0

پیاز ترشی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پیاز ترشی

پیاز ترشی


پیاز ریز

سرکه

سیاه دانه

تخم گشنیز

تخم رازیانه

کمی شکر و نمک



پیاز های ریز مخصوص ترشی رو پوست بگیرید و توی شیشه مورد نظرتون بریزید و تخم گشنیز،رازیانه و سیاه دانه رو کمی بکوبید (تا عطر بیشتری به ترشی بده ) و همراه نمک و کمی شکر( برای اینکه تیزی سرکه رو بگیره) روی پیاز ها بریزید و سرکه بریزید تا جاییکه روی پیاز ها رو بگیره.

ترشی تا حدود دو ماه بعد کامل میگیره و قابل استفاده س.

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395  7:10 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:پیاز ترشی

من ترشی پیاز رو به این ترتیب درست می‌کنم:
_۲ کیلو پیاز
_ ۳ حبه سیر
_ گلپر و تخم گشنیز به میزانِ سلیقه
_ نمک
_ نعئاع خشک
ابتدا چند ساعت پیاز‌ها و سیر‌ها رو در آبِ سرد ریختم تا پوست‌شان راحت در بیاد، بعد یه عینکِ شنا به چشمم زدم و پیاز‌ها رو پوست گرفتمپاسخ به:پیاز ترشی.....
بعد پیاز‌ها رو شستم و کاملا خشک کردم، و سیر‌ها رو له‌ کردم، در ظرف مورد نظر ابتدا پیاز و بعد مخلوط سیر نعئاع ، تخم گشنیز پودر شده و گلپر آسیاب شده ریختم و باز یک ردیف پیاز و به همین ترتیب
من که خیلی‌ دوست دارم ترشی پیاز رو و معمولاً یک هفته نشده میرم سر وقتش

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCN1839.jpg
بازدید:	5
اندازه:	94.5 کیلوبایت
شناسه:	26712

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395  7:11 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها