0

آش هالاو یا آبگوشت غوره، غذای محلی سنندج

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آش هالاو یا آبگوشت غوره، غذای محلی سنندج

وب‌سایت آشپزباشی: آش هالاو سنندج از غذا های محلی و خوش طعم شهر سنندج است. به این غذا آبگوشت غوره هم گفته می شود، چون آب غوره از مواد اصلی در تهیه آن به شمار می آید و در اصل آن را مانند آبگوشت با آب فراوان و به صورت گوشت کوبیده میل می کنند.

مواد لازم:

 

  •     چغندر  ۱ عدد
  •     برنج دو سوم پیمانه
  •     نخود ۱/۲ پیمانه
  •     فلفل به میزان لازم
  •     نمک به میزان لازم
  •     گوشت  ۷۰۰ گرم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     روغن  به میزان لازم
  •     برگ چغندر  ۳۰۰ گرم
  •     جعفری  ۱۰۰ گرم
  •     آب غوره  ۱/۲ پیمانه
  •     زعفران آب کرده  به میزان لازم
  •     نعناع داغ  به میزان لازم
  •     پیاز داغ   به میزان لازم

آش هالاو سنندج
 

طرز تهیه:

1- در قابلمه ای روی حرارت متوسط مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تا نرم شود، تفت دهید.

2 - گوشت را به آن اضافه کنید و تا قهوه ای رنگ شود، تفت دهید. به آن ها نمک، فلفل و زردچوبه بزنید.

3-نخود را به همراه 7 پیمانه آب به سایر مواد اضافه کنید و بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای 30 دقیقه قل بزند.

4-برنج را در آش بریزید و بگذارید تا آش کاملا پخته شود.

5- برگ چغندر و جعفری را به آش اضافه کنید و آن برای 30 دقیقه دیگر بپزید.

6- آب غوره، زعفران (آب کرده) و چغندر پخته را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

7- آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کرده و میل کنید.

نکات:

1- پیاز را خرد کنید.

2- از گوشت بدون استخوان استفاده کنید.

3- نخود را از قبل خیس کنید. قبل از مصرف آن را آبکشی کنید.

4- برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید. قبل از مصرف آن را آبکشی کنید.

5- چغندر را پوست بگیرید. آن را خرد کنید و برای حدود ۲ ساعت آب پز کنید.

6- برگ چغندر و جعفری را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید از سایر سبزی های معطر مانند نعناع و پیازچه هم استفاده کنید.

7- اگر تمایل داشتید می توانید میزان آب غوره را کم یا زیاد کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  3:57 PM
تشکرات از این پست
siryahya nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها