0

ترشی بندری

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی بندری

رشی بندری


مواد لازم:
گوجه فرنگی=1کیلو
بادمجان=1کیلو
موسیر=200 گرم
هویج=1 کیلو
گل کلم=1 عدد
کرفس=1 بوته
لوبیا سبز= نیم کیلو
فلفل سبز= 100 گرم
رب گوجه فرنگی= 4 قاشق سوپ خوری
ادویه ترشی= 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
سرکه = 1 لیتر
آب= 1 لیتر
طرز تهيه:
بادمجانها را از طول برش داده نمک زده و یک ساعت کنار گذاشته تا تلخی آن گرفته شود .سپس آنها را شسته و چند دقیقه در آب جوش قرار داده و در صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.موسیر را از یک روز قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم.تمام مواد را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را پوره کرده وبا رب در قابلمه گذاشته می گذاریم بجوشد،سرکه را باآب مخلوط کرده ودر ظرفی می جوشانیم گوجه و سرکه را در حالیکه داغ هستند روی مواد ترشی ریخته و ادویه ،نمک و زرد چوبه زده خوب مخلوط کرده پس از سرد شدن در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.

*لوبیا سبز را پس از شستن در آب جوش قرار داده شعله را خاموش کرده ودر ظرف را می گذاریم*
 

 
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	450_1298637012_original_htizgukvfnwyoxlmqcea.jpg
بازدید:	1
اندازه:	50.5 کیلوبایت
شناسه:	35673

 

پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395  6:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ترشی بندری

ترشی بندری


سلام سلام سلام
ما به این ترشی میگیم سالاد زمستانی

مواد لازم:
گل کلم

هویج

کلم

سیر

سیب زمینی ترشی

کرفس

خیار

نمک

آب ولرم

رب

طرزتهیه:

مواد سالاد را در سایزهای کوچک ریز کنید سپس رب را با آب و نمک ولرم مخلوط کنید رب به اندازه ای برزید که مایه نسبتا غلیظی بدست آید سپس مواد ریز کرده را درون شیشه ریخته و مواد ربی را روی آن بریزید و یک چهارم لیوان سرکه اضافه کنید درب شیشه را بسته و بمدت 2 هفته در جای گرم قرار دهید تا برسد.
 

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	سالاد زمستانی.JPG
بازدید:	1
اندازه:	52.6 کیلوبایت
شناسه:	116631

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395  6:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ترشی بندری

ترشی بندری


سلام پاسخ به:ترشی بندری

من با 4تاهویج

4تا بادمجون

یه کم هم کلم گل که من هرچی میوه فروشی ها رو گشتم گفتن الان فصلش نیست پس من نریختم

فلفل قرمز سیر رب گوجه یه سالاد بندری خوشمزه تیز پختم

اول سرکه رو باهویج روی گاز تا هویج بپزه بعد بادمجون را اضافه هر دو تا را رنده کرده بودم بعد کمی رب وفلفل قرمز بعد میگذاریم سرد شوند سیر را رنده واضافه

بگذاریم چند روز جا بیفتد خوشمزه تر میشودپاسخ به:ترشی بندری

هویج وبادمجون اصلا نباید آب داشته باشند
 

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2983.jpg
بازدید:	0
اندازه:	39.3 کیلوبایت
شناسه:	148929   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2996.jpg
بازدید:	0
اندازه:	29.1 کیلوبایت
شناسه:	148930

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395  6:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها