0

گوجه شور

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

گوجه شور

گوجه شور


مواد لازم

گوجه فرنگی.............................۱ کیلو

آب...........................................۳ لیتر

نمک..........................................۱ پیمانه

سیر.........................................۱� �وته

ترخون و نعنا................................۲ تا ۳ شاخه

گلپر و زردچوبه...........................با هم ۱ ق چ پر

فلفل نکوبیده..............................۴ تا ۵ عدد

سرکه........................................1 تا 2 ق غ سرکه
۱-آب و نمک رو میزاریم روی حرارت تا بجوشه وقتی جوشید میزاریم کنار تا خنک بشه

۲-گوجه های رسیده ( له نشده ) را میشوریم و سبزی ها رو هم میشوریم (اگه از سبزی خشک استفاده میکنید که شستن نمیخواد) و میزاریم تا خشک بشه

۳-همه ی مواد رو میریزیم توی شیشه مورد نظر که باید خشک باشه و آب نمک و سرکه رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم تا ۲ تا ۳ هفته بیرون از یخچال و بعد داخل یخچال تا برسه
 

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_7712.jpg
بازدید:	0
اندازه:	14.2 کیلوبایت
شناسه:	93544   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_7709.jpg
بازدید:	0
اندازه:	11.5 کیلوبایت
شناسه:	93545

 

پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395  7:00 PM
تشکرات از این پست
amirali123 nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:گوجه شور

ترشی گوجه فرنگی / شور گوجه فرنگی


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5393_1.jpg
بازدید:	1
اندازه:	73.5 کیلوبایت
شناسه:	97527
فکر کردم اختراع خودمه اون مدل شکم پرش پاسخ به:گوجه شورپاسخ به:گوجه شور... ولی به نظرم پست اول مربوط به اینجا نیست..اون ترشی سالاد فصل هست اسمش و خیلی فر داره با اینا و البته بسیار هم خوشمزه ست...به نظرم اون باید یه تاپیک دیگه براش زده بشهپاسخ به:گوجه شور

اولین تجربه بود این مدل ترشی و شوری...ولی خیلی خوشم اومد و دیگه درست می کنم.. گذاشتم برسه و بخورم اگه خوب شد بذارم اینجا...که خب خیلی هم خوب بود

مواد لازم:

گوجه فرنگی سفت و قرمز و رسیده، ترجیحا کوچولو

سبزی (نعناع و ترخون و شوید)

سیر

فلفل سبز تند

نمک و فلفل و زرچوبه و گلپر

سرکه

طرز پخت:

اول از همه بگم که گوجه های سفت و رسیده رو انتخاب می کنیم..نرم نباشن...اگه ریز باشن خیلی بهتره....می شوریم و کنار می ذاریم تا خشک بشه..اگه سبزی تازه استفاده می کنیم می شوریم و میذاریم آبش بره و خشک بشه...

ظرف هامون رو هم آماده می کنیم...خشک خشک باید باشه..آب و نمک رو می ذاریم بجوشه...ببینین مقدار ندادم من تو این دستور...چون خب چشمیه..من گوجه کم داشتم...واسه همینم موادم رو روی همون میزون کردم...از فرمول شور مخلوط که گفته بودم به ازای یه لیتر آب، 6 قاشق پر نمک و یه استکان کوچیک سرکه استفاده کردم اما نمک و سرکه بیشتر ریختم ... من چشیدم راستش....وقتی آب و نمک جوشید سرکه رو هم ریختم و گذاشتم خوب خنک بشه... تو این فاصله ، توی شیشه های خشک، یه لایه سبزی ریختم و سیر رو از وسط خرد کردم و توش ریختم و فلفل سبز تند رو شکمش رو چاک دادم و توش گذاشتم...گلپر و فلفل سیاه هم ریختم...خود گل

بعد هم گوجه رو می ریزیم توش...حالا من این قسمت یه خلاقیتی به خرج دادم از خودم!! داشتم ترشی بادمجون شکم پر هم درست می کردم یهو نبوغم گل کرد...چهارتا از گوجه ها رو شکمشون رو خالی کردم

با قاشق کوچیک اینکارو می کنیم..جوری که به دیواره هاش آسیبی نرسه

سیرها رو خرد کردم ( من ترشی ها رو با سیر زیاد دوست دارم...یه بوته کوچیک استفاده کردم) همراه سبزی خشک شده و خرد شده و نمک و گلپر و فلفل و زرچوبه مخلوط کردم....از سبزی خشک هم می تونیم استفاده کنیم

و توی گوجه ها رو از این مواد پر کردم

و روی بقیه گوجه ها توی شیشه گذاشتم و بازم لا به لاش سبزی ریختم

مخلوط سرکه و نمک که خوب خوب خنک شد از کنار شیشه می ریزیم توی شیشه و درش رو محکم می بندیم و می ذاریم توی یه جای خنک .. اگه بالکنی، حیاط خلوتی چیزی دارین بذارین اونجا..یادش به خیر خونه مامانم اینا توی پارکینگشون طبقه زده بودن و جای انواع ترشی ها اونجا بود..اگه هم مثه من هیچکدوم اینا رو ندارین..بذارین توی سردترین مکان خونه تون، که اینجا یه اتاقی دارم که اینجوره...من یه هفته اونجا گذاشتم و بعد گذاشتم توی یخچال....از اول هم اگه جایی ندارین بذارین یخچال..کی به کیه؟؟!!

البته من متاسفانه یادم رفت که همچین ترشی گذاشتم و دیر گذاشتمش تو یخچال!! یه همچین کدبانویی هستم من !!

خیلی خوشمزه بود..مخصووووووووووصا اون شکم پرها...کاش همه رو اونجوری درست کرده بودم....اولین افتتاحمون با ماکارونی بود....مال من زیاد موند و نرم شد..ولی بازم دوست داشتیم و روی ماکارونی ریختیم و هومممممممم

سری دیگه می خوام فقط با سرکه و نمک درست کنم .. بدون آب

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_4993.JPG
بازدید:	0
اندازه:	74.9 کیلوبایت
شناسه:	97517جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5003.JPG
بازدید:	0
اندازه:	56.4 کیلوبایت
شناسه:	97518
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_4992.JPG
بازدید:	0
اندازه:	65.7 کیلوبایت
شناسه:	97519جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5000.JPG
بازدید:	0
اندازه:	41.4 کیلوبایت
شناسه:	97520
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5001.JPG
بازدید:	1
اندازه:	36.4 کیلوبایت
شناسه:	97521جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5002.JPG
بازدید:	0
اندازه:	43.1 کیلوبایت
شناسه:	97522
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5004.JPG
بازدید:	0
اندازه:	67.2 کیلوبایت
شناسه:	97523جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5382.JPG
بازدید:	0
اندازه:	68.7 کیلوبایت
شناسه:	97524
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5386_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	67.0 کیلوبایت
شناسه:	97525جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5388_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	73.9 کیلوبایت
شناسه:	97526
 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395  7:01 PM
تشکرات از این پست
nargesza
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 15244
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:گوجه شور

خیلی هم خوشمزه میشه  ما هم درست میکنیم عالیه با ابگوشت ما ترشی گوجه البته ترکیش رو میگیم

 

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

 نگین بی بدل توئی ، راسخون

پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395  8:11 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:گوجه شور

واقعا....ممنون

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

جمعه 17 اردیبهشت 1395  7:55 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها