0

ترشی بادمجان

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی بادمجان

ترشی بادمجان


بادمجان را با پوست حبه ای خرد کرده ....موسیر را بعد از خیس کردن خرد کرده....هویج را نگینی خرد کرده... همه مواد را شسته و می گذاریم تا کاملا خشک شود... در یک ظرف یک الی دو بسته تمر هندی را با سرکه خیس کرده و هسته ها را جدا می کنیم ....سپس کلیه مواد خردشده +مایع تمر هندی +کمی زرد چوبه+نمک وفلفل+ چند حبه سیر خرد شده در قابلمه ریخته وروی آن سرکه میریزیم همه مواد را حدود 15 دقیقه با سرکه می جو شانیم در اواخر پخت حدود دو الی سه قاشق رب گرجه فرنگی وکمی نعنا و ترخون خرد شده(من از سبزیجات خشک استفاده می کنم)به ترشی در حال جوش اضافه می کنیم سپس شعله را خاموش کرده وبعد ازآنکه کاملا خنک شد آن را در شیشه می ریزیم این ترشی بعلت جوشیدن بلافاصله قابل مصرف بوده وخیلی خوش طعم وغلیظ است
 

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC00890.jpg
بازدید:	1
اندازه:	28.7 کیلوبایت
شناسه:	91714

 

جمعه 17 اردیبهشت 1395  8:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها