مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه: پاستا یا خمیراک (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونههای مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است. برای مطلب امروز آشپزی از نوع پاستای پروانه ای استفاده کرده ایم. طعم آن را با سس سبزیجات و میگو حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
-
پاستای پروانه ای 150 گرم
-
بادمجان 1 عدد
-
کدو 1 عدد
-
فلفل دلمه ای قرمز یک چهارم
-
فلفل دلمه ای زرد یک چهارم
-
گوجه فرنگی 1 عدد
-
قارچ 50 گرم
-
میگوی پاک شده 100 گرم
-
جعفری به مقدار لازم برای تزئین
-
پنیر پارمسان به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. يك عدد بادمجان ، يك عدد كدو،يك چهارم فلفل دلمه اي قرمز،يك چهارم فلفل دلمه اي زرد و يك عدد گوجه فرنگي سفت را خرد كنيد و آماده بگذاريد.
2. 50 گرم قارچ ريز يا قارچ درشت خرد شده هم آماده كنيد. 100 گرم ميگوی پاك شده هم تهيه كنيد و در مقداري روغن يا كره تفت دهيد.
3. سبزيجات را هم به صورت جداگانه در تابه سرخ كرده و در پايان همه را با هم مخلوط كنيد.
4. سس سير را به اين مخلوط اضافه كنيد . ميگوي سرخ شده را هم در اين سس بريزيد.
5. حالا 150 گرم پاستاي پروانه اي را در آب بپزيد و در ظرف مورد نظر بريزيد. مخلوط سبزيجات و ميگو را روي پاستا بريزيد .
6. بعد از تزيين با مقداري جعفري خرد شده ،مقداري پنير پارمسان روي غذا بريزيد و سرو كنيد .