0

تخته سياه كلاس انتظار مهدی زهرا س

rezamzd
rezamzd
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1848

تخته سياه كلاس انتظار منتظر دلنوشته هاي زيباي شماست

یـــادم باشـــد
یـــادت باشـــد
یـــادمـــان باشـــد
هـــمان قــدر کـــه در غـیـبـت مــقـصـریـم در ظــهـور مــوثـریـم ...!

هرکس هر دلنوشته ای برای امام عصر عجل الله تعالی فرجه شریف داره میتونه در این تاپیک قرار بده.
لطف کنید از قرار دادن مطالب تکراری و کپی و زدن چندین پست  پشت سر هم خودداری کنید تا این تاپیک فقط و فقط مخصوص حرف دل دوستان عزیز باشه.....

.... ..

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  11:25 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
rezamzd
rezamzd
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1848

پاسخ به:تخته سياه كلاس انتظار مهدی زهرا س

می‌گویند تا درد به استخوان نرسد و اضطرار، بند بند وجودمان را از هم نگسلد نمی‌آیی آقا!

آقاجانم! قوت قلب خسته‌ام! من دردهایم را برایت شرح می‌دهم. خودت بگو آمدنت اضطراری است یا نه؟!

این روزها انسان به فکر خودش نیست. یادش رفته چه عهدی در روز الست بسته.

حتی لختی فکر نمی‌کند که از کجا آمده و به کجا خواهد رفت.

پاسخ به:تخته سياه كلاس انتظار مهدی زهرا س

شیطان، چنان انسان را مشغول و مغفول کرده که همت و تلاشی برای شناخت خویشتن خویش نمی‌کند.

امروز انسان به جای اینکه از شوق دیدن لبخند آن نگار بی‌همتا ذوق کند و قدم در راه بگذارد، ایستاده به تماشای ویترین‌های رنگارنگ دنیا.

دردم گرفته آقاجان که چون انسان، سفره‌اش را از شیطان جدا نکرده با طعام و دست‌پخت او دارد مسموم و هلاک می‌شود.

آینه شفاف فطرت انسان را چنان زنگارگرفته که دیگر خدا را در خود نمی‌بیند و نمی‌بیند که چگونه آرام‌آرام از انسانیت به حیوانیت تنزل می‌کند.

درد می‌کند استخوان‌هایم آقا که من هم دارم با این انسان‌ها در مرداب فرو می‌روم و همواره به جای فراز در فرودم.

مریضی دل انسان سخت شده آقا! ای مهربان‌تر از همه! آیا به دم مسیحایی‌ات به شفایمان نمی‌شتابی؟!

گرچه حالا هم اگر برای دل حیاتی هست صدقه سری محبت توست و بس، قربان محبتت آقای مهربانم!

.... ..

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  11:41 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها