ترشی بادمجان
بادمجان را با پوست حبه ای خرد کرده ....موسیر را بعد از خیس کردن خرد کرده....هویج را نگینی خرد کرده... همه مواد را شسته و می گذاریم تا کاملا خشک شود... در یک ظرف یک الی دو بسته تمر هندی را با سرکه خیس کرده و هسته ها را جدا می کنیم ....سپس کلیه مواد خردشده +مایع تمر هندی +کمی زرد چوبه+نمک وفلفل+ چند حبه سیر خرد شده در قابلمه ریخته وروی آن سرکه میریزیم همه مواد را حدود 15 دقیقه با سرکه می جو شانیم در اواخر پخت حدود دو الی سه قاشق رب گرجه فرنگی وکمی نعنا و ترخون خرد شده(من از سبزیجات خشک استفاده می کنم)به ترشی در حال جوش اضافه می کنیم سپس شعله را خاموش کرده وبعد ازآنکه کاملا خنک شد آن را در شیشه می ریزیم این ترشی بعلت جوشیدن بلافاصله قابل مصرف بوده وخیلی خوش طعم وغلیظ است