ابومسلم ظرفيت صعود به ليگ برتر را دارد
گروه استانها / حوزه خراسان رضوي
89/10/11 - 09:11
شماره:8910110055
بازيكن تيم ابومسلم:
ابومسلم ظرفيت صعود به ليگ برتر را دارد
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال ابومسلم خراسان رضوي گفت: اگر براي تيم حاشيه درست نكنند، ظرفيت صعود به ليگ برتر را داريم.
سعيد چاهجويي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: در حال حاضر تيم ابومسلم از لحاظ روحي و فني در شرايط بسيار خوبي به سر ميبرد، اما يك عده افراد دوست ندارند اين تيم ليگ برتري شود.
بازيكن تيم فوتبال ابومسلم خراسان رضوي افزود: به دليل شروع خدمت مقدس سربازي نزديك به دو سال از تيم ابومسلم دور بودم و در تيم فجر شهيد سپاسي بازي كردم.
وي ادامه داد: پس از پايان سربازي از تيمهاي مختلف ليگ برتري همچون پيكان، صبا و شاهين بوشهر پيشنهاد داشتم و حتي رايزنيهايي هم براي حضور در نفت تهران و استقلال با من انجام شد.
بازيكن تيم فوتبال ابومسلم خراسان رضوي افزود: درست در زماني كه قصد داشتم با يكي از اين تيمها قرارداد خود را ثبت كنم به يكباره متوجه شدم كه هنوز يكسال ديگر با ابومسلم قرارداد داشته و بايد در اين تيم بازي كنم.
وي اظهار داشت: از اينكه به ابومسلم آمدهام ناراضي نيستم ولي دوست داشتم تا اين تيم در ليگ برتر بازي ميكرد.
چاهجويي تصريح كرد: تيم ابومسلم در چند سال اخير همواره با مشكلات مالي مواجه بوده است، البته در اين فصل و با آمدن وفايي هنوز با مشكل خاصي روبهرو نبودهايم و ايشان نيز همواره از بازيكنان حمايت داشتند.
وي ادامه داد: البته وفايي به تنهايي نميتواند از پس مشكلات مالي ابومسلم برآيد و بايد مسئولان خراسان رضوي هم در كنار وفايي به ابومسلم كمك كنند.
بازيكن تيم ابومسلم افزود: جايگاه ابومسلم خراسان اين جايگاهي نيست كه امروز ميبينيم و اين تيم بايد در ليگ برتر بازي ميكرد و حتي اين ظرفيت را هم داشت كه در جام باشگاههاي آسيا بازي كند.
وي ادامه داد: اما مديراني كه در گذشته در اين تيم حضور داشتند، اجازه پيشرفت را با مديريت غلط خود از اين تيم گرفتند و بودجههايي را كه بايد صرف ابومسلم ميكردند، حيف و ميل كردند.
چاهجويي همچنين درباره بستن بازوبند كاپيتاني تيم ابومسلم هم گفت: من نيازي نميبينم كه در ليگ دسته اول به دنبال كاپيتاني باشم، چرا كه در حال حاضر تمام ذهنم را نتيجه گرفتن ابومسلم و انجام بازيهاي بينقص براي اين تيم فرا گرفته است.
وي ادامه داد: البته اگر ابومسلم در ليگ برتر بود دوست داشتم تا كاپيتان تيم باشم اما در حال حاضر نيازي به اين كار نميبينم، چرا كه ادامه دادن موضوع كاپيتاني در ابومسلم ايجاد حاشيه ميكند.
تشکرات از این پست