رشی بندری
مواد لازم:
گوجه فرنگی=1کیلو
بادمجان=1کیلو
موسیر=200 گرم
هویج=1 کیلو
گل کلم=1 عدد
کرفس=1 بوته
لوبیا سبز= نیم کیلو
فلفل سبز= 100 گرم
رب گوجه فرنگی= 4 قاشق سوپ خوری
ادویه ترشی= 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
سرکه = 1 لیتر
آب= 1 لیتر
طرز تهيه:
بادمجانها را از طول برش داده نمک زده و یک ساعت کنار گذاشته تا تلخی آن گرفته شود .سپس آنها را شسته و چند دقیقه در آب جوش قرار داده و در صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.موسیر را از یک روز قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم.تمام مواد را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را پوره کرده وبا رب در قابلمه گذاشته می گذاریم بجوشد،سرکه را باآب مخلوط کرده ودر ظرفی می جوشانیم گوجه و سرکه را در حالیکه داغ هستند روی مواد ترشی ریخته و ادویه ،نمک و زرد چوبه زده خوب مخلوط کرده پس از سرد شدن در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.
*لوبیا سبز را پس از شستن در آب جوش قرار داده شعله را خاموش کرده ودر ظرف را می گذاریم*