0

*اگه جای هر یک از مسئولین راسخون بودین چیکار میکردین؟*

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

*اگه جای هر یک از مسئولین راسخون بودین چیکار میکردین؟*

سلام و عرض ادب.......

ما میایم راسخون یهو یادمون میفته یه تاپیکی رو ایجاد کنیم اینجوری......

راستش موضوعش برام خیلی جالبه امیدوارم دوستان راسخونی هم کمک کنن.

دوست دارم با همکاری هم این تاپیک رو فعالش کنیم......

اگه جای هریک از مسئولین راسخون بودین چیکار میکردین؟؟

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 18 اردیبهشت 1395  2:46 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mehdi0014 farnaz_s salma57 ria1365 shayesteh2000 khodaeem1 amirhossein1392 ravabet_rasekhoon 496769 raskhonreza91 rezamzd ehsan007060 mosabeghat_ravabet zahra_53 rasekhoon_m hamid_h pebdani fatemeh_75 amirali123 bayati0011 ali_81 mhzahraee siryahya omiddeymi1368 sayyed13737373 nargesza
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

پاسخ به:*اگه جای هر یک از مسئولین راسخونی بودین چیکار میکردین؟*

خوب از خودم شروع کنم.laugh

من اگه جای پل ارتباطی بودم اول یه فکری به حال برترین ها میکردم.و پستهایی که باید از تالارها تو برترین ها قرار بگیره.....surprise

اگه جای روابط عمومی بودم سعی میکردم جواب سوالات رو سریع بدم.......یعنی خداییش نمیزاشتم جواب سوالی برا فردا بمونه.

اگه جای قسمت مسابقات بودم ......سعی میکردم اینقدر نتایج مسابقات به تاخیر نیفته و....اینقدر مسابقات تمدید نشه....

شنبه 18 اردیبهشت 1395  2:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh farnaz_s salma57 ria1365 mehdi0014 shayesteh2000 khodaeem1 amirhossein1392 ravabet_rasekhoon 496769 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m pebdani amirali123 omiddeymi1368 hamid_h
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:*اگه جای هر یک از مسئولین راسخون بودین چیکار میکردین؟*

من اگه مسول راسخون بودم یک نظمی به برنامه های در حال اجرا میدادم 

یک نظمی به مسابقاتی که تمام شدند و برندکان مشخص نشدند میدادم

برای انگیزه بیشتر کاربران سعی میکردم کاربران عادی رو زود بزود مثلا ماهانه اعلام میکردم که برتر شدند یا نه

البته مدیران هرماه این کارو میکنند منظورم مسولان دست اندرکاران سایته که وقتی مدیرا اعلام کردند بعد از حمع بندی در اوایل ماه بعد برترینهارو معرفی کنند

در اخر یک دستی به سر روی سایت مخصوصا انجمن ها میکشیدم که سرو شکل عوض کنن

موفق باشید و پاینده

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 18 اردیبهشت 1395  3:40 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 khodaeem1 amirhossein1392 ravabet_rasekhoon 496769 salma57 borkhar mosabeghat_ravabet rasekhoon_m pebdani amirali123 nazaninfatemeh omiddeymi1368
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام. .وای اجی چه تاپیک خوبی گذاشتین.حرفامون درون گلو مانده. ...

راستش من اگه به جای مسیولین بودم اینقدورژن سایت و شکل انجمن رو به روز میکردم که اصلن از این همه کاربر بزرگوار اعتراضی نبینم...

مثلن محیط فعالیت رو برای موبایل هم آسون میکردم. ..انلاین بودن یا آفلاین بودن کاربرا رودرت میکردم. ..

محیط هر تالاری روآسفالت کشی میکردم و منظم و خط کشی شده که کاربرا به راحتی بدونند که پست تکراری نگذارند. ..

جذابیت سایت رو میبردم بالا با مسابقات ماهانه و مناسبتی پرشور به صورتی که هرتالار در هر ماه برگزاریمسابقاترو به عهده بگیره و در آخر تالار برتر و مدیر برتر اعلام بشه. ..(این کارو برای بیدارشدن مدیران وانرژ دارشدنشون میگذاشتم )

یاطبیب القلوب heart

شنبه 18 اردیبهشت 1395  4:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 amirhossein1392 ravabet_rasekhoon 496769 salma57 borkhar rezamzd mosabeghat_ravabet rasekhoon_m pebdani amirali123 nazaninfatemeh ria1365 omiddeymi1368
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

اگه جای مسیولین عزیز بودم واقعا بهم بر میخورد که کاربران همشون یه در خواستی رو هزاران بار در طول چندسال در خواست کنند و جوابی درست نگیرند frown

اگه جاشون بودم یه کوچولو به سایت های رغیب یه نگاهی مینداختم و حال وهوای کاربر هامو خوب میکردم(آجی برخوار بیا منو از این جو ببر بیرون میخوام جای خودم باشم) آخه بابا تکیه بر جای مسیولین نتوان زد به گزاف

یاطبیب القلوب heart

شنبه 18 اردیبهشت 1395  4:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 amirhossein1392 ravabet_rasekhoon 496769 salma57 borkhar rezamzd mosabeghat_ravabet rasekhoon_m pebdani zaker7007 nazaninfatemeh omiddeymi1368
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

سلام. جلوی کودتاها رو می گرفتم

از خرزوخان شکایت می کردم

سراغ مدیران و کاربرانی که به هر دلیلی سایت رو ترک کردند می گرفتم

از سایت جدید رونمایی می کردم

جلسات تیم اسپیک رو مجدد برگزار می کردم

اِ واااا یه عالمه کار ریخته رو سرم angel

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

شنبه 18 اردیبهشت 1395  4:56 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 shayesteh2000 496769 salma57 borkhar rezamzd ehsan007060 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m pebdani nazaninfatemeh ria1365 omiddeymi1368
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

*اگه جای مدیر انجمن ها بودم. .یک همایش تجلیل از بانوان راسخونی در انجمن برگزارمیکردم..وبرای اینکه آقایون هم راضی بشن از فعالین آننهاهم تجلیل میکردم. .*به جای اتاق چت شبکه اجتماعی بامحیط جذاب برای کاربران  مهیامیکردم*

اگر به جای مسیولین بودم تشکر و قدر دانی خدمات به کاربران برام مهم بود و انرژی میگرفتم.....cool

پس در آخر به علاوه ی در خواست هامونکه فقط برای پیشرفت راسخون هست اززحمات و خدمات رسانی به کاربران از همه ی مسولین تشکر و سپاسگذاری میکنم. ...

یاطبیب القلوب heart

شنبه 18 اردیبهشت 1395  5:07 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 ravabet_rasekhoon 496769 salma57 borkhar rezamzd mosabeghat_ravabet rasekhoon_m pebdani zaker7007 nazaninfatemeh ria1365 omiddeymi1368
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

کدوم کودتاها آقای خداپرست blushدر حال حاضر باید جلوی بی انگیزگی و بی حالی کاربران و مدیران گرفته  بشه به نظرم 

یاطبیب القلوب heart

شنبه 18 اردیبهشت 1395  5:22 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 ravabet_rasekhoon 496769 salma57 borkhar rezamzd rasekhoon_m pebdani zaker7007 nazaninfatemeh ria1365 omiddeymi1368
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

نقل قول shayesteh2000
نقل قول amirhossein1392

کدوم کودتاها آقای خداپرست blushدر حال حاضر باید جلوی بی انگیزگی و بی حالی کاربران و مدیران گرفته  بشه به نظرم 

کی گفته کودتا؟devil مگه من کودتا گفتم؟angel

بله باید جلوی بی انگیزگی گرفته بشه

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

شنبه 18 اردیبهشت 1395  6:03 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon 496769 salma57 borkhar rezamzd rasekhoon_m pebdani nazaninfatemeh ria1365 shayesteh2000 omiddeymi1368
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

سلام من چندسال کاربر فعال و ...بوده ام ،، با عرض پوزش اما مسئولین به کاربران یا مدیران اهمیت خاصی نمی دهند.
  *  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
شنبه 18 اردیبهشت 1395  6:32 PM
تشکرات از این پست
borkhar ravabet_rasekhoon amirhossein1392 rezamzd salma57 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m pebdani nazaninfatemeh shayesteh2000 omiddeymi1368
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

اگه جای مسیولین عزیز بودم واقعا بهم بر میخورد که کاربران همشون یه در خواستی رو هزاران بار در طول چندسال در خواست کنند و جوابی درست نگیرند frown

اگه جاشون بودم یه کوچولو به سایت های رغیب یه نگاهی مینداختم و حال وهوای کاربر هامو خوب میکردم(آجی برخوار بیا منو از این جو ببر بیرون میخوام جای خودم باشم) آخه بابا تکیه بر جای مسیولین نتوان زد به گزاف

ای جانم اجی.عمدا بردمت تو این جو,که:هر چه میخواهد دل تنگت............ wink

شنبه 18 اردیبهشت 1395  6:50 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon amirhossein1392 rezamzd salma57 mosabeghat_ravabet rasekhoon_m pebdani nazaninfatemeh ria1365 shayesteh2000 omiddeymi1368
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام علیکم . هیچ وقت دلم نخواسته و نمیخواهد در هیچ جایی مسئول باشم و در راسخون هم حدود دوسه سال پیش بامن تماس گرفته شد برای مسئولیت انجمن دفاع مقدس. ولی من هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم مسئولیت بگیرم چون مسئولیت جواب پس دادن داره ولی هر کاری بتونم برای نشر فرهنگ جبهه و جهاد انجام میدم ولی به فرض محال اگر روزی مسئول راسخون شدم سعی میکنم یادم نره که این انقلاب راحت پیروزی را بدست نیاورده و برایش خونهای صدها هزار شهید ریخته شده. پس با توکل بخدا و یادآوری آرمانهای انقلاب فقط فکر این هستم که چطور با بودجه بیت المال فرهنگ اسلام را نشر بدم حالادر هر قسمت سایت باشه. حتی اگر آبدارچی اش هم بودم سعی میکردم تبلیغ سایت را در همه جاها میکردم همین کاری که الان همه کاربران راسخون ان شاءالله انجام میدهند در محل کار و بین اقوام و.... خدا مارا به تکالیفمان عالم و عامل گرداند

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

شنبه 18 اردیبهشت 1395  10:42 PM
تشکرات از این پست
rezamzd raskhonreza91 ehsan007060 salma57 mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon rasekhoon_m mohamad3372599 496769 pebdani borkhar nazaninfatemeh shayesteh2000 amirhossein1392 omiddeymi1368
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

به نام خدا

1- به کاربران و مدیران انجمن  که بجای قراردادن مطالب مفید و اندک پست های انبوه ، و تعداد زیاد دریک روز و .... میگذاشتند و به قولی انجمن ها را به رگبار میبندند نه تنها امتیاز نمیدادم بلکه امتیاز منفی برای آنها در نظر میگرفتم و برعکس برای کسانی که  پست های مفید و کیفی میگذاشتند و فعالیت مستمر ( چون برخی عزیزان هر از چند روز و چند هفته میان و یه دفعه برای گرفتن امتیاز چند تا پست میزارن  ) داشتند امتیاز خاصی قائل می شدم  متاسفانه  چون فعلا ملاک امتیاز و حسنه ،  پست بیشتر و ... و این به نظر بنده اصلا خوب نیست .

2- هرماه جوایزی برای برترین ها در نظر میگرفتم و البته برترین ها با در نظر گرفتن ملاک هایی که در مورد 1 عرض کردم .

3- احوالی از کاربران و حداقل مدیران انجمن ها که سالها فعالیت کردند و دیگر در راسخون نیستند  میگرفتم وحتی آنها را به جلسه و مراسمی  دعوت کرده و ضمن تقدیر و درصورت آمادگی آن عزیزان آنها را مجدد دعوت به فعالیت می کردم . ( بنده اطلاع دارم که برخی از آنها با دلخوری و .... ) راسخون را ترک کرده اند .

4- از مسئولین راسخون هم که سالها فعالیت داشته و در حال حاضر دیگر فعالیتی در راسخون ندارند دعوت کرده و با آنها مصاحبه و منتشر می کردم ودر صورت امکان از وجود آنها در راسخون استفاده می کردم ( افرادی مانند آقای خواجه ، طلاچیان ، نجاران  و ...)

5- برای مسابقات از جمله مسابقات روزانه ،  مدیران انجمن و کاربران انجمن ها و فعالان راسخونی را در اولویت ویژه قرار میدادم چون تعداد زیادی هستند که تنها در مسابقات راسخون شرکت میکنند و زمانی که برندگان را مشاهده میکنیم اکثرا اسامی نا آشنایی هستند .

6- ارزش جوایز و هدایا را بیشتر کرده ولی با در نظر گرفتن ملاک هایی که ذکر شد به تعداد کمتری اهدا می کردم .

7- حالا که جای مسئولین راسخون نیستم ولی امیدوارم برای  مواردی که ذکر کردم اهمیت قائل شوید .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  9:03 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m hamid_h mohamad3372599 496769 mohsenezadi fatemeh_75 borkhar 3051282261 ali_81 nazaninfatemeh salma57 shayesteh2000 amirhossein1392 omiddeymi1368
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

سلام.

دوستان دقت کنن گفته شده:جای مسئولین راسخون.....منظور مدیران تالارهای انجمن نیستا (اونام بنده خداها کاربرای عادی هستنlaugh

دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  9:22 AM
تشکرات از این پست
ali_81 nazaninfatemeh ria1365 amirali123 salma57 shayesteh2000 amirhossein1392 rasekhoon_m omiddeymi1368
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام

وای من اگه جای مسءولین بود م ..خخخخخ

یعنی مسابقه محبوب دلها میذاشتم .... به برندگان محبوب هم ...، محبوب جایزه میدادم ..... سیستم قرعه کشی رو هم نمایان میساختم تا چشم همه به جمال سیستم قرعه کشی بیافته ..خخخخ

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 20 اردیبهشت 1395  7:42 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon shayesteh2000 amirhossein1392 rasekhoon_m omiddeymi1368 haj114
دسترسی سریع به انجمن ها