0

حيدري: قطبي تشخيص داد كه من هميشه براي تيم ملي دعا كنم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مدافع پرسپوليس گفت: اعتراضي ندارم چون قطبي تشخيص داد که من هميشه براي تيم ملي دعا کنم.

سپهر حيدري اظهار داشت: در حال حاضر در شرايط بسيار خوبي هستيم. با آغاز تمرينات عزم خود را جزم کرده‌ايم که در نيم‌فصل دوم نتايج بهتري کسب کنيم.
وي ادامه داد: برد مقابل سايپا در آخرين ديدار نيم‌فصل براي ما بسيار اهميت داشت چون يک شوک به تيم وارد شد. فکر مي‌کنم بچه‌هاي ما به اشتباهات خودشان پي برده‌اند.
حيدري در خصوص حضور در اردوي ترکيه و امارات گفت: در اين دو اردو با تيم‌هاي بزرگي بايد رقابت کنيم و پرسپوليس هم تيم بزرگي است که در اين تورنمنت‌ها حضور دارد. هدفمان اين است که نقاط ضعف‌ را برطرف و نقطه قوت‌مان را تقويت کنيم. در اين دو تورنمنت آبروداري خواهيم کرد و نشان مي‌دهيم اختلاف ما با تيم‌هاي بزرگ اروپايي زياد نيست.
مدافع پرسپوليس در خصوص عوت نشدن به اردوي تيم ملي تصريح کرد: درباره تيم ملي هيچ اظهار نظري نمي‌کنم و فقط براي تيم ملي کشورم در جام ملت‌هاي آسيا آرزوي موفقيت مي‌کنم. آقاي قطبي تشخيص داد که من هميشه براي تيم ملي دعا کنم. هيچ مشکلي نيست و خدا را شکر مي‌کنم که الان در کنار تيم بزرگي مثل پرسپوليس هستم و براي اين تيم خدمت مي‌کنم. همراه پرسپوليس بودن در دو تورنمنت بزرگي که پيش رو داريم کمتر از حضور در جام ملت‌هاي آسيا نيست. به نظرم خيلي از بازيکنان تيم ملي آرزو داشتند الان با پرسپوليس در دو تورنمنت شرکت کنند تا اينکه همراه تيم ملي روي نيمکت بنشيند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 11 دی 1389  9:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها