ترشی لیته
ترشی لیته
سلام به همه.........................اول مواد اولیه رو میگم:بادمجان یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده 200گرم
کرفس 250 گرم
فلفل دلمه ی قرمز یک عدد
سیر رنده شده یک قاشق
سوپ خوری
فلفل سبز تند 50 گرم
هویج 3 عدد
گل کلم 250 گرم
سرکه به اندازه نیاز
ادویه ی ترشی یک قاشق سوپ خوری(من گلپر و سیاه دونه با تخم گشنیز گذاشتم)
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
پونه ی خشک یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک قاشق مرباخوری
نمک هم به اندازه نیاز
طرز تهیه:
- سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.
- بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
- سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.
- کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و..... را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.
- سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.
- سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. من یه مقدار رب گوجه هم با سرکه قاطی کردم و به مواد اضافه کردم.خیلی خوشرنگش میکنه.(اینو یادم رفت بگم من سرکه رو گرم کردم قبل از اینکه بجوشه خاموش کردم بعد رب رو اضافه کردم و داغ داغ به مواد اضافه کردم)امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد غزیزای من..............
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395 7:19 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
nargesza