ارتباط پيامكي نامشروع
پرسش:
من خانم متاهلی هستم که با فردی که بسیار مذهبی است ارتباط دارم. ارتباط ما در حد درد دل کردن و پیامک زدن است من به این رابطه شدیدا وابسته شده ام و نمی توانم آن را کنار بگذارم. آیا من دارم به همسرم خیانت می کنم؟
پاسخ:
آیا اگر ایشان این پیامک ها را به شوهرشان نشان بدهد ایشان راضی هستند؟ مسلما این جايز نیست. این ارتباطات خطرناک است. معمولا از پیامک های مذهبی شروع می شود و به ارتباط های نامشروع کشیده می شود. این ارتباط نه تنها جایز نیست، بلکه خلاف حق شوهر است.
اسلام می گوید که اگر پدر شما فوت کرد باید از همسرت اجازه بگیری و بروی، اگر می خواهی نماز مستحبی بخوانی یا نذر بکنی باید از همسرت اجازه بگیری. این مرد شیطان است. جلوی این رفتارها را بگیرید. این محبت را به پای همسرتان بریزید. موبایل خودتان را قطع کنید و مدتی بدون گوشی باشید. این یک خط شکنی نسبت به همسر است و کم کم جلو می رود و یک شکافی در زندگی زناشویی است.
بین خود و خدای خودتان توبه کنید و هیچ گاه این را پیش همسرتان مطرح نکنید. این ارتباط برای خانم های مجرد هم خیلی مهم است. بعضی از خانم ها می گویند که ما قبل از ازدواج ارتباط داشته ایم آیا آن را به همسرمان بگوییم؟
خیر. هیچ وقت این کار را نکنید. در بهترین حالات گذشته خراب خودتان را برای مردتان تعریف نکنید. اسلام می خواهد که حریم ها حفظ بشود.
پی نوشت :
حجت الاسلام والمسلمين دكتر ناصر رفيعي، برنامه سمت خدا