شور برگ مو
شور برگ مو
..................برگها را شسته ............. سپس دُم آنها را بريده و تعداد پنج يا بیشتر را روي هم قرار داده و لوله ميكنيم.................. و داخل يك شيشه به صورت ايستاده قرار ميدهيم.............من یه دونه یه دونه گذاشتم.........بینشون هم نخود فرنگی گذاشتم..............هویجوری...... ... روي آن را با مخلوط آب، سركه و نمك پر ميكنيم.و درب اونو محکم میبندیم............ من وقتی تو اب............. نمک و سرکه میریزم ............میچشم...........و اگه کم بود دوباره میریزم در کل فرمولی براش ندارم.......................حالا شورمون رو استریل میکنیم.....................اینجوری نگه داریش بهتره و حتی اگه بیرون از یخچال نباشه کپک نمیزنه...................شیشه رو تو قابلامه میزاریم و قابلمه رو پر اب میکنیم..............................قابلمه رو میزاریم رو گاز.........................وقتی اب به جوش اومد میزاریم 15 دقیقه بجوشه.........................بعد گازو خاموش میکنیم.....................شیشه رو از اب بیرون نمی اریم..................همون جوری میزاریم تا خنک بشه......................
بعد از یه هفته شور ما اماده اس...............................................
شور برگ مو براي افرادي مناسب است كه دوست دارند در فصلهايي كه برگ مو موجود نيست هم دلمه درست كنند.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395 6:55 PM
تشکرات از این پست
nargesza