ترشي گردو
مواد لازم:
1 كيلو گردوي تازه
سركه به ميزان كافي
نمك 2 تا 3 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز تازه يا خشك به دلخواه
توجه: گردوها بايد بزرگتر از فندق و كاملا نرم باشد.
طرز تهيه:
گردوها را شسته و با آب روي حرارت ميجوشانيم تا تلخياش گرفته شود. آنها را در آبكش ميريزيم (سه بار اين مراحل را تكرار ميكنيم) و در آفتاب ميگذاريم تا كاملاً خشك شود. سپس گردوها را با فلفل، نمك و سركه در يك شيشهي خشك ميريزيم.
بعد از حدود يك ماه ترشي آماده ميشود.
* در هنگام آبكش كردن گردوها، لايه ايجاد شده روي پوست آنها را زير جريان آب سرد كاملا ميشوييم