0

این بار قورمه سبزی را هندی بپزید

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

این بار قورمه سبزی را هندی بپزید

 

این بار قورمه سبزی را هندی بپزید

 
 

این بار قورمه سبزی را هندی بپزید

 

 

این بار قورمه سبزی را هندی بپزید

مواد لازم:

گرام ماسالا : 1 قاشق چای خوری
زنجبیل تازه ریز خرد شده : 1 قاشق چای خوری
سیر تازه له شده : 1 قاشق چای خوری
هل سیاه : 2 عدد


پودر فلفل قرمز : 1 قاشق چای خوری
زیره سیاه : نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین : 1 قاشق چای خوری
ساقه دارچین : 2 تکه 2.5 سانتیمتری


نمک : 1 قاشق چای خوری
ماست ساده : 150 میلی لیتر
گوشت کم چرب خورشتی خرد شده : نیم کیلو
روغن : 150 میلی لیتر


پیاز خلال شده : 2 عدد
آب : 600 میلی لیتر
گوجه فرنگی سفت چهار قاچ خرد شده : 2 عدد
آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

 


مواد لازم جهت تزیین :

برگ گشنیز تازه خرد شده : مقداری
فلفل سبز تند خرد شده : 2 عدد

 

چطور درست کنیم:

1. گرام ماسالا , زنجبیل , سیر , هل , پودر فلفل قرمز , زیره سیاه , دارچین , نمک و ماست را در کاسه ای بزرگ به خوبی ترکیب نمایید .


2. گوشت را اضافه نمایید و خوب به هم بزنید .

 

3. روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز ها را تا وقتی طلایی شوند در آن سرخ نمایید .


4. گوشت را اضافه نموده و حدود 5 دقیقه آن ها را سرخ نمایید . حرارت را کم نمایید , آب را اضافه نموده , درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 1 ساعت بپزد و هر چند وقت یک بار آن ها را هم بزنید .


5. گوجه فرنگی و آب لیمو را افزوده و بگذارید به مدت 7 تا 10 دقیقه دیگر بپزد و به آرامی بجوشد .

 

6. قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست را با گشنیز و فلفل سبز تزیین نموده و گرم سرو نمایید .

 

توصیه سر آشپز:
قورمه ها غذاهای آرام پزی هستند که اغلب از مغولان ریشه گرفته اند و در مواقع خاصی پخته می شوند. در یک قورمه مناسب گوشت به صورت قطعات باریک و نازک بریده می شود و معمولا کمی از آب گوشت به غذا برگردانده می شود تا غذا کمی آبدار باشد.

 

 

شنبه 18 اردیبهشت 1395  3:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها