گروه ورزشي / حوزه کشتي و وزنه برداري
89/10/11 - 08:57
شماره:8910070782
فقط به عشق كشتي فرنگي كار ميكنيم
خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم ملي جوانان فرنگي گفت: تنها به عشق كشتي است كه كار ميكنيم وگرنه با درآمد مربيگري حتي پول بنزينم هم درنميآيد.
بهرام حسينزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: اين روزها در باشگاه نامجو تمرين ميدهم. پولي نميگيرم كه بخواهم بگويم درآمدم چقدر است. با اين درآمدي كه از كار مربيگري دارم حتي پول بنزينم هم درنميآيد. فقط به عشق كشتي فرنگي است كه اين كار را انجام ميدهم و اينكه چراغ كشتي در باشگاهها خاموش نشود.
وي تاكيد كرد: مربيان در باشگاهها كه درآمدي ندارند. باز اگر در كادر فني تيم ملي باشي، در روزهايي كه اردو تشكيل ميشود، مبلغي دريافت ميكني. از زماني كه يزدانيخرم آمده، اين رقم در تيمهاي ملي افزايش داشته اما در باشگاهها همچنان خيلي از مربيان رايگان يا در حد رايگان كار ميكنند. در همان تيم ملي هم نهايتا سالي دو ماه اردو برگزار ميشود پس پول اردوها اصلا چشمگير نيست.
سرپرست سابق تيم ملي نوجوانان تصريح كرد: حرفهاي ناصر نوربخش را كاملا تاييد ميكنم. من هم با مدرك فوقليسانس تربيتبدني و مدرك درجه يك بينالمللي مربيگري چنين شرايطي را دارم. اين همه وقت ميگذاريم اما تنها انگيزهمان ميتواند كشتي باشد نه ماديات چون اگر همين وقت را در اداره سپري كنيم، پول اضافهكارمان را ميگيريم و اينقدر هم سختي تمريندادن و آموزش نخواهيم داشت. بعد از 12 سال خدمت صادقانه به كشتي تهران، يك سال در سالن توفيق كار كردم و هنوز هم پول كارم را نگرفتهام.