سوپ فرانسوی پیاز به عنوان شروع کننده غذای کم کالری بسیار مناسب است به خصوص در فصل بهار که انواع مختلف پیاز یافت می شود .
وبسایت آوای سلامتی: سوپ فرانسوی پیاز به عنوان شروع کننده غذای کم کالری بسیار مناسب است به خصوص در فصل بهار که انواع مختلف پیاز یافت می شود .
مواد لازم :
-
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
-
پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده : 450 گرم
-
سیر : 2 حبه
-
شکر : نصف قاشق چای خوری
-
عصاره گوشت : 2 عدد
-
نمک : نصف قاشق چای خوری
-
فلفل سیاه : به میزان لازم
-
نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده : 4 عدد
-
پنیر کم چرب رنده شده : 50 گرم
طرز تهیه:
1. در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه نمایید . پس از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه نمایید .
2. اجازه دهید برای 30 دقیقه در دمای پایین بپزد . به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند . نیازی به اضافه نمودن آب نیست و باید در دمای کم و آب خود پیاز بپزد . پس از 30 دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید .
3. سپس 900 سی سی آب اضافه نمایید و پس از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود .
4. گریل را از قبل روشن نمایید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای 2 دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند . در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز می توانید استفاده نمایید .
توصیه سرآشپز :
میزان کالری و چربی موجود در پیاز پایین بوده و برای افرادی که بیماری هایی مانند دیابت , چربی خون بالا دارند مناسب است . فقط افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند رماتیسم باید در مصرف آن دقت بیشتری نمایند و میزان آن را کاهش دهند . پنیر موجود در سوپ فرانسوی پیاز منبع خوب کلسیم و فسفر است و به رشد استخوانی به خصوص در کودکان کمک فراوانی می نماید .