0

ترشی انبه

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی انبه

ترشی انبه


موادلازم:
انبه=1 کيلو
سرکه=به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي=1 قاشق سوپخوري
خردل=1 قاشق غذا خوري
زعفران (حل شده در آب جوش)= مقداري
ادويه ترشي= 1 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز تند = 1 قاشق غذاخوري
نمک =1 قاشق غذاخوري
شکر= کمي
طرز تهيه:
ابتدا انبه را پوست بگيريد و از هسته جدا کنيد. آن را خرد کرده يا به شکل پوره نرم کنيد و در ظرفي بريزيد. کم کم به آن سرکه اضافه کرده و هم بزنيد تا غلظت آن به صورت ماست شود.
سپس آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آهسته بجوشد. بعد رب گوجه فرنگي را اضافه کرده و مخلوط کنيد. سپس خردل، زعفران حل شده در آب جوش، ادويه، فلفل، نمک و شکر را اضافه کنيد تا حدوداً نيم ساعت بجوشد تا غليظ شود.
بعد آن را از روي حرارت برداريد تا خنک شود. سپس آن را در شيشه در دار ريخته و در جاي خنک نگهداري کنيد.
پيشنهاد: بسته به ذائقه خود مي توانيد به اين ترشي مقداري دارچين، هل کوبيده و جوز هندي اضافه نماييد.
نکته: مقدار ادويه جات بستگي به ذائقه شما دارد و به اندازه اي که دوست داريد مي توانيد کم يا زياد کنيد.
 

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	450_1288083688_original_pkjldzcxovmwunergftb.jpg
بازدید:	4
اندازه:	43.9 کیلوبایت
شناسه:	35676

 

جمعه 17 اردیبهشت 1395  8:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها