وبسایت آکاایران: آموزش کامل طرز تهیه ترشی پیاز ریز مخصوص خوشمزه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور تهیه ترشی، این مطلب را دنبال کنید…
مواد لازم :
-
پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) ۲ عدد متوسط
-
چوب دارچین ۲ عدد
-
میخک (درسته) ۶ عدد
-
دانه فلفل قرمز (له شده) کمی
-
سرکه سیب ۱ فنجان – ۲۴۰ میلی لیتر
-
آب لیمو (تازه) نصف فنجان – ۱۲۰ میلی لیتر
-
شکر ۱/۴ تا ۱/۲ فنجان – ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
-
نمک ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1- پیاز حلقه شده را داخل یک کاسه ی متوسط بریزید. آنقدر آب جوش روی آنها بریزید که کاملاً روی آنها را بپوشاند. تا ۱۰ بشمارید سپس آبکش کنید. پیاز ها را در بطری شیشه ای یا یک کاسه بریزید. دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز را در یک روغن دان کوچک روی حرارت متوسط ۳ تا ۵ دقیقه بو بدهید تا عطر آنها بلند شود. سرکه، آب لیمو، ۱/۴ فنجان شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آرام به جوش بیاید سپس ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید.
2- شیرینی آن را بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید. مخلوط را روی پیاز ها بریزید. بگذارید آنقدر در دمای اتاق بمانند که خنک شوند سپس می توانید تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.