت به فلسفه انتظار، تشویق و ترغیب مردم برای برپایی ایستگاه های صلواتی و ارایه خدمات برای نذوراتشان و اهدای شربت و شیرینی و میوه و چایی و تغذیه های سنتی و غیره در مکان های عمومی نیز در دستور کار قرار دارد.
همکاری با نیروهای نظامی و انتظامی، بسیج مردمی، نهادها و ارگان ها، هیئات مذهبی و تشکل های فرهنگی خصوصا شهرداری ها و شهروندان گرامی در این ایام مبارک و پربرکت از دیگر مواردی بود که وی به آنها اشاره کرد.
زنجانی در بخش دیگری از سخنان خود به اقلام تزیینی که طبق سنوات گذشته در اختیار گروه های مردمی قرار می گیرد، گفت: اقلام تزیینی ای که با یارانه و از طریق دفاتر مناطق در اختیار مردم قرار می گیرد عبارتند از 1- پرچم در ابعاد مختلف 2- ریسه پارچه ای (به جای ریسه برقی سالهای قبل که در راستای حمایت از تولید داخل خواهد بود) 3- لامپ ریسه 4- ریسه سوزنی 5- کتاب 6- شربت 7- ریشه هفت رنگ، مقاوم و ماندگار 8- ریشه توپی
وی افزود: برنامه اصلی و ویژه ستاد امسال، در خیابان ولی عصر عجل الله تعال فرجه که به نام حضرت مهدی علیه السلام است، برگزار می شود و از میدان راه آهن تا میدان تجریش را در برمی گیرد.
زنجانی ابراز کرد: میلیون ها نفر عاشق مولا در 110 منطقه کشور که حدود 110 هزار محله خواهد بود این جشن میلاد را برگزار می کنند. در کلیه مناطق نمایشگاه های عکس و پوستر و لوح فشرده رایانه علی الخصوص کتاب در رابطه با امام زمان (عج) و ایستگاه های صلواتی دایر می شود. در کلیه مناطق اردوهای مسافرتی برون شهری در این ایام و بخصوص جمکران برقرار است.
وی تصریح کرد: آذین بندی و طاق نصرت و زیباسازی در میادین و خیابان های اصلی شهر به عهده شهرداری ها است که با کیفیت و کمیت بهتر از سال قبل انجام می شود. مراسم نورافشانی ویژه ولادت حضرت حجت (عج) در سطح میادین اصلی شهر نیز توسط رزمندگان اسلام با همکاری زیباسازی شهرداری انجام می گیرد.
مراسم گلباران مساجد ملقب به نام و یا القاب امام عصر (عج) توسط تشکل های فرهنگی نیز از دیگز اقداماتی بود که زنچجانی به آن اشاره کرد.
وی در پایان یادآور شد: نشست پرسش و پاسخ در خصوص حضرت مهدی موعود (عج)، علایم ظهور و آثار جهانی پس از ظهور توسط تعدادی از تشکل های فرهنگی اجرا خواهد شد. بیش از 313 هزار تشکل فرهنگی مذهبی و هیئت و بنیاد نیز توسط مردم در جهان دائر شده که فصول سال را فعال بوده و در نیمه شعبان تولد امام زمان (عج) را جشن گرفته و محله ها را تزیین می کنند.