0

طرز تهیه ترشی ها

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه ترشی ها

طرز تهیه ترشی ها


طرز تهیه ترشی جات معمولا مشابهند. و اصولی دارند که معمولا در تمام آنها رعایت میشوند.
اول مواد ترشی اعم از گل کلم، بروکلی، هویج سیر یا موارد مشابه را کاملا شسته و روی دستمالی نخی پهن میکنید تا آب آن کاملا گرفته شود.چون وجود هرگونه رطوبت سبب کپک زدن ترشی میشود.

دوم حتی الامکان سرکه ی ترشی را ابتدا جوشانده و اجازه دهید تا کاملا سرد شود. این کار باعث میشود اگر سرکه خالص نیست، آب اضافی آن تبخیر شود.

سوم مواد خورد شده را به همراه چند برگ ریحان و چند عدد فلفل سبز تازه و کمی نمک و ادویه ی مخصوص ترشی، درون ظروف مخصوص ریخته و سر آنرا محکم ببندید. حتی الامکان فبل از بستن میتوانید، یک نایلون روی دهانه ظرف گذاشته و سپس درب را محکم کنید.

لااقل 3 ماه به ترشی فرصت دهید تا جا بیفتد و به اصطلاح "برسد" .
نوش جان
 


 

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	30082010543.jpg
بازدید:	47
اندازه:	232.1 کیلوبایت
شناسه:	33

 

جمعه 17 اردیبهشت 1395  7:54 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها