0

ته تالی اراکی(همبرگر خانگی)

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

ته تالی اراکی(همبرگر خانگی)

 

ته تالی اراکی(همبرگر خانگی)ته تالی

 

مواد لازم: برای ۲ نفر

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم(نسبتا چرب)

پیاز متوسط یک عدد

سیب زمینی درشت یک عدد

گ.جه متوسط دو عدد

نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

روغن دو قاشق غذا خوری

مرزه خشک یک قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه: پیاز را رنده ریز کرده و با نمک و زردچوبه و مرزه و گوشت را ( درصورت تمایل می توان به جای مرزه از پیازچه ریز شده استفاده کرد.) با هم مخلوط کرده. روغن را ته تابه ریخته و گوشت را در حد ممکن ته تابه پهن می کنیمو سیب زمینی و گوجه را حلقه نازک کرده و روی گوشت می چینیم. روی حرارت خیلی ملایم با شعله پخش کن گذاشته و درب ظرف را می بندیم. گوشت ابتدا آب انداخته اجازه می هیم آب گوشت تقریبا جمع شود به حالتی که گوشت خشک نشود. غذا آماده است. نوش جان

 

یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  11:12 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها