مدت زمــان طـــــــبخ : 20 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
کالری برای یک نفر : 72 کالری
چربی برای یک نفر : 6.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 2.20 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 0.70 گرم
مواد لازم جهت تهیه سالاد بادام و پنیر :
1. کاهوی خرد شده : 1 لیوان
2. انواع جوانه تازه : 1 لیوان
3. پنیر خرد شده : 1/3 لیوان
4. بادام بو داده شده و خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
5. روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
6. سرکه سفید : 3 قاشق غذاخوری
7. سس با پودر خردل : 1 قاشق چای خوری
8. نمک : به میزان لازم
9. فلفل : به میزان لازم
10. شکر : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد بادام و پنیر :