0

پاستای پروانه‌ای با سس سبزيجات و ميگو

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پاستای پروانه‌ای با سس سبزيجات و ميگو

مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه: پاستا یا خمیراک (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است. برای مطلب امروز آشپزی از نوع پاستای پروانه ای استفاده کرده ایم. طعم آن را با سس سبزیجات و میگو حتما امتحان کنید.
 

پاستای پروانه ای با سس سبزيجات و ميگو



مواد لازم:

  • پاستای پروانه ای 150 گرم
  • بادمجان 1 عدد
  • کدو 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز یک چهارم
  • فلفل دلمه ای زرد یک چهارم
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • قارچ 50 گرم
  • میگوی پاک شده 100 گرم
  • جعفری به مقدار لازم برای تزئین
  • پنیر پارمسان به مقدار لازم


طرز تهیه:

1. يك عدد بادمجان ، يك عدد كدو،يك چهارم فلفل دلمه اي قرمز،يك چهارم فلفل دلمه اي زرد و يك عدد گوجه فرنگي سفت را  خرد كنيد و آماده بگذاريد.

2.  50 گرم قارچ  ريز يا قارچ درشت خرد شده هم آماده كنيد. 100 گرم ميگوی  پاك شده   هم تهيه كنيد و در مقداري روغن يا كره تفت دهيد.

3. سبزيجات را هم  به صورت جداگانه در تابه سرخ كرده و در پايان   همه را با هم مخلوط كنيد.

4. سس سير را به اين مخلوط اضافه كنيد . ميگوي سرخ شده را هم در اين سس بريزيد.

5. حالا 150 گرم پاستاي پروانه اي را در آب بپزيد و در ظرف مورد نظر بريزيد. مخلوط سبزيجات و ميگو را  روي پاستا بريزيد .

6. بعد از تزيين با مقداري جعفري خرد شده ،مقداري پنير پارمسان روي غذا بريزيد و سرو كنيد .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  3:58 PM
تشکرات از این پست
siryahya nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها