ترشی گوجه فرنگی
مواد لازم :
گل کلم یک بوته کوچک ریزشده
هویج 4 عدد
خیار نگینی شده 4عدد متوسط
گوجه فرنگی پوره شده 3 لیوان
فلفل تازه تند پوره شده یا ریز خورد شده به مقدار لازم
سیر یک بوته ریز خورد شده
سرکه 1 لیوان
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پوره گوجه فرنگی رو با سرکه ونمک میزاریم کمی جوش بزنه چند دقیقه کافیه گل کلم و
هویج را جدا گونه را خیلی ریز میکنیم (من با دستگاه غذا ساز ریز کردم) بعد خیارو
که به شکل مربع درآوردیم همراه فلفل وسیر اضافه میکنیم در آخر پوره گوجه فرنگی که خنک شده
بهش اضافه میکنیم و در ظرف میریزیم
میتونیم از فلفل دلمه هم استفاده کنیم
تندی ترشی بستگی به ذائقه داره ولی تندش خوشمزه تره