ماکارونی دو ته دیگه
مواد لازم: برای ۲ نفر
ماکارونی آبکش شده حدود ۲۵۰ گرم
سیب زمینی درشت یک عدد
نان لواش به مقدار لازم
مواد ماکارونی:پیازمتوسط یک عدد.گوشت چرخ کرده صد گرم نمک وروغن به مقدا لازم ورب دو قاشق غذا خوری
ماهی تابه دوطرفه چدنی یک عدد
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا طرز تهیه مواد ماکارونی :پیاز رانگینی خرد کرده کمی تفت میدهیم گوشت را اضافه وآن را با پیاز سرخ کرده بعد نمک وزردچوبه ورب را اضافه کرده بعد از سه دقیقه مایع ماکارونی حاضر است .برای ابکش کردن ماکارونی اب را جوش اورده کمی نمک ونوک قاشق چایخوری زردچوبه ویک قاشق غذا خوری روغن مایع اضافه میکنیم وماکارونی را داخل آبجوش ریخته حدودا پنج الی هفت دقیقه میجوشانیم داخل آبکش ریخته وروی آن آب سرد ریخته بعد ماکارونی و مواد آن را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده سپس در یک طرفه ماهی تابه چدنی روغن ریخته و سیب زمینی حلقه شده را در کف آن ریخته بعد ماکارونی مخلوط شده با گوشت را روی سیب زمینی ها پهن می کنیم بعد تکه نان لواش را به اندازه روی ماکارونی می گذاریم.آنگاه روغن را با قاشق روی همه ی نان بخش میکنیم.در تابه را بسته و دو طرف آن را روی حرارت گذاشته (هر طرف حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با شعله متوسط)تا ته تیگ ها رنگ مناسب بگیرند.(شعله بخش کن فراموش نشود) نوش جان.