0

*اگه جای هر یک از مسئولین راسخون بودین چیکار میکردین؟*

shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

پاسخ به:*اگه جای هر یک از مسئولین راسخون بودین چیکار میکردین؟*

انتظارداشتم بعد از چند روز که میام تو این تاپیک چند صفحه ایشده باشه ولی متاسفانه کاربران دیگه به خودشون اجازه نمیدهند که حرف های تکراری بگن ولی کسی هم عملی نکنه خواستشون رو. ..از این بابت ناراحت شدم. ...برخی اوقات باید آب پاکی روی دست مخاطب و مراجع ریخته بشه تا از انتظار الکی در بیاد و راحت بشه نه اینکه مدت زیادی منتظر تغییر در سایت باشه ولی هرباربا وعده و وعید کاربر رو راضی کنن برای یه مدت کوتاه(این روش خوبی نیست اصلن)

یاطبیب القلوب heart

دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  10:57 PM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh amirhossein1392 salma57 rasekhoon_m ali_kamali amirali123 mhzahraee omiddeymi1368
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

راستش چی بگم.....

خیلی حرفها هزاران بار گفته شده ولی.........گفتنش برای هزارو یکمین بار هم بیهوده اس متاسفانه......

ولی من باز میگم شاید......جرقه ایی بشه........خنده.

یادمه قبلنا.......نحوه ی پاسخگویی همه ی مسئولین متفاوت تر بودش(همه رو عرض میکنما)لاقل گفته میشد که پیاما خونده شده یا نه.....

الان فکر کنم سیستم به طور کل عوض شده دیگه سیستم پاسخگویی که بماند.........

حالا تیکه کلام همه ی مسئولین محترم شده.ان شالله. در آینده و.........من موندم این آینده ی راسخون کی هست؟؟با آینده ی ما متفاوته ؟؟؟اصلن چی هست ؟؟

من اگه جای مسئولین محترم بودم لاقل نحوه ی جوابگویی رو عوض میکردم.تا حداقل کاربرای محترم راضی باشن.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  12:39 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh amirhossein1392 salma57 shayesteh2000 rasekhoon_m ali_kamali ravabet_rasekhoon amirali123 mhzahraee omiddeymi1368
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

سلام و عرض ادب و احترام حضور همه شما بزرگواران و عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردید و نظراتتون رو اعلان نمودید. قبل از هر چیز از طراح این تاپیک سرکار خانم borkhar تشکر می کنم البته قبلا هم در همان ابتدای راه اندازی این تاپیک خوشحال شدم و به خاطر این کار ایشان در صندوق پیام ازشون تشکر شد چون کمک زیادی به بهبود شرایط خود کاربران می کرد.

چند نکته در همراهی این حرکت و به پاس مشارکت شما عزیزان عرض کنم و رفع زحمت: 

حقیر همیشه سعی کردم خود را در قسمت های مختلف سایت، جای کاربران بگذارم و از دید شما به سایت و خدمات آن بنگرم که بتوانم در رفع و رجوع مشکلات موثرتر بوده و در خدمات رسانی بهتر به کاربران عزیز موفق باشیم. لذا این تاپیک که کاربر را جای مسئول قرار می داد بسیار خوب بود و فرصت مناسبی بود که از دید مسئول به سایت و ارایه خدمات بهتر به کاربران نگاه شود و دوستان اظهار نظر کنند برای بهبود شرایط خودشان ولی متاسفانه کاربران عزیز مشارکت بسیار کمی داشتند!!

نکته دیگر اینکه همچون همیشه که از همه عزیزان خواسته ام در کنار طرح هایی که روابط عمومی ارایه می دهد مشارکت کرده و خود طرح ارایه دهید. در اینجا باز هم دعوت می کنم از همه کسانی که در این تاپیک اظهار نظر نکرده اند مشارکت کرده و به رشد و تعالی همه جانبه کاربران و مسئولین سایت کمک کنند.

تا کنون هم سعی شده بیش از پیش طرح های جدید، جوایز متفاوت، کاربر محوری، پاسخگویی سریع و رفع مشکل، شایسته سالاری، همکاری متقابل کاربران و مسئولین سایت هم چنین همکاری متقابل کاربر و مدیر هر تالار، تقدیر از مدیران، تقدیر از کاربران، بکارگیری کاربران تازه وارد، نگاهی نو به پتانسیل های انجمن و فعالین آن و بسیاری از مواردی که ما را در رضایت هر چه بیشتر کاربران که سرمایه ها و افتخار سایت هستند کمک می کند اجرا شود تا بتوانیم در راستای نیل به اهداف خداپسندانه قدم برداریم و به رضایت حق تعالی دست یازیم... ان شا الله

با آرزوی بهترین ها... ارادتمند خوبان، قریشی
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  9:03 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali borkhar mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon amirhossein1392 salma57 amirali123 nazaninfatemeh shayesteh2000 fatemeh_75
ali1560
ali1560
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 458

به تمام کاربرانی که بخوان یه پلی استیشن 4 میدم(البته بودجش نیست نمیشه)

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  11:19 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m amirhossein1392 borkhar amirali123 nazaninfatemeh shayesteh2000 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

سلام و عرض ادب و احترام. اعیاد شعبانیه را تبریک می گم.

خب لازمه این نکته رو بگم که این انتقادها از ارزش فعالیت مسئولین راسخون کم نمیکنه :-)

آقای قریشی عزیز سایت مذهبی و فرهنگی راسخون کاربر محور است ... خب پس لطفن جواب بدین که روابط عمومی راسخون از حال چند نفر از کاربران ذیل (از آن هایی که مدتی برای سایت فعالیت کردند و مدت زیادی سایت نیامده اند) مطلع هست؟ (من اگه به جای مسئولین بودم حال کاربران و مدیرانی که مدتی در سایت راسخون فعالیت کردند را جویا می شدم)

tahmores AliFanoodi a_sadri javid1000   yasbagheri  mina_k_h 09303495228  ali_kamali geograf_reza  zaahra hamedmoghaddam nooora majnon313 abootalebiha mahdi522 bivafa mohammad_43 fatemeh_fnp_1997 zibatak  rashon parseman_110 barbalemalaek milad85 sajjadsaleh hojat20 saeedakh lvlakan lilian62 mhaji08 onehamed shazdeh18 faramarztm aminq10 nazarianali akbar1374427 alirezajahazi sarez1353 mohammad98 sindbod mrezass ramila yarabyarabyarab isar1342  amirhmz ghiyase65 somaye61 ghiyase33 hamze66 sana1370 mhmazi siryahya hashmtjdd loga13th akram_h 093293224600 mehdi8888677 ahvarzaneh lindhfvhidld m_14537 mehrm8 asanjg lovelynarges ahmaddanak widwodwid gozarmovaghat1372 zahra3000 rezahossiny ali25fazli alirezaHmzezadh masoudi313 shokraneh setagheh Mohsenfoulady Tachberdee DRAGON333 iranemamreza francesco10 llsalvall nafas12 masady nozarian1378 shaghayegh2013 f3080h517 af_mrz ghilshad m2a9452 kingboy zamin_shenas fatemexry rezajahanbani icee_boys kordabadi karbalanajaf zare58 ma23hasan majid36  kazemloo saeedyi mahdiro_eshghe abbasshafie mohammadtorres gomgashteh71 mammads2 nightclawler ali0013 55mm66 omegaa alireza_sarlak  55yaran saeid2488@yahoo.com amirboont soltanman yasaman25

چرا سایت راسخون پس از چند سال که وعده ی رونمایی از سایت جدید را داده، هنوز سایت جدید رونمایی نشده؟(من اگه به جای مسئولین بودم سریعتر سایت را رونمایی می کردم.)

چرا به جای اینکه زمان اعلام کاربران برتر توسط روابط عمومی را کمتر کنید، به زمان آن اضافه می کنید؟ آیا این اتفاق باعث دلسردی کاربر نمی شود؟(من اگه جای مسئولین بودم زمان اعلام کاربران برتر را کمتر می کردم.)

چرا به برخی از پیشنهادات ما توجهی نمی شود؟؟ آقای قریشی عزیز یادم هست که پیشنهاد جایزه ی کارت شارژ برای جوایز مسابقه ی روزانه را خودم دادم و پس از تقریبا یک هفته درخواستم عملی شد. پس چرا پس از اینکه پرسیدم "چرا در قسمت امضا، رنگ متن (text color) حذف شده، مسئول انجمن در پاسخ گفتند موضوع بررسی میشود ولی پس از گذشت یک ماه هنوز در حال بررسی هستید؟؟ یعنی سخت بود حتی علت این اتفاق را بگویید؟؟ angel(من اگه جای مسئولین بودم پس از پیگیری مسئله نتیجه اش را به کاربر اطلاع می دادم)

چرا جلسه ی صوتی مدیران انجمن را مجدد برگزار نمی کنید؟ (من اگه جای مسئولین بودم جلسه ی صوتی مدیران را برگزار می کردم)

من به هیچ وجه منکر زحمات جنابعالی و همکاران بزرگوارتان نمی شوم. فقط دوست دارم کاربران بیشتری جذب این سایت شوند و کاربران کمتری از این سایت بروند.  امیدوارم با این انتقادات پیش شما و مسئولین و کاربران به اصطلاح "آدم بده" نشوم!

اجرکم عندالله

یاعلی

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  1:05 PM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m salma57 amirali123 mhzahraee nazaninfatemeh shayesteh2000 fatemeh_75 omiddeymi1368
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

من اگه جای مسؤولین راسخون بودم دیگه الان جای خودم نبودم که!! بعد اون وقت چجوری می خواستم بیام بعنوان کاربر نظر بدم؟blush واااای چه وحشتناک!

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  2:25 PM
تشکرات از این پست
amirali123 amirhossein1392 nazaninfatemeh salma57 shayesteh2000 rasekhoon_m borkhar ravabet_rasekhoon omiddeymi1368
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول borkhar

راستش چی بگم.....

خیلی حرفها هزاران بار گفته شده ولی.........گفتنش برای هزارو یکمین بار هم بیهوده اس متاسفانه......

ولی من باز میگم شاید......جرقه ایی بشه........خنده.

یادمه قبلنا.......نحوه ی پاسخگویی همه ی مسئولین متفاوت تر بودش(همه رو عرض میکنما)لاقل گفته میشد که پیاما خونده شده یا نه.....

الان فکر کنم سیستم به طور کل عوض شده دیگه سیستم پاسخگویی که بماند.........

حالا تیکه کلام همه ی مسئولین محترم شده.ان شالله. در آینده و.........من موندم این آینده ی راسخون کی هست؟؟با آینده ی ما متفاوته ؟؟؟اصلن چی هست ؟؟

من اگه جای مسئولین محترم بودم لاقل نحوه ی جوابگویی رو عوض میکردم.تا حداقل کاربرای محترم راضی باشن.

اصلا مگه میشه ؟ مگه داریم آینده ... blush نداریم

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395  2:32 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 mhzahraee nazaninfatemeh salma57 shayesteh2000 rasekhoon_m 8pooria borkhar ravabet_rasekhoon omiddeymi1368
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

سلام.

من اگر جاي مسئول مسابقات بودم سريع جوابها رو روشن مي كردم تا همه از دلهره بيان بيرون.خخخخ

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  11:09 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m amirhossein1392 salma57 borkhar amirali123 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh omiddeymi1368
aliamirkalali
aliamirkalali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 215

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام وعرض ادب

اینجانب اگر به جای مدیر راسخون بودم برنامه هایی که در زمینه مهدویت بودرا گسترش می دادم 2- تبلیغات رسانه ای را در جهت جذب وآشنایی بیشتر مخاطبان در رسانه های جمعی بیشتر می کردم.

3-  صندوق را جهت کمک به کسانیکه نیازمند هستند فراهم می نمودم  4- برای کاربرانیکه حضور مستمر دارند برنامه های زیارتی با تخقفیفات ویژه ای(50 درصد و.. ) درنظر می گرفتم ( قم ، مشهد ؛ کربلاو ..)

5-پیامک های مذهبی ( حدیث ، مناسبتی ) را به کاربران بیشتر می کردم.

6- قرعه کشی از میان کاربران جهت اعزام به عتبات بصورت مناسبتی یا هرسه ماه یکبار

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  11:22 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m amirhossein1392 salma57 borkhar amirali123 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب.

من خیلی حرف برای گفتن دارم، خیلی از صحبت هام رو هم قبلا هم به صورت پست و هم به صورت پیام در صندوق پیام انتقال دادم.

گاهی بعضی حرفها قبول شده و بررسی شده.

بعضی هم مونده زیر پرونده های دیگه و گرد و خاک خورده و میخوره. بعضی هم کاملا رد شده. (گرچه همیشه حق با منه )cheeky

خیلی نمیشه به بعضی کارها و برنامه ها ایراد گرفت، چون بعضی مسائل دست یک نفر و دو نفر نیست و مساله به جمعی مربوط هست و خیلی مواقع در مورد یک مساله اجماعی وجود نداره.

ولی بااین حال مواردی که به نظرم میرسه و شاید هم نظر درستی نباشه کم کم و در چند پست میگم.

سعی میکنم پستای طولانی نزنم ولی سوابق نشون میده نمیتونم خلاصه بنویسم

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  6:22 PM
تشکرات از این پست
borkhar amirhossein1392 amirali123 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh omiddeymi1368 rasekhoon_m
salma57
salma57
کاربر طلایی1

شاید در ادارات یکی از اشکالاتی که در کار وجود داره اینه که اگر فردی به صورت خیلی کارآمد و شایسته کار و شغلش رو انجام بده به صورت غیرقابل باور و یا گاهی آهسته آهسته مسئولیت چندین کار دیگر هم بر عهده او گذاشته میشه.

البته این اشکال فقط به مسئول برنمی گرده، گاهی خود افراد وقتی میبینند از عهده کاری به خوبی برمیان و مورد تشویق قرار میگیرن، به دنبال کارهای بیشتر و بهتر میرن. فرقی نمیکنه، اکثر جاها همین هست. و البته مسئول، با توجه به سابقه فعالیت فرد، با درخواست کار بیشتر او موافقت میکند. ولی همین امر باعث میشه مشغله فرد بیش از پیش شده و گاهی مسئولیت اولیه هم گاها با کم کاری مواجه بشه.

گاهی هم تعدیل نیروهایی که در اداره، موسسه و کارخانه انجام میشه مسئولان مربوطه رو وادار به چنین اقدامی میکند که افراد کارآمد وظیفه چند نفر را انجام داده و تعداد نیرو کم شود.

این روزها خیلی میشنوم که فلان مسئول (راسخونی) سرش شلوغه، مشغله هاش زیاده، فلان کار به دلیل تداخل با کار دیگر به تعویق افتاده و از این قبیل صحبت هایی که گاه قابل درک و گاهی هم غیر قابل درک و گاها تکراری هست.

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  7:43 PM
تشکرات از این پست
borkhar amirhossein1392 amirali123 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh omiddeymi1368 rasekhoon_m
salma57
salma57
کاربر طلایی1

احساس میکنم چند مسئول در راسخون به شدت بنا به دلایلی مشغله کاریشون زیاد شده. 

بعضی از مسئولین قبلا حضورشون در همه تالارها مشهود بود، تشکراتشون در خیلی از تاپیک ها به عنوان اولین تشکر ثبت میشد ولی الان گاهی میبینم در تالارهای اصلی مسئولین، تشکر مسئول مربوطه گاها جزء تشکرات سوم و بیشتر هست.

پست ها گاها با تاخیر پاسخ داده میشه و....

خلاصه بعضی مسئولین سرشون حسابی شلووووووغ شده.

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  7:52 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نمیدونم اول بگم جای کدام مسئول!

دوست ندارم جای مسئولین راسخون باشم، چون باید سعه صدر داشته باشم، انتقادپذیر باشم، خوش اخلاق باشم و کلا اهل منطق باشم. حواسم به کاربر و خواسته کاربر باشه، قدرت عذرخواهی به دلیل کوتاهی هام رو داشته باشم و خیلی خصوصیات دیگه که باید داشته باشم و میدونم ندارم و مسئولین راسخون خیلی از این صفات رو دارند و اما بعد!

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  7:58 PM
تشکرات از این پست
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول salma57

نمیدونم اول بگم جای کدام مسئول!

دوست ندارم جای مسئولین راسخون باشم، چون باید سعه صدر داشته باشم، انتقادپذیر باشم، خوش اخلاق باشم و کلا اهل منطق باشم. حواسم به کاربر و خواسته کاربر باشه، قدرت عذرخواهی به دلیل کوتاهی هام رو داشته باشم و خیلی خصوصیات دیگه که باید داشته باشم و میدونم ندارم و مسئولین راسخون خیلی از این صفات رو دارند و اما بعد!

winkآجی نگو......ما هممون تموم این خصوصیات رو داریم فدات شم.خنده

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  8:01 PM
تشکرات از این پست
salma57 amirhossein1392 amirali123 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh omiddeymi1368 rasekhoon_m
salma57
salma57
کاربر طلایی1

اول پست های جدی رو میزنم بعد ...

من اگه جای واحد محترم فنی بودم، یک ماه تمام وقت میگذاشتم، از چند نفر خبره دعوت میکردم به من کمک کنن تا بتونم سایت جدید که به خاطرش دو سال (بلکه بیشتر) قولش رو به کاربر و مسئول سایت دادم و نتونستم رو آماده کنم.

چون این دو سال نشون داده با این وضع  حالا حالاها از سایت جدید خبری نیست.

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  8:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها