ترشی لیمو ترش
ترشی لیمو ترش
مواد لازم:
لیمو ترش
فلفل تند
نمک
آبلیمو
لیموهارا از وسط نصف کرده و از طرف قاچ خورده میزنیم تو نمک و توی شیشه لایه لایه میچینیم.دو لایه لیمو و یک لایه فلفل تند. وقتی شیشه پرشد آبلیمو را میریزیم توی شیشه تا لبه لیمو ها غرق در آبلیمو بشه. یه روز درشو باز میذایم تا گازش بره و بعد درشو میبندیم و میذاریم یه جای گرم. مدت رسیدن این ترشی طولانی است . وقتی که پوست لیموها هم نرم شد و قابل خوردن اونوقت ترشی آمادست. بعضی ها برای اینکه زود برسه میذارنش توی آفتاب اما من اینکارو نمی کنم چون رنگ آبلیمو تیره میشه.
این ترشی برای زمستون که ممکنه سرما خوردگی داشته باشید و دلتون ترشی بخواد مناسب است چون سرکه نداره.
تذکر : در ترشی را محکم ببندید چون کپک میزنه و هر چند وقت چک کنید اگه سر ترشی آبلیمو نداشت بهش اضافه کنید.
اینم بعداً عکسشو میذارم(آخه با لب تاب جونم در میاد تا یه عکس بذارم)
دیگه اینکه بدوید تا لیمو تو بازار هست اینو درست کنید که واسه زمستون آماده بشه
حالا کل شیشه رو پر روغن مایع میکنیم.
جمعه 17 اردیبهشت 1395 8:08 PM
تشکرات از این پست
nargesza