طرز تهیه ترشی ها
طرز تهیه ترشی جات معمولا مشابهند. و اصولی دارند که معمولا در تمام آنها رعایت میشوند.
اول مواد ترشی اعم از گل کلم، بروکلی، هویج سیر یا موارد مشابه را کاملا شسته و روی دستمالی نخی پهن میکنید تا آب آن کاملا گرفته شود.چون وجود هرگونه رطوبت سبب کپک زدن ترشی میشود.
دوم حتی الامکان سرکه ی ترشی را ابتدا جوشانده و اجازه دهید تا کاملا سرد شود. این کار باعث میشود اگر سرکه خالص نیست، آب اضافی آن تبخیر شود.
سوم مواد خورد شده را به همراه چند برگ ریحان و چند عدد فلفل سبز تازه و کمی نمک و ادویه ی مخصوص ترشی، درون ظروف مخصوص ریخته و سر آنرا محکم ببندید. حتی الامکان فبل از بستن میتوانید، یک نایلون روی دهانه ظرف گذاشته و سپس درب را محکم کنید.
لااقل 3 ماه به ترشی فرصت دهید تا جا بیفتد و به اصطلاح "برسد" .
نوش جان