0

ترشی لیته

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی لیته

ترشی لیته


سلام به همه..........ترشی لیته...............اول مواد اولیه رو میگم:بادمجان یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده 200گرم
کرفس 250 گرم
فلفل دلمه ی قرمز یک عدد

سیر رنده شده یک قاشق
سوپ خوری

فلفل سبز تند 50 گرم

هویج 3 عدد

گل کلم 250 گرم

سرکه به اندازه نیاز

ادویه ی ترشی یک قاشق سوپ خوری(من گلپر و سیاه دونه با تخم گشنیز گذاشتم)

نعنای خشک یک قاشق غذاخوری

پونه ی خشک یک قاشق غذاخوری

زرد چوبه یک قاشق مرباخوری

نمک هم به اندازه نیاز
طرز تهیه:

- سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.

- بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.

- سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.

- کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و..... را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.

- سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.

- سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. من یه مقدار رب گوجه هم با سرکه قاطی کردم و به مواد اضافه کردم.خیلی خوشرنگش میکنه.(اینو یادم رفت بگم من سرکه رو گرم کردم قبل از اینکه بجوشه خاموش کردم بعد رب رو اضافه کردم و داغ داغ به مواد اضافه کردم)امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد غزیزای من..............ترشی لیتهترشی لیتهترشی لیتهترشی لیته
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2764.jpg
بازدید:	3
اندازه:	94.8 کیلوبایت
شناسه:	41048
 
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395  7:19 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها