مدت زمــان طـــــــبخ : 15 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
کالری برای یک نفر : 237 کالری
چربی برای یک نفر : 12.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 6.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 21.50 گرم
مواد لازم جهت تهیه اسپاگتی با ماهی سالمون دودی :
1. اسپاگتی خشک تهیه شده از آرد سبوس دار : 450 گرم
2. روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
3. خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
4. آب انگور : 150 میلی لیتر
5. ماهی آزاد دودی : 125 گرم
6. فلفل قرمز : مقداری
7. فلفل سیاه : مقداری
8. گشنیز یا جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
9. پنیر فتا بدون آب و با دست ریز شده : 90 گرم
10. برگ های ریز و تازه گشنیز یا جعفری جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه اسپاگتی با ماهی سالمون دودی :