کیک_پان_اسپانیا
کیک_پان_اسپانیا
مواد لازم:
آرد : 70 گرم
آرد سیبزمینی : 70 گرم
شکر : 150 گرم
تخم مرغ : 6 عدد
پودر وانیل : ½ قاشق چایخوری
نمک : ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده ها را از سفیده ها جدا کنید. در دو ظرف جادار بریزید.
زرده ها را هم بزنید و کم کم 75 گرم از شکر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کرم یکدستی شود.(10 تا 15 دقیقه)
10 دقیقه سفیده ها را با همزن برقی هم بزنید و 75 گرم مانده از شکر را به آن اضافه کنید.
نمک را به سفیده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر و نمک به خورد کرم برود و پف کند.
زردهای که از قبل هم زدهاید را آرام آرام به سفیده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
آرد، آرد سیبزمینی را با وانیل مخلوط می کنیم و آن ها را درون الک بریزید و روی ظرف مخلوط سفیده به آرامی الک کنید.
به آرامی و با احتیاط آرد ها هم می زنیم تا آرد ها به خورد مخلوط تخممرغ بروند و خمیری یکدست به دست بیاید.
قالب دلخواهتان را با کره یا روغن چرب کنید. مایع را درون آن بریزید.
قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید. در مدت گرم شدن آن در فر را باز نکنید.
30 تا 40 دقیقه بعد کیک آماده است.
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395 10:48 AM
تشکرات از این پست
nargesza