مرغ ترش سرخ شده
مرغ ترش سرخ شده بدون روغن تكه هاي مرغ را با نمك و فلفل سياه ،زردچوبه ،دو عدد پياز ،كمي پودر دارچين و اب به ميزان كافي و چهار قاشق سركه سيب يا يك ليوان معمولي اب ليمو ترش تازه طعم دار كرده و ميپزيم ،اب كني كه ازش موند كفايت ميكنه ،درون سيني فر تكه ها را كنار هم چيده و اب مرغ را ميريزيم روش ،شعله بالا و پايين فر را روشن ميكنيم ،با فرچه روش زعفران اب كرده ميماليم ،به مرور درون فر تكه هاي مرغ قرمز قرمز ميشوند ،ولي مواظب باشيد روي مرغ نسوزه ،بعد از مدتي شعله بالا را خاموش كنيد و بذاريد با شعله پايين خوب رنگ عوض كند ،
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:
السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه
دوشنبه 13 اردیبهشت 1395 7:07 PM
تشکرات از این پست
nargesza