ترشي اناناس
ترشي اناناس
بالاخره يكي از دوستان اومد و برام طرز تهيه شو ارسال كرد
ممنون از رقيه جان
اين مدل روش خودشونه
مواد لازم :
کمپوت آناناس حلقه ای دو قوطی
سرکه ¼ پیمانه
شکر نصف پیمانه
آب کمپوت آناناس
آب لبو یا چغندرپخته شده
عصاره ترشی کلم بنفش
آب اسفناج تازه
تعدادی کمپوت آناناس
طرز تهیه :
از آناناس تازه هم میشه استفاده کرد ولی بدیهیست که شکر کمی بیشتر میخواد .
من از عصاره ترشی کلم بنفش استفاده کردم .حلقه های آناناس رو یکشب توی عصاره ترشی کلم بنفشی که با سرکه و شکر آماده کرده بودم – گذاشتم . هم آناناس ها رنگ گرفتن و هم باعث شدن که رنگ ترشی کلم من خیلی پررنگتر شد !!
چند حلقه آناناس رو هم داخل عصاره ترشی لبو که با سرکه و شکر تهیه کرده بودم گذاشتم که خیلی خوشرنگ شد .
برگهای اسفناج رو با کمی سرکه توی بلندر له کردم و شکر زدم وبا آب کمپوت مخلوط کردم و گذاشتم بمونه تا سبز بشه .
این حلقه های رنگی آناناس که مزه ملس داره میتونه هم به تنهایی ترشی یا دورچین غذا های شما بشمار بره و هم میتونه با ترکیب چند رنگ زینت بخش میزها و سفره های شما بشه .این آناناس های رنگی رو میتونین روی ترشی ها و سالاد ها بعنوان تزیین بکار ببرین .
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395 6:50 PM
تشکرات از این پست
nargesza