ته تالی اراکی(همبرگر خانگی)
مواد لازم: برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم(نسبتا چرب)
پیاز متوسط یک عدد
سیب زمینی درشت یک عدد
گ.جه متوسط دو عدد
نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن دو قاشق غذا خوری
مرزه خشک یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه: پیاز را رنده ریز کرده و با نمک و زردچوبه و مرزه و گوشت را ( درصورت تمایل می توان به جای مرزه از پیازچه ریز شده استفاده کرد.) با هم مخلوط کرده. روغن را ته تابه ریخته و گوشت را در حد ممکن ته تابه پهن می کنیمو سیب زمینی و گوجه را حلقه نازک کرده و روی گوشت می چینیم. روی حرارت خیلی ملایم با شعله پخش کن گذاشته و درب ظرف را می بندیم. گوشت ابتدا آب انداخته اجازه می هیم آب گوشت تقریبا جمع شود به حالتی که گوشت خشک نشود. غذا آماده است. نوش جان