مواد لازم:
آرد – یک پیمانه
کره نرم – 113 گرم
نمک – یک دوم قاشق مربا خوری
فلفل قرمز – خیلی کم
پنیر چدار رنده شده – 2 پیمانه
سفیده تخم مرغ – یک عدد
آب -یک قاشق غذا خوری
دانه کنجد – یک قاشق غذا خوری
دانه خشخاش – یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
آرد،کره،نمک و فلفل را با همزن با دور بالا هم بزنید تا خمیر به دست بیاید.پنیر را اضافه کنید و ورز دهید.خمیر به دست آمده را در پلاستیک بپیچید و به مدت 2 ساعت یا یک شب کامل در یخچال قرار دهید.
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.خمیر را که کمی سفت است به قطر یک سانتی متر باز و هر نوع ترک را صاف کنید.خمیر را به دلخواه برش بزنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.
سفیده و آب را با هم بزنید و روی نان بکشید و دانه خشخاش و کنجد را روی آن بپاشید وبه مدت 14-16 دقیقه در فر قرار دهید.
می توان هر نوع دانه یا گیاه خشک را روی نان ریخت.